Produs nou

WALFROTN 1 BUC Negru 5V USB de Încălzire din Fibra de Carbon Mat 20*10 cm Mouse Pad Pătură Caldă Pentru cald gât umăr talie

999 Produse

18.62lei

-35%

28.66lei

Adauga la lista de dorinte

WALFRONT 1 BUC Negru 5V USB de Încălzire din Fibra de Carbon Mat 20*10 cm Mouse Pad Pătură Caldă Pentru cald gât umăr talie

Descrieri:

Acest USB tampon de încălzire este de 20*10 cm,temperatura de încălzire este de 35-45 de grade.Este sigur și ușor de utilizat.Acesta este folosit în principal pentru a încălzi umăr, gât, talie, spate, abdomen și pernă sau animal de casă pat.Lumină greutate, ușor de transportat.

Caracteristici:

Este mainlyused la cald umăr, gât, talie, spate, abdomen și pernă sau animal de casă pat.

Acest USB tampon de încălzire is20*10 cm,temperatura de încălzire este de 35-45 de grade

Lumină greutate, ușor de transportat.

Este sigur și ușor de utilizat,și poate fi fixat în jurul valorii de cusut

Este pot fi îndoite și pot fi spălate cu apă.

Caietul de sarcini:

Material: fibra de carbon

Culoare: negru

Tensiune maximă: 5V

Putere mod de alimentare: USB

Film de incalzire:20 x 10cm/7.87 x 3.94 inch

Cablu: 1,5 m/59.06 inch

Temperatura de încălzire: 35-45 de grade

Metoda de utilizare:

1. Conectați computerul de interfață USB / 2. Conectați comoara de încărcare / 3. Conectați adaptorul de alimentare cu 5V 2A

Cum Să Utilizați: 1: Găsi o bucată de sacou matlasat, prosop de baie, etc., și a pus un tampon de încălzire în (împăturiți-o în jumătate sau plat, dacă doriți să testați temperatura, puteți pune sonda de temperatura de pe pad de încălzire).

2: încălzire este conectat la 5V2A USB interfață de ieșire.

3: temperatura în sacou captusit va continua să crească ca timpul de încălzire crește, iar temperatura temperatura va fi în general atins în aproximativ 10 minute.

Atenție: Dacă este expus în aer sau pus pe masă pentru a testa temperatura, un pic de căldură va fi disipat.

Domeniu De Aplicare:

1. Clienții care îl folosesc în hainele lor, lasă-i să le-a pus în hainele lor pentru a testa temperatura.

2. Pentru animale de companie, cum ar fi pisici și câini, puteți pune sonda de temperatura pentru a testa temperatura în mijlocul tampon de încălzire, atunci animalul nu va radia căldură, atunci când culcat pe ea, iar temperatura va crește.

3. Pentru produse solide, înfășurați tampon de încălzire pe produs, în primul rând, și apoi înfășurați un strat de spuma de hârtie sau de izolare termică bumbac la exterior pentru a preveni disiparea căldurii.

Pachetul Inclus:

1 xUSB Tampon de Încălzire

Notă:

1. Numai în mediu izolat, cum ar fi cusut între haine sau o pilotă, acesta poate fi încălzit la aproximativ 40 la 45 de grade, iar timpul de încălzire va fi de 20 la 40 de minute.

2. Dacă USB interfață de ieșire utilizate de către client nu ajunge 2A, comutatorul nu poate fi deschis.

3. În cazul în care clientul utilizează de banca de alimentare sau adaptor de alimentare, switch-ul poate fi pornit, dar se va opri automat după aproximativ 10 minute, pentru că banca de alimentare sau adaptor de alimentare utilizate de către client nu ajunge la puterea de ieșire de pe eticheta produsului.Este recomandat A se poate utiliza un alt dispozitiv de alimentare cu energie.

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Despre transport

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit coletul tău în această perioadă, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8. Am vânzător nu sunt responsabil de taxe de import, cumpărătorul este responsabil pentru asta.Orice litigiu cauzat de acesta este nerezonabil.

9. BR cumpărător, vă rugăm să furnizați cpf sau cnpj, va fi mai bine pentru tine pentru a obține mai repede.multumesc

Returnare și Rambursare

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

  • Numărul De Model: USB Tampon de Încălzire
  • Nume De Brand: WALFRONT
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Alte

Etichete: mouse pad 900x400 naruto, mat mouse-ul, joc mouse-pad, cumpara mouse pad, anim mouse pad, mousepad pc, a2 slim, soareci pad, larg mouse pad, arma mouse pad.

Scrie o recenzie

WALFROTN 1 BUC Negru 5V USB de Încălzire din Fibra de Carbon Mat 20*10 cm Mouse Pad Pătură Caldă Pentru cald gât umăr talie

WALFROTN 1 BUC Negru 5V USB de Încălzire din Fibra de Carbon Mat 20*10 cm Mouse Pad Pătură Caldă Pentru cald gât umăr talie

Scrie o recenzie

Produse similare