Produs nou

EXCELENT ELITE SPANKER în aer liber Tactice Talie Telefon Sac Militar Molle Bani EDC Talie Instrument Pungi Pentru Telefoane Mobile

999 Produse

67.56lei

-10%

75.07lei

Adauga la lista de dorinte

Material durabil: Constituie de înaltă calitate și durabile 500D Cordura Nylon, Fermoare YKK material,potrivit pentru activități în aer liber, de călătorie, camping, drumetii, trekking, pescuit, depozitare gadget-uri.Dimensiune:5" x 2" X 7"(L*W*H).

Mai multe Buzunare: EDC Utility Pouch 2 buzunar cu fermoar, 1 autocolant magie închidere buzunar telefon poate fi ușor scos și pus în telefonul mobil, EDC husă are puternice 2 nailon chingi centura bucle pe spate, un super atașament călătorie în aer liber echipament de utilitate molle husă.

Multi-Scop: fata de EDC Molle Pouchs pot fi plasate în ta telefon mobil, pix, breloc, consumabile medicale sau orice gadget-uri necesare de care aveți nevoie, pentru a se Potrivi iPhone Xs/Xs Max/Plus/8, Samsung Galaxy Note 9/8/S9/S9 Plus/S8/S7 Edge, Huawei Mate 20 Pro/Huawei Mate 20 Lite,ect.

Design tipic: Conceput ca o tactică de pungă, de asemenea, poate fi folosit ca un mic EDC husă, tactice molle sac, ifak husă, mici tactice sac, militare husă, armata husă, gadget husă, curea de utilitate pungă care poate fi adus pe tactice rucsac, vesta de lupta,curea sau alte unelte tactice, ca un plus exterioare, husă sau să-l normal ca o husă pentru a asigura esențiale unelte.

Potrivit pentru ce ai nevoie să efectueze în jurul o mulțime de lucruri mici în buzunare atunci când te duci la locul de muncă sau în aer liber.Nu se umfle în buzunare poking în diverse locuri neconfortabile sau lug în jurul valorii de un rucsac sau ceva similar.

Perfect pentru activități în aer liber, alpinism, calatorii , drumetii, expeditii, pescuit, ciclism, vânătoare, și așa mai departe.

2 buzunar cu fermoar, fiecare buzunar cu fermoar, are un buzunar interior, se pot distinge dvs. de card de credit, mici notepad si pix, țigări, portofel, power bank, breloc, lanterna si alte instrumente de elemente.

1 autocolant magie închidere buzunar telefon poate fi ușor îndepărtat și pus în telefonul tău mobil.

O multime de ajustare folosind 3 diferite molle chingi pentru diferite cel mai bun montaj,se potriveste perfect pentru diverse echipamente.

Doi curea cu snap butonul design este un bine construite pentru a atașa elemente, dacă este necesar.Față de exterior au molle panou

Umbrelă militară coarda cu fermoar, robust și durabil.Autocolant magie panou pentru a atașa preferate independ.

  • Material: CORDURA
  • Nume De Brand: EXCELENT ELITE SPANKER
  • Tip de sport: Vânătoare
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: geanta tactica talie, geanta tactica, ioutdoor, edc, c produse de vânătoare, molle elite spanker, geanta cordura, edc instrument, cordon rucsac pachet, spanker.

Scrie o recenzie

EXCELENT ELITE SPANKER în aer liber Tactice Talie Telefon Sac Militar Molle Bani EDC Talie Instrument Pungi Pentru Telefoane Mobile

EXCELENT ELITE SPANKER în aer liber Tactice Talie Telefon Sac Militar Molle Bani EDC Talie Instrument Pungi Pentru Telefoane Mobile

Scrie o recenzie

Produse similare