Produs nou

Tenga ou stimulator ou

999 Produse

39.39lei

Adauga la lista de dorinte

Ce a fost inainte, oul sau gaina?

Producătorii de Tenga ou au un răspuns lipsit de ambiguitate și cu siguranță veți înțelege de ce.Doar încercați și mai mult nu veți rămâne indiferenți!

Tenga ou este întins la orice lungime și are forma de penis.Doar îndepărtați filmul și deschide ou.Aplicați lubrifiant în interiorul oului și se bucură de senzații fantastice.Soft super-elastic din silicon garanteaza penetrare Blând, și un inel dublu de la intrare va oferi o potrivire strânsă.Tenga ou este capabil să-l mângâie butoi și capul simultan datorită tensiune de silicon și unice interne textura de ou.Fi surprins de neașteptat noutate plăcută de senzatii făcând mișcări familiare cu mâna ta!

Tenga ou prezintă o colecție de o varietate de opțiuni unice pentru intern forma de ou.Alege-ti propria stare de spirit în seara asta sau a găsi animale de companie printre tenga stimulente.

Cu tenga ou de asemenea, puteți să mângâie orice senzuale zone.Pentru a face acest lucru, rândul său, ou și pune-l pe palma ta.Noi ne vom asigura ca fata ta va dori, de asemenea!

Etichete: barguzinsky, Tenga, mop pentru casa, ou instrument, ou tanga, gatiti ou, cupa de ou, lcr, ou tenga, cutter ou.

Scrie o recenzie

Tenga ou stimulator ou

Tenga ou stimulator ou

Scrie o recenzie

Produse similare