Produs nou

V-aliniați-vă Ridicați Centura Mașină Roșie LED Albastru Terapia cu Fotoni Fata de Slăbire Vibrații Masaj Facial Dispozitiv de Ridicare

999 Produse

133.05lei

-49%

266.05lei

Adauga la lista de dorinte

V-aliniați-vă Ridicați Centura Mașină Roșie LED Albastru Terapia cu Fotoni Fata de Slăbire Vibrații Masaj Facial Dispozitivul de Ridicare a Reduce Bărbia Dublă V-Îngrijirea Feței

Caracteristică

1. Total 44 de piese lumini LED-uri în diferite lungimi de undă poate oferi eficient LED foton terapie care să îți dea energie benefică pentru mai sanatos, mai ferm și mai luminos pielii.

2. De înaltă frecvență de vibrație masaj eficient poate activa celulele pielii pentru a accelera metabolismul pielii, repararea și consolidarea elasticitatea pielii pentru tratament facial de ridicare și de efectul de strângere.

3. Adoptă EMS micro curentă pentru a activa adânc celulele musculare și de a stimula producția de colagen, contribuie eficient la reducerea ridurilor, micsora porii, strângeți pielea și de a îmbunătăți absorbția de eficiență.

4. Liniștitor 42℃ încălzire poate spori regenerarea tesuturilor proces pentru a deschide porii și de a îmbunătăți absorbția de creme, loțiuni și alte produse de îngrijire a pielii pentru a lăsa pielea grăsuț.

5. Infraroșu fizioterapie poate promova circulația sângelui, de a restabili activitatea enzimei, lent melanina pentru a preveni acnee și alte sub-piele sanatoasa condiții.

6. Sensibil la atingere butonul de control de intensitate ușor ajustare niveluri și moduri de lucru comutator, putere instantanee de pe și în afara, convenabil de a opera cu o singură mână, chiar și după ce ai purtat centura.

7. Suport funcția timer, se va opri automat după 15 minute de lucru pentru a evita utilizarea, de economisire a energiei și practice.

8. Design pliabil V-forma ridica centura cu mare elastic curea și cataramă poate fi ajustat în mod liber pe scară largă pentru a se potrivi cu diferite dimensiuni cap pentru a se potrivi perfect.

9. Ușor și portabil, care poate fi alimentat direct prin USB de încărcare, vă puteți bucura de o utilizare fără fir oricând și oriunde, potrivit atât pentru acasă și de călătorie utilizare

Caietul de sarcini

Material: ABS

Culoare: Alb

Capacitate baterie: 1000mAh

Tensiune de intrare: 5V

Max.Putere: 7W

Curent Static:

Modul De Lucru: Subțire Modul De Fata, Face-Lift Modul(Tira Modul), Modul De Albire

Nivelul De Intensitate: Nivel 1-10

Dimensiune Produs(Se Desfășoară): Aprox. 170*110*500mm/6.69*4.33*19.68 inch

Produs Dimensiune(Pliat): Aprox. 130*60mm/5.11*2.36 inch

Notă:

Te rog, permite unele abateri din cauza manuală de măsurare și asigurați-vă că nu minte înainte de cumpărare.

Culoarea de elementul real poate diferi de imagini din diferite ecrane de calculator și setările de afișare.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Functii LED:

1.Roșu(630nm)

Ajuta la creșterea circulației sângelui și de a stimula celulele pielii pentru a elimina de colagen și de a accelera metabolismul, ceea ce face pielea fermă și strălucitoare în textură netedă.

2. Albastru(470nm)

Inhiba acnee creștere cu anti inflamația și repararea pielii efectul de a reduce riscurile de a lăsa cicatrici, de asemenea, ajuta la intarirea absorbție a pielii, ridurile fine, si micsora porii pentru efect de intinerire a pielii.

Pachetul Inclus:

1* Unitatea Principală cu Fixare Centura

1* Cablu USB

1* Manual De Utilizare

  • Capacitatea bateriei: 1000mAh
  • Tip: Facial Dispozitiv De Ridicare
  • culoare: Alb
  • Curent Static: 100uA
  • Nume De Brand: Hailicare
  • Max. Putere: 7W
  • Procesul de fabricație: Masina De Facut
  • Sursa De Alimentare: electric
  • Modul de lucru: Subțire Modul De Fata, Face-Lift Modul(Tira Modul), Modul De Albire
  • Material: ABS
  • Dimensiune Produs(Manifeste): Aprox. 170*110*500mm/6.69*4.33*19.68 inch
  • Produs Dimensiune(Pliat): Aprox. 130*60mm/5.11*2.36 inch
  • Tensiune de intrare: 5V
  • Nivelul De Intensitate: Nivel 1-10

Etichete: scrub facial, curea femei, cnc router, personal masaj electric, lampa led, masca de gura, lift, talie antrenor sa, albastru rochie de femei, corset femei.

Scrie o recenzie

V-aliniați-vă Ridicați Centura Mașină Roșie LED Albastru Terapia cu Fotoni Fata de Slăbire Vibrații Masaj Facial Dispozitiv de Ridicare

V-aliniați-vă Ridicați Centura Mașină Roșie LED Albastru Terapia cu Fotoni Fata de Slăbire Vibrații Masaj Facial Dispozitiv de Ridicare

Scrie o recenzie

Produse similare