Produs nou

Vehicul de Aripioare de Rechin Antena de Acoperiș Radio Auto Antene Modificarea Accesorii Pentru Nissan Pulsar,Micra LOVITURI,FRUNZE,Qashqai,TIIDA,Cub

999 Produse

57.77lei

-39%

94.73lei

Adauga la lista de dorinte

Universal Pentru Cele Mai Multe Dintre Masini

· Acest produs este universal pentru SUV, MPV Hatchback și Sedan, etc cele mai multe dintre mașini.

· Aici doar ia masina Nissan, ca un exemplu.Daca masina ta este alte marci auto si modele, vă Rugăm să uita-te la poza de mai jos, în Cazul în care dimensiunea este potrivit, va fi OK.

Descriere

· Gama de frecventa:FM/AM.Elementul în sine nu are funcția GPS.Daca masina ta adaugă GPS înainte, nu vă faceți griji, Divagare, antena nu va afecta utilizarea de GPS.

· De înaltă Calitate: Extern de pian de înaltă calitate vopsea cu culori luminoase.Interne COMPANIE / FPC material cip este rezultatul unor experimente științifice efectuate de către compania noastră.

· Protecția prin brevet: proiectarea elementelor a fost a fost patentat de protecție.Au anti-contrafacere eticheta de pe partea de jos.

Stil Standard

Stil Standard: Primirea corpul este format din 2 moale placi Conform relației de câmp electric, câmp magnetic, densitatea de spin și densitatea de curent,Utilizați PET / FPC ca principal colecta semnal RF,Primesc semnal mai bun, mai eficient și mai stabil.

Stil Avansat

Avans Stil: dipolii sunt imprimate pe partea din față a moale bord corpul într-un metal circuit imprimat mod; o prima dipol, un al doilea dipol și un al treilea dipol sunt aranjate.distribuție simetrică 6pcs moale placi împreună.Conform relației de câmp electric, câmp magnetic, densitatea de spin și densitatea de curent,Utilizați PET / FPC ca principal colecta semnal RF,Primesc semnal mai bun, mai eficient și mai stabil.

Culori Clasificare

Negru, Alb Perlat, Solid, Alb, Argintiu, Gri, Roșu.

FAQ

Q: Cum de a alege culoarea albă corect?

O: au 2 culori alb de culoare, "Pearl White" și "Solid Alb","Pearl White" alege doar "Pearl White", este ok.Alte nume de culoare albă alege toate "Solid Alb".

Q: atunci Când se poate trimite după finalizarea cumpărare?

O: Ramble va trimite produsul cu 1-24 ore după cumpărătorul să plătească comanda, cu Excepția cazului în unele sărbători și duminica.

Q: Cum de a avea diferite culori sau stiluri diferite într-o singură ordine?

A: vă Rugăm să adăugați diferite culori in cosul de cumparaturi mai întâi, apoi să acorde o comanda impreuna.

Despre Ramble

Ramble companie specializată în producerea de antene auto.Avem propriul nostru laborator, designer, și de prelucrare a plantelor.Sperăm să aducem produsele noastre de înaltă calitate pentru întreaga lume.Noi credem că clienții vor simți minunat după noștri produse.

Ramble I "de Lux", seria

În seria I se potrivesc doar pentru SUV Hatchback și MPV.

  • Gama De Frecventa: FM/AM
  • Numele Modelului: Pulsar,Micra LOVITURI,FRUNZE,Qashqai,Cub
  • Modelul Anului: TOATE
  • Tip De Element: Antene
  • Extern De Certificare De Testare: CC
  • Tip De Material: Pianul Vopsea & ABS
  • Articol Greutate: 0.15kg
  • Înălțime Element: 7.0cm
  • Producatorul Auto: Nissan
  • Design: FET/FPC/RF
  • Caracteristici Speciale: Spori semnal radio
  • culoare: Negru/Alb/Alb Perlat/Argintiu/Gri
  • Nume De Brand: Ramble
  • Lățime Produs: 6.2cm
  • Element De Lungime: 15.3cm

Etichete: Antena, bajaj pulsar ns 200, nissan leaf accesorii exterioare, qashqai fuste, qashqai j10 accesorii mando, nissan qashqai j11, cub rubik, parcare pentru nissan, masa nissan micra, nissan micra.

Scrie o recenzie

Vehicul de Aripioare de Rechin Antena de Acoperiș Radio Auto Antene Modificarea Accesorii Pentru Nissan Pulsar,Micra LOVITURI,FRUNZE,Qashqai,TIIDA,Cub

Vehicul de Aripioare de Rechin Antena de Acoperiș Radio Auto Antene Modificarea Accesorii Pentru Nissan Pulsar,Micra LOVITURI,FRUNZE,Qashqai,TIIDA,Cub

Scrie o recenzie

Produse similare