Produs nou

300/500 ml Nas Aspirator Nazal de Spălat irigatorul BioNase Rinită Sinuzită Vindeca Nasul Dispozitiv de Masaj 70 ml Sticla cu Pulverizator Terapie

999 Produse

17.51lei

-29%

24.98lei

Adauga la lista de dorinte

300/500 ml Nas Aspirator Nazal de Spălat irigatorul BioNase Rinită Sinuzită Vindeca Nasul Dispozitiv de Masaj 70 ml Sticla cu Pulverizator Terapie

Descriere:

100% de brand nou și de înaltă calitate

Capacitate 500/300 ml, poate fi folosit pentru întreaga familie

Standard de spălare nas, se spală nasul pentru adult/copil

Caracteristici:

Spălare nazale se bazează pe umană nazale interne structura fiziologică caracteristică pentru design de produs, experții recomandă curățarea periodică a cavității nazale în cavitatea nazală pentru a îndepărta murdăria, polen, postoperatorie reziduuri, praf, etc. au un efect bun pentru a ajuta, un individ nazal zilnic de îngrijire și de îngrijire a produs practic

Ambalaj: siguranța punga cu bule

Cum să Utilizați:

1. Se toarnă un pachet de 4,5 /2.7 g nazale se spală de sare in sticla de apa ,apoi se adaugă apă caldă la 500 /300 ml marca.

2. Vă rugăm să asigurați-vă că temperatura apei este de aproximativ 37 de grade.Ar trebui să fie călduță dacă este atins de degetul sfaturi .Se amestecă spălare nazale sare minuțiozitate până se dizolvă complet ,apoi strângeți capacul.

3. Alege corect duza :asigurați-vă că pentru a selecta copil spălare nazale sfat pentru copii .Copiii nu pot folosi adult sfat.

4. Postura corectă :Au partea superioara a corpului, sprijinindu-se în față , se uită în jos și cu capul ușor aplecat în nici o parte ,Țineți flaconul cu susul în jos ,și introduceți ușor vârful într-o nară .Relaxează-te ,deschide gura ușor și respirația (prin gura ) .NU țineți-vă respirația, NU respirație, prin nas .Apăsați supapa buton în partea de jos a sticlei de apă (Figura 1),iar soluția va curge automat .NU strângeți sticla de apa .Soluție de clătire va intra în nară și baie nasului și a sinusurilor și a ieși pe cealaltă nară.Când a terminat de spălat-o nară ,eliberați butonul pentru a opri soluție .Rotiți să se spele pe ambele nări.

Măsuri de precauție:

Nu utilizați apă sau sare obișnuită în loc de spălare nazale vânzare

Pentru a evita și disconfort ,se amestecă spălare nazale soluție de sare cu concentrația corespunzătoare, urmând cu strictețe instrucțiunile din acest ghid al utilizatorului

Nu utilizați dacă o parte a nasului prize,sau atunci când au otita medie sau alte boli ureche

Copii 8 ani sau sub ar trebui să utilizeze acest produs sub îndrumarea medicului și părinte

Se spală la mașină throuroughly înainte și după fiecare utilizare

Produsul ar trebui să fie depozitate într-un loc răcoros ,uscat ,bine ventilat .Evitați lumina directă a soarelui ,și a ținut-o departe de corozive, lichide sau gaze

Notă: din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Lista De Pachete:

1 x 300ML de Spălare Nazale Sticla

1 x 500ML Nazale se Spală Sticla

1 x 70 ML Sticla cu Pulverizator

1 x Laser BioNase Mașină

( Avem câteva combinații diferite.Vă rugăm să alegeți un set diferit în funcție de nevoile dumneavoastră)

300/500 ml irigatorul:

Cauzele nazale rigoare:

Nazale rigoare și rece sunt adesea asociate cu fiecare alte.Persoanele care au un frig de multe ori au un strans de nas, iar cei cu o strâns de nas sunt predispuse de a prinde o raceala.Principalul motiv pentru strictețea nasul este că, după mucoasa nazală este deteriorat, acesta nu poate vindeca pentru o lungă perioadă de timp.Diferite tipuri de virusuri în aer crească și să se dezvolte în zona afectată, formând o leziune!Acest mod de nasul nostru de multe ori se simte inconfortabil, nas uscat, nas înfundat, alergii nazale, nazale, dureri, etc. Aceste simptome sunt nazal etanșeitate.Odată ce există o șansă, leziunea se va dezvolta la cap sau adânc în tractul respirator, cauzând o durere de cap sau o raceala!

Dacă deteriorat a mucoasei nazale nu se vindeca pentru o lungă perioadă de timp, se va forma o strâns de nas.

Principiul de fototerapie:

Trei-pas ciclul nazal rigoare - ușor să spun la revedere de la nas

Primul pas: netezimea în cavitatea nazală, simptomele de congestie nazală dispar, microcirculatia este accelerat, iar respirația este restabilită fără probleme.

Al doilea pas: reparații deteriorat a mucoasei nazale, de a promova vindecarea ranilor, reduce producția de secreții, și ucide complet diferite bacterii patogene care cauzează rinită.

Al treilea pas: sănătate cuprinzătoare condiționat și de activare a cavității nazale.Verde fizioterapie conceptul rezolvă complet efectele secundare cauzate de utilizarea pe termen lung a cavității nazale și a altor defecte cum ar fi chirurgia, care nu poate fi complet materializat.Din punct de vedere clinic verificate de mai mult de 6.300 de cazuri în mai mult de 30 de primele trei spitale din Beijing, Shanghai, Wuhan, etc.: Nazale fizioterapie este eficient, sigur și de încredere.

Instrucțiuni de operare pentru nas:

Scoateți capacul compartimentului pentru baterii (2+1).

Pune o 9V baterii alcaline în compartimentul bateriei.

Introduceți cablul în fanta de la cutia de control.

Introduce cauciuc clip nas în nări, asigurându-vă că cele două micro-surse de lumina pe partea de sus a intra în nas de la 1 la 1,5 cm.

  • Origine: China Continentală
  • Dropshipping: Suport Dropshipping
  • nume 8: nas de curățare
  • Utilizarea cu 1: Spălare Nazale Sare
  • Numărul De Model: Nasul Curat
  • Nume De Brand: SALORIE
  • Articol: Irigatorul
  • Utilizarea cu 2: Nazale Clătiți Se Amestecă Sare
  • numele 7: Clătiți nasul curat
  • nume 4: spălare nazale curat
  • numele 6: Sinuzita Rinita Cura De Tratament
  • numele 5: Nasul Curat
  • Cerere: pentru spălare nazale
  • nume 10: nosal sinus rinse
  • numele 3: Irigator Nazal
  • Numele 9: sinus curat

Etichete: navage nasul curat comerciale, spălare nazale, aspirator nazal comerciale, spray nazal, bionase terapia cu laser, aspirator de nas, Nasul Se Spală, massag, copiii nazale se spală curat, leac și se spală.

Scrie o recenzie

300/500 ml Nas Aspirator Nazal de Spălat irigatorul BioNase Rinită Sinuzită Vindeca Nasul Dispozitiv de Masaj 70 ml Sticla cu Pulverizator Terapie

300/500 ml Nas Aspirator Nazal de Spălat irigatorul BioNase Rinită Sinuzită Vindeca Nasul Dispozitiv de Masaj 70 ml Sticla cu Pulverizator Terapie

Scrie o recenzie

Produse similare