Produs nou

Locuințe noi pentru Gopro Hero 7 Dom Capacul Portului de Apă parasolar cu Grip Go pro Hero 5 hero6 Impermeabil 45M

999 Produse

133.75lei

-9%

148.61lei

Adauga la lista de dorinte

GOPRO HERO 5 6 7 Subacvatice 6" GoPro Dom Port Caz Acoperire cu Plutitor Bobber Mâner pentru GoPro Hero5 hero6 hero7 Go Pro Accesorii aparat de Fotografiat

Dom Port este special conceput pentru GoPro HERO5 / 6 / 7 potrivit pentru fotografia subacvatică pentru a oferi performanta optica superioara.Mutarea plutire departe de obiectiv face posibil pentru a captura imagini atât deasupra și sub apă simultan.Acestea sunt adesea menționată ca jumătate și jumătate, 50/50, peste, sub sau split-nivel poze.Ușor de operat, aproape infinit de profunzime de câmp, obiectiv cu unghi larg și video și încă de calitate a imaginii face GoPro perfect potrivit pentru această aplicație.Domul Port utilizeaza un custom made semi-emisferică acrilice dom, care a fost optic adaptate pentru a lucra cu obiectiv GoPro,pachetul include GoPro locuințe și un plutitor portabile, tot ce ai nevoie este un aparat de fotografiat,porniți-l și de a produce imagini uimitoare.Utilizarea unui semi-dom semisferic elimină unghi perpendicular între placa de suport și cupola.Beneficiile de acest lucru sunt eliminarea circular de reflectare și îmbunătățit foi de apă în timp ce reducerea factorul de formă și menținerea deplină față de suprafață.Partea de baza a 12 șurub,acest design permite cupola pentru a fi complet demontat pentru curățare și service.Domul Port funcționează cu Hero5 locuințe și nu are nevoie de orice modificări speciale sau accesorii separate.GoPro este doar la fel de sigure ca întotdeauna când Cupola Port altoi direct pe carcasa, aceasta nu modifică adâncimea de rating de GoPro locuințe.Domul Port oferă acces la modul de putere și de fotografiere butoane de control ce a fost instalat,pentru mai mult de prelucrare puteți utiliza un gopro WIFI remote control, precum și.Plutitoare de Prindere de Mână: Ușoare și lenthen prindere cu globală lungime de 8" Compatibil cu HERO5 hero6 hero7 Pentru a crescut de posibilități de fotografiere, în partea de sus a muntelui atașat un trepied 1/4 adaptor Super-Confortabil TPE Prindere,excelent soft touch,skidproof și economisirea forței de muncă Direct de montare șurub pentru GoPro carcasa,bacpac screwable apă-strans endcap pentru stocare apa sau nisip pentru a regla buoyance,se strange bine.

Plata

Metoda de plată disponibile în Funkit.ro, inclusiv : Alipay ( Escrow ) , transfer Bancar , West Union

Transport

1.Am expediat de la Funkit.ro adresa lui NUMAI .

2. Ne va livra articolele termen de 1~2 zile lucrătoare după plata confirmat de Funkit.ro

3. Noi vă va informa dacă mai avem nevoie de timp pentru a compara elemente .

4. Sorbind timp : Ca de obicei , se ia 10-35 de zile pentru a ajunge la adrese desemnate prin China Post .Alte termenii de livrare sunt de asemenea disponibile , cum ar fi DHL, UPS, EMS .

PS: Daca ai nevoie de transport rapid drum sau orice altceva despre produs , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați

5. Noi nu suntem responsabili pentru întârzieri sau alte probleme care cauzate de personalizat și de transport.Dar ne va ajuta să urmăriți pachetul până când îl obține.

Reveni și Politica de Rambursare

1. Vă rugăm să ne contactați înainte de a trimite produsul înapoi.Situația defect trebuie să fie reportedto noi în termen de 3-5 zile atașat cu imaginea.

2. Vă rugăm să asigurați-vă că elementul va fi returnat în condiții bune .Și s-a întors elementul cu 2 săptămâni de marfa este primit .

3. Va vom trimite noi de înlocuire sau de restituire imediat ce o vom primi bunuri returnate.Dacă este rambursat , numai elementele prețul de listare este rambursabil , costul de transport maritim și de asigurare necesar taxele nu sunt rambursabile.

4. Cumpărătorul este responsabil pentru toate taxele de returnare dacă plata integrală restituită .

Client Service

1. Ne puteți contacta prin skype(gch_jun), e-Mail, sau Trademanager .

2. Vă vom răspunde în timp.

Feedback-ul

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre , vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv, vă mulțumesc pentru ajutor.

2. Dacă nu sunteți mulțumit , vă rugăm să vă rugăm să ne anunțați.Ta sfaturi constructive va fi propunerea noastră de a revizui și de a îmbunătăți, vă mulțumesc pentru înțelegere.

  • Se potriveste pentru: Scuba Diving, Înot, Submarin, Snorkeling, e
  • Compatibil Acțiune Aparat De Fotografiat Marca: gopro
  • Tip: Rezistent La Apa Carcasa
  • Stil: GoPro Accesorii kit pachet
  • Meterial: Acril+ABS
  • To: Captura imagini atât deasupra și sub apă
  • Nume De Brand: poosue
  • Rezistent la apa: Rezistent la apa IP68
  • Numărul De Model: H5-Dome
  • Caracteristică: Fotografie Subacvatică
  • Material: Acril+ABS
  • Tip De Element: Fotografie Subacvatică 6 Inch Dom Port

Etichete: canon g7x de reparare, gopro hero 6 dome, lampa gopro 7, dom gopro, dom gopro 9, ndsl pentru gba, Dom port, prețul gopro hero 5, caz, du-te pro 7 negru, eroul 1 lentilă.

Scrie o recenzie

Locuințe noi pentru Gopro Hero 7 Dom Capacul Portului de Apă parasolar cu Grip Go pro Hero 5 hero6 Impermeabil 45M

Locuințe noi pentru Gopro Hero 7 Dom Capacul Portului de Apă parasolar cu Grip Go pro Hero 5 hero6 Impermeabil 45M

Scrie o recenzie

Produse similare