Produs nou

4K HDMI-compatibil Cu USB 2.0 3.0 Buclă Grafica placa de Captura Video de Înregistrare Caseta Joc pentru PC Live Streaming Video Recorder Microfon

999 Produse

26.30lei

-26%

36.01lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici:

1. 1080P 60fps Video Capture:Captura rezoluții de până la 1080p la 60fps pentru 1080P sursă video cu accelerare hardware up-scaling/jos-scalare.Înregistrate video de rezoluție depinde video original, care nu este schimbătoare de captare.

2. Compatibil HDMI Video Capture:NICI un driver, și este cu adevărat PnP.Latență scăzută pentru înregistrare de joc, săli de înregistrare, live streaming.Accesul la youtube, pentru facebook și twitter.Să mai mulți jucători ai.Compatibil cu Windows, Linux, Mac OS X.

3. Compatibil HDMI Joc de Captare: Bazat pe USB 2.0 de mare viteză de tehnologie, Se poate capta un semnal canal HD compatibil HDMI semnal video.Potrivit pentru dispozitive cu HDMI compatibil ieșire,cum ar fi Blu-ray Player, pentru PS3/ 4,pentru Xbox one,pentru Wii U,pentru Nintend Comutator,DVD,aparat de Fotografiat,pentru ZOSI camera de securitate,pentru DSLR si pentru Set Top Box etc.

4. Cota de ecran pentru Întâlnire:placa de Captura Suport 1080P la 30P compatibil HDMI Intrare/Ieșire.Un rapid, familiar, și la prețuri accesibile mod de a partaja conținut în sala de conferințe și în întâlniri online.Conectați la prezent, nu software-ul necesar,pur și Simplu conectați un laptop sau tableta prin HDMI compatibil pentru a începe partajarea.

Descriere:

Cu HDMI-Joc compatibil cu placa de Captura,puteți înregistra jocul mai ușor.Adauga vocea ta în joc pentru Microfon.Și partajați-l la site-uri de socializare.Să mai mulți jucători ai.

Caietul de sarcini:

Culoare:Negru

Interfata:USB 2.0

Intrare Video:HDMI compatibil

Ieșire Video:HDMI compatibil

Rezolutie: 4K*2K

Interfata: USB

Pachetul Inclus:

1 * compatibil HDMI placa de captura

Caracteristici:

1. Suport maximă de intrare rezoluție de până la 4K.

2. Suport maximă de ieșire rezoluție de până la 1080P.

3. Suport 8/10/12 bit adâncime de culoare.

4. Atunci când se utilizează standard AWG26 cablu, intrare distanța de transmisie este de până la 15 metri (1080P și mai jos de rezoluție).

5. Sprijinul cel mai achiziționarea de software, cum ar fi VLC, OBS, Amcap, etc.

6. Suport pentru Windows, Android și MacOS.

7. În conformitate cu USB video UVC caietul de sarcini.

8. Conform cu USB audio UAC caietul de sarcini.

9. Nici o sursă de alimentare externă este necesară, deci, este compact și ușor de transportat.

Descriere:

Acest USB 2.0 placa de captura poate capta compatibil HDMI video și compatibil HDMI audio, în același timp, și poate transmite semnale audio și video de la un calculator și telefonul inteligent pentru previzualizare și de depozitare.Potrivit pentru high-definition de achiziție, de predare de înregistrare, imagistică medicală, etc.

Caietul de sarcini:

Culoare: negru

Compatibil HDMI rezolutie: Cea mai mare intrare poate sprijini 4K

Intrare Video format: 8/10/12 bit adâncime de culoare

Modul de ieșire Video: YUV, JPEG

Video rezoluție de ieșire: ieșire Maximă rezoluție 1080P

Suport format audio: L-PCM

De intrare de lungime cablu: ≤15m, AWG26 compatibil HDMI cablu standard

Maximă de lucru curent: 0.4 A/5VDC

Gama de temperatura de lucru: (-10 la +55℃)

Dimensiunea.: 64x28x13 (mm)

Pachetul Inclus:

1 * placa de Captura

1 * manual de Utilizare

  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: EDUP
  • Tip De Interfață: USB
  • Pachet: No

Etichete: captur card, mac captura video usb, 4 gb placa video, ios hdmi placa de captura, hdv video capture card, placa video pc 6, h sdi placa de captura, placa de captura rullz, ati card de captura video, Placa de captura 1080p la 60fps.

Scrie o recenzie

4K HDMI-compatibil Cu USB 2.0 3.0 Buclă Grafica placa de Captura Video de Înregistrare Caseta Joc pentru PC Live Streaming Video Recorder Microfon

4K HDMI-compatibil Cu USB 2.0 3.0 Buclă Grafica placa de Captura Video de Înregistrare Caseta Joc pentru PC Live Streaming Video Recorder Microfon

Scrie o recenzie

Produse similare