Produs nou

Animale de companie Fantana Pisica Fântâni de Apă de Companie Ceramice Dozator de Apa cu Filtre pentru Pisici Câini #4O

999 Produse

94.89lei

-39%

155.59lei

Adauga la lista de dorinte

Puncte:

1、de Înaltă calitate, design: pisica distribuitor de apă se face de înaltă calitate, alimente naturale-clasa a ceramicii.Suprafața este netedă și fără impurități, ecologic si non-toxic.Ea nu va dispărea după utilizarea pe termen lung.Este mai mult ca un artizanat.

2、de Înaltă calitate, design: pisica distribuitor de apă se face de înaltă calitate, alimente naturale-clasa a ceramicii.Suprafața este netedă și fără impurități, ecologic si non-toxic.Ea nu va dispărea după utilizarea pe termen lung.Este mai mult ca un artizanat.

3、distribuitor de Apă: Trei curge vulcanice fântâni fascina animale, de a încuraja animalele să bea mai multă apă, și poate alimentare cu apă la mai multe animale de companie în același timp.

4、Mare capacitate: Acest dozator de apa are o capacitate de 71oz/2.1 L, care pot oferi companie cu suficientă apă pentru animale de companie pentru 2 săptămâni sau mai mult pentru a bea.Este foarte potrivit pentru călătorie scurtă distanță entuziaști, pentru că nu aveți nevoie pentru a reface apa frecvent.

5、funcționare cu zgomot Redus: certificat IP68 rezistent la apa pompa ruleaza cu consum redus de putere de 2W.Nu este nevoie să vă faceți griji despre a perturba tine si animalul tau de odihnă.

Caracteristici: 1. Design de înaltă calitate: pisica distribuitor de apă se face de înaltă calitate, alimente naturale-clasa a ceramicii.Suprafața este netedă și fără impurități, ecologic si non-toxic.Ea nu va dispărea după utilizarea pe termen lung.Este mai mult ca un artizanat.

2. Dozator de apa: Trei curge vulcanice fântâni fascina animale, de a încuraja animalele să bea mai multă apă, și poate alimentare cu apă la mai multe animale de companie în același timp.

3. Dublu sistem de filtrare: nu Există un filtru de spumă în jurul pompei pentru a preveni parul de animale si alte resturi de la care curge din pompă și plosca, astfel încât să se obțină mai mult oxigen și prospețime.

4. Capacitate mare: Acest dozator de apa are o capacitate de 71oz/2.1 L, care pot oferi companie cu suficientă apă pentru animale de companie pentru 2 săptămâni sau mai mult pentru a bea.Este foarte potrivit pentru călătorie scurtă distanță entuziaști, pentru că nu aveți nevoie pentru a reface apa frecvent.

5. Funcționarea cu zgomot redus: certificat IP68 rezistent la apa pompa ruleaza cu consum redus de putere de 2W.Nu este nevoie să vă faceți griji despre a perturba tine si animalul tau de odihnă.

Caietul de sarcini:

Culoare: alb, albastru

Material: grad de alimente ceramice

Capacitate: 2.1 L

Dimensiune produs: 24*24*16 cm/9.45*9.45*6.30 inch

Ambalare dimensiune: 28*28*18cm/11.02*11.02*7.09 inch

Material: grad de alimente ceramice

Capacitate: 2.1 L

Brut greutate: 2.8 kg

Potrivit pentru: pisici, câini, iepuri și alte animale de companie

Filtru de bumbac ciclul de înlocuire: filtre de Carbon trebuie să fie înlocuite la fiecare 2 până la 4 săptămâni, în timp ce spuma de filtre trebuie să fie curățate la fiecare 2 până la 4 săptămâni, și se înlocuiește la fiecare 2 până la 4 luni pentru a obține o mai bună calitate a apei.

Notă: scurta sau prelungi ciclul de înlocuire în funcție de frecvența de utilizare!

Lista De Ambalare:

Ceramica Distribuitor De Apă*1

Pompa De Apa*1

Filtru De Bumbac*1

  • Material:
  • Setare Timp: Da
  • Min Ieșire: 200g
  • Pisica De Apa Fantani: Pisica Distribuitor De Apă
  • Bine ati venit: Dropshipping
  • Companie distribuitor de apă: Animale De Companie Cismea
  • Putere: 2W
  • Display LCD: Da
  • Sursa De Alimentare: Alte
  • Max De Ieșire: Alte
  • Cu Distribuitor De Apă: Da
  • Este Dispozitiv Inteligent: No
  • dimensiune produs: aproximativ 24*24*16 cm/9.45*9.45*6.30 inch
  • Plug Type: EU

Etichete: cat fântână pentru apă, cat fântână de apă, gato, pisica bea fântână, gradina de apă, led pisica fântână de apă, x câinele distribuitor de apă, ceramica de companie fântâni, lepim, catit filtru.

Scrie o recenzie

Animale de companie Fantana Pisica Fântâni de Apă de Companie Ceramice Dozator de Apa cu Filtre pentru Pisici Câini #4O

Animale de companie Fantana Pisica Fântâni de Apă de Companie Ceramice Dozator de Apa cu Filtre pentru Pisici Câini #4O

Scrie o recenzie

Produse similare