Produs nou

Noi 1/2/3 gasca TUYA Smart Touch wifi Switch smart home smart house 110-250V Perete Acasă Buton pentru Alexa si Google Asistent Acasă

999 Produse

28.91lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere:

【DOUĂ cabluri metode】 Suport Neutru sistem și Nici un sistem Neutru.Suport singur sistem de foc, dar ai nevoie de un condensator atunci când utilizați Nici un sistem Neutru.(condensator este inclus.)

【Conexiune Wi-Fi direct】 Nu poarta hub este necesar, doar l instalați și să-l utilizați.Conecta direct la Internet, puteți controla cu telefonul mobil pentru a realiza viață inteligentă. (Trebuie 2.4 GHZ)

【Control de la distanță APP】 Tuya sau de viață inteligentă APP poate fi folosit pentru a controla de la distanță a comuta pe și în afara.Puteți vedea deschis sau închis starea de switch-uri de la APP atunci când sunt departe.

【Link-ul cu alte dispozitive inteligente】 Acesta poate fi conectat la alte dispozitive inteligente pentru a realiza un convenabil inteligente de viață împreună.Un modul poate fi creat și în legătură cu alte dispozitive inteligente pentru a deschide automat lumina de îndată ce te duci acasă.

【Suport de voce vorbitor de control】 comutator este compatibil cu Alexa si Google Asistent Acasă, permițându-vă să utilizați vocea control inteligent comutator pentru a activa on/off.

【Calendarul】 smart switch este automat pornit și oprit la un moment dat prin funcția de timer.Alege ora la care doriți să te trezești, deschide automat lumina, astfel încât să puteți introduce cu ușurință la zi; alege ora la care doriți să închideți lumina.

【Împărtășească】 comutator de control pot fi partajate cu membrii familiei.

【SENSIBIL la ATINGERE de CONTROL】 Temperat pahar ecran tactil de acest smart switch este sensibil la atingere de control, premium, durabil material de sticlă oferă până la 20 de milioane atinge cifre prin teste riguroase.Este rezistent la apă, Umed-Dovada, Rezistă la Zgârieturi.

【SETARE UȘOARĂ PÂNĂ】 Scana Manual de Utilizare cod QR Descărcați Inteligent viață/TUYA APP, sau de a descărca de pe App Store sau Google Play Store și conectați dispozitivul mobil la 2.4 GHz Wi-Fi de rețea pentru a găsi întrerupătorul, apoi puteți activa luminile de control sau a altor dispozitive electrice cu usurinta

Caietul de sarcini:

Sarcina de putere:3-500W/gang

Tensiune nominală:110-250V,50-60Hz

Tip Wireless: wifi

Certificate satndard: IEEE 802.11 b/g/n

Curent maxim de: 10A

Dimensiuni:86 * 86 * 35mm(UE)

Viață:100000 ori

Carcasă De Culoare:Alb,Negru

Temperatura De Funcționare: De La -20℃~+50℃

Panou: sticlă Călită

Pachetul Inclus:

1*comutator

1*Manual de utilizare

1*condensator

1*șurub pachetul de instalare

  • Camera Echipat: No
  • Nume De Brand: centechia
  • Compatibilitate: Toate Compatibile
  • Numărul De Model: 2020
  • Origine: NC(de Origine)
  • Starea de Asamblare: Gata-de-Go

Etichete: comutator tuya, tuya smart live, smart tuya, viața inteligentă, ușa tuya inteligent, cuib wifi, google sprijin acasă, wifi panel 1 banda, kit tuya inteligent, xlr 1 banda.

Scrie o recenzie

Noi 1/2/3 gasca TUYA Smart Touch wifi Switch smart home smart house 110-250V Perete Acasă Buton pentru Alexa si Google Asistent Acasă

Noi 1/2/3 gasca TUYA Smart Touch wifi Switch smart home smart house 110-250V Perete Acasă Buton pentru Alexa si Google Asistent Acasă

Scrie o recenzie

Produse similare