Produs nou

Braț Monitor de Presiune sanguina tensiometru Echipamente Medicale Aparate pentru Măsurarea Presiunii Monitor LCD Inima Bate Metru Mașină

999 Produse

62.15lei

-29%

88.78lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristică:

Metoda de măsurare: oscilometrică metoda de Măsurare: Presiune: 0~280mmHg Puls: 40 de ori/min~199 de ori/min Precizie: Presiune: plusmn 3mmHg Puls: plusmn 5% Alimentare: DC6V Normala mediul de lucru: Temperatura de 5-40degC Umiditate le80%RH De transport și mediu de depozitare: Umiditate -20~55degC Umiditate 10%~90%RH Măsurabile circumferința brațului: aprox. 22cm~32cm Greutate: aproximativ 535 de grame Dimensiuni (gazdă): despre 135mm lung * 110mm larg * 62mm mare Siguranța Clasificare: Puterea Internă De Tip B Metoda de presurizare: de reglare a Presiunii modul de placa vibratoare pompa Rapid modul de evacuare: Extreme viteza de deschidere a supapei de evacuare metoda Detectarea presiunii: semiconductor senzor de presiune Detectarea Puls: Semiconductor Senzor De Presiune Notă:aveți nevoie de 4 buc baterii AAA(nu sunt incluse)

Core Cmponent Upgrade-Uri

Fiecare zeci de mii de scară largă clinice de colectare a datelor,algoritmul poate potrivi diferitelor tipuri de oameni,iar adaptabilitatea este mai puternic.Cip SOC algoritmul de bază și puternic DFFA.

Adopta Noi ABS Materiale Ecologice

Mai Multe De Alimentare

Motivul de ce am alege fir USB este ușor de transportat.Ea nu se limitează prin împrejurimi și puteți atașa computaer chiar un power bank.În plus, puteți partaja plug cu telefonul dvs., care vă permit să călătorească mai ușor și conveniență.

Prin zeci de mii de scară largă clinice de colectare a datelor, algoritmul poate potrivi diverse persoane, adaptabilitatea este mai puternic, iar rezultatele măsurătorilor sunt mai precise.

99 grupuri de valori din memorie Ușor pentru a vizualiza recente valori ale tensiunii arteriale Aer integrat conector

Caracteristică

1.Aritmie memento Indică aritmie Pentru sănătate, o mulțime de Baohui Inteligent tehnologie de compresie Evita a fi cauzate de o presiune excesivă Disconfort 2.Grup de memorie (până la 99 de grupuri de memorie) Științifice de management de înregistrare a tensiunii arteriale Record de două seturi de valori înainte, după, sau în dimineața/seara Compararea modificări ale tensiunii arteriale, puteți înregistra, de asemenea, tensiunea de părinții tăi.Situația, o mașină pentru a-și proteja familia.

Manșetă

2 opțiuni; 1、22-32cm 2、22-48cm

Sfaturi

Nevoie de 4 buc baterii AAA(nu sunt incluse)

purta manșeta corect

Păstrați mansete numai în jos brațul, asigurându-se marginea inferioară a manșetei, 2-3 cm de articulația cotului, și manșetă pot fi purtate oriunde în jurul brațului.

Poziționat corect postura

Loc brațul inferior întins pe masă, cu palma în sus, corpul drept, Păstrați centrul de manșetă, în același grad ca inima poziția S.Corect măsurată de stat Testerul nu este potrivit pentru măsurare după o masă, după exercițiu, sau în timpul excitare emoțională.Înainte de măsurare, stea timp de 5 minute, așa cum se arată în figură, și apoi se măsoară.

  • Nume De Brand: googooms
  • Tip De Element: Tensiunii Arteriale
  • Origine: China
  • Material: Tensiunii Arteriale
  • Dimensiune: Blood Pressure
  • Numărul De Model: GJ5113#M9
  • Cerere: BRAȚUL

Etichete: manual masina de bp, omron m3 taxa, brațul metru tensiunii arteriale, medel bp monitor, monitor presion arterial, eeg senzor, contec ecg, fantoma stick, moeyu, releu omron.

Scrie o recenzie

Braț Monitor de Presiune sanguina tensiometru Echipamente Medicale Aparate pentru Măsurarea Presiunii Monitor LCD Inima Bate Metru Mașină

Braț Monitor de Presiune sanguina tensiometru Echipamente Medicale Aparate pentru Măsurarea Presiunii Monitor LCD Inima Bate Metru Mașină

Scrie o recenzie

Produse similare