Produs nou

V9 Studio Audio placa de Sunet 3.5 mm Microfon Cască Live Broadcast Bluetooth Adaptor de Sunet pentru Telefon Computer Tablete

999 Produse

85.60lei

-39%

140.36lei

Adauga la lista de dorinte

V9 Studio Audio placa de Sunet 3.5 mm Microfon Cască Live Broadcast Bluetooth Adaptor de Sunet pentru Telefon Computer

Caracteristică:

1. Multi-funcția de reglare placa de sunet, funcții complete, operație simplă, ușor de utilizat, built-in baterie cu litiu.Universal pentru telefoane mobile și computere.

2. Reglabil joasă/medie/Înaltă teren, teren Mare face sunetul plin și limpede, cu un sentiment de penetrare, orientul teren face sunetul ray mai stabil, iar bass-ul este curat și transparent.

3. O cheie de eliminare a sunetului original, eliminând în mod eficient original voce, sunetul este mai clar și mai penetrant în timpul transmisiunea în direct.

4. Bluetooth wireless acompaniament, apăsați butonul Bluetooth după alimentare, indicatorul luminos se aprinde intermitent rapid, porniți Bluetooth a telefonului pentru a găsi "FRJ-VORBITOR" pentru asociere și indicatorul luminos se aprinde lent cu intermitență după ce conexiunea este de succes.

5. 8 mare live, modul de difuzare, 8 moduri poate fi schimbat cu un singur buton, ușor să se ocupe cu diverse ocazii, să-ți fie mai profesionist în transmisia live.

6. 12 tipuri de electronice ton, de nivel profesional electronic de reglare ton, personalizate și personalizate de diferite electronice apel, schimbare sunete diferite.

7. 14 tipuri de încălzească atmosfera efecte de sunet, poate de viu și exprime starea de spirit a trăi player prin atmosferă.

8. Profesionale frumoasă, o cheie de schimbare de voce.

8. Profesionale bel canto, o cheie de schimbare de voce.

9. Recunoaște automat de sunet, mod inteligent de a reduce volumul de muzica de fundal.

10. Monitor în timp Real pentru căști.

11. Suport telefon mobil dual difuzat live, care poate fi conectat la două platforme în același timp, pentru telefon mobil dual difuzat live (cu Bluetooth acompaniament).

12. Suport dual microfon de live broadcast.

13. Sprijin cele mai multe telefoane mobile, tablete, calculatoare, laptop-uri și alte dispozitive compatibile cu cele mai multe Aplicații de pe piață.

Caietul de sarcini:

Model: V9

Material: Metal

Culoare: Negru

Sistem De Canale: Dual Channel

Ieșire Rata de Eșantionare: 32KHz

Aplicabile: Acasă/În Aer Liber

Metoda De Instalare: Extern

Interfata Audio: 3.5 mm

Baterie: Baterie Reîncărcabilă Litiu-Ion

Capacitate acumulator: 1200mAh

De încărcare: 5V/1A

Lungime cablu: 1m/3.28 ft

Dimensiune produs: 211.5 X 170 X 38mm/8.33 X 6.69 X 1.5"

Dimensiune ambalare: 225 X 165 X 47mm/8.86 X 6.5 X 1.85"

Greutate produs: 476g

Greutate pachet: 626g

Notă:

1. Produsul include doar live sound card si cablu de încărcare și acompaniament cablu.Alte accesorii prezentate in imagine NU sunt incluse.Vă mulțumim pentru înțelegere!

2. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

3. Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Placa De Sunet

1 X USB Cablu de Încărcare

1 X Cablu Direct

1 X Acompaniament Cablu

1 X Manual De Limba Engleză

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE la tine.NU există EXCEPȚII!

Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Funkit.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și s-a întors cu ambalajul original, dacă este posibil.Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Funkit.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

  • Nume De Brand: ALLOYSEED
  • Pachet: Da
  • Tip De Interfață: Alte
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Placa De Sunet
  • Certificare: NICI unul

Etichete: placa de sunet usb isk, placa de sunet usb 41, camera microfone, bluetooth earpiec, placa audio usb, bluetooth primit, acemic microfon, handfree, android tablet, putere de cărți de dragoste.

Scrie o recenzie

V9 Studio Audio placa de Sunet 3.5 mm Microfon Cască Live Broadcast Bluetooth Adaptor de Sunet pentru Telefon Computer Tablete

V9 Studio Audio placa de Sunet 3.5 mm Microfon Cască Live Broadcast Bluetooth Adaptor de Sunet pentru Telefon Computer Tablete

Scrie o recenzie

Produse similare