Produs nou

WhatsKey Pentru Land Rover Range Rover Sport LR2 LR4 Descoperire Pentru Jaguar XE XF XJ F-Type Înlocuire Refit inteligent de la Distanță Cheie Shell

999 Produse

44.02lei

-23%

57.89lei

Adauga la lista de dorinte

Produse Conexe:

Element Descriere:

Se potrivesc: Refit inteligent de la Distanță Cheie Shell Pentru Land Rover Range Rover Sport LR2 LR4 Descoperire Pentru Jaguar F-Pace de Tip F-XE XF Xj S-Type

Stare: 100% Nou Material: ABS+Metal Butoane: 5 Buton Culoare: Negru Greutate: 50g Cheie Lama: Uncut Gol Lama Transponder Chip: Nu Placi Electronice: Fara Suport Baterie: Da O plicarea:

Pentru Jaguar F-Type 2014-2017 Pentru Jaguar F-Pace 2017-2019 Pentru Jaguar XE 2016-2018 Pentru Jaguar XF 2013-2018 Pentru Jaguar XJ 2011-2017 Pentru Land Rover Discovery 2015-2018 Pentru Land Rover Range Rover 2011-2018 Pentru Land Rover Range Rover Evoque 2010-2018 Pentru Land Rover Range Rover Sport 2011-2018 Pentru Land Rover LR2 2012-2015 Pentru Land Rover LR4 2012-2018 Și alte modele, care este la fel ca imaginea noastră!Notificare:

100% de Brand nou și de Înaltă Calitate!

1,Acest articol nu este o distanță,este doar cea mai bună alternativă la o cheie shell.

2,NU Există nici interior (de la distanță/electronice/transponder)unitate de interior.

3,cheie lama este netăiat lama, puteți du-te la locale lăcătuș și dealer să-l taie.

4,Aveți nevoie pentru a elimina piesele interne din cheia originală, se trece la noul nostru cheie de coajă, îl puteți folosi.Vă rugăm să asigurați-vă că cheia de acoperire coajă și lama sunt aceleași ca și cheile noastre.Lista de pachete : 1 Buc-Cheie shell Despre Livrare:

1. Cu excepția sărbătorilor, ne promitem că mărfurile vor fi eliberate în termen de 1-3 zile de la confirmarea plății.

2. Vom aranja livrare conform vânzătorului pentru informații și metoda de transport maritim.

3. Dacă aveți nevoie pentru a schimba metoda de transport maritim și alte informații, vă rugăm să le furnizeze în termen de 24 de ore.

4. Timpul de expediere a comenzii este asigurată de către transportator, uneori, acesta va fi mai mult decât am promis, mai ales în timpul nostru Chinez de vacanță, există o întârziere, vă rugăm să înțelegeți.

5. Dacă doriți să primiți coletul mai repede, puteți alege Funkit.ro fără griji standard DHL, EMS și alte metode de transport.

Despre returnare și rambursare:

1. Dacă primiți o gravă deteriorare a mărfurilor sau alte probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile și returnați-l în termen de 30 de zile.Dacă dețineți acest articol pentru mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și nu vă vom returna sau înlocui produsul.fără nici o excepție!Costurile de transport sunt suportate atât de către cumpărători și vânzători.

Notă: de Returnare nu includ daune fizice cauzate de utilizarea incorectă sau necorespunzătoare, instalarea de piese de schimb sau orice produs în condiții de funcționare anormale.

2. Toate produsele returnate trebuie să utilizați ambalajul original, și trebuie să ne furnizați cu o urmărire de transport maritim număr, motiv specific pentru a reveni, si postul tau.

3. După ce vânzătorul anulează tranzacția cu Funkit.ro, ne vom întoarce toate ofertei câștigătoare după ce a primit elementul original si ambalajul, inclusiv toate componentele și accesoriile.Sau, puteți alege să înlocuiți.

Putem oferi, de asemenea, diverse cheile de la mașină și transponder chips-uri pentru diferite marci auto.Dacă sunteți interesat în orice fel de produs, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.Pentru mai multe produse, vă rugăm să contactați-mă și vă va oferi cea mai buna oferta de pret.

Despre feedback-ul:

1. Vom menține un standard ridicat de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!

2. Feedback-ul este foarte important pentru noi.Dacă pozitiv pozitiv feedback-ul este primit, vom oferi, de asemenea, la fel de feedback.

3. Ne rugăm să ne contactați imediat înainte de a da-ne feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem rezolva problema în mod satisfăcător

  • Greutate: 50g/Pcs
  • Altă Parte Numărul: Pentru Land Rover cheie shell
  • Schimb Numărul Parte: Pentru Jaguar cheie de îngrijire
  • Pachet: Punga Cu Bule
  • Tip De Material: ABS
  • Nume De Brand: WhatsKey
  • R/C Funcție: fără
  • Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea: China
  • Personalizare: Da
  • Numarul Parte: Pentru Land Rover

Etichete: renge rover sport 2006, jaguar xj cheie, jaguar xf, jaguar cheie xf, jaguar xf 2010, a sunat rover, land rover lr4, jague xf cheie, discovery3, land rover sport.

Scrie o recenzie

WhatsKey Pentru Land Rover Range Rover Sport LR2 LR4 Descoperire Pentru Jaguar XE XF XJ F-Type Înlocuire Refit inteligent de la Distanță Cheie Shell

WhatsKey Pentru Land Rover Range Rover Sport LR2 LR4 Descoperire Pentru Jaguar XE XF XJ F-Type Înlocuire Refit inteligent de la Distanță Cheie Shell

Scrie o recenzie

Produse similare