Produs nou

Pătură cu Mâneci Femeile Supradimensionate Hanorac Fleece Cald Hanorace Jachete TV Gigant Pătură Femei Hoody Halat Casaco Feminino

999 Produse

40.67lei

-36%

64.54lei

Adauga la lista de dorinte

Puncte:

1、Gros și Moale: Acest pantaloni de lana sunt groase în textura și moale pentru a purta!Lung gramada de lână pantaloni poate forma un strat de aer cald, în mod eficient de blocare a temperaturii, și vă puteți simți căldura imediat după punerea pe.

2、Reglabil de Proiectare: corpul se simte moale și lungimea poate fi ajustată.Picioarele pot fi ușor întins, și papuci de casă pot fi purtate.Când ți-e cald, vă puteți întinde picioarele, fără a simți înfundat.Liber și confortabil de design.

3、Perfect Folie de Picioare: pantaloni de lana moale și de pluș, care poate perfect înfășurați picioarele.Pe tub lung de lână pantaloni pot fi ajustate în lungime, care poate în mod eficient proteja de frig în timpul somnului.

4、Picior Cald: să-ți ții picioarele calde se va face tot corpul simt cald!Aceasta este o casă picior cald care să-ți țină de cald la picioare continuu!Acesta este un produs rar pentru cei care se simt mereu frig și picioarele lor, în timp ce de dormit și dificil de a adormi!

5、Poartă Dimensiune: dimensiunea detaliate de cald este: picioare este despre 23.0-25.5 cm/9.06-10.04 inch, lungime picior este de aproximativ 55cm/21.65 inch, pantaloni picior lățime este de aproximativ 41.5-45cm/16.33-17.72 inch.

Caietul de sarcini:

Numele: Picior Cald

Material: 100% poliester

Dimensiune: aproximativ 31*22.4*12.4 cm/12.20*8.82*4.88 inch

Dimensiune ambalare: despre 26*20*9.5 cm/10.24*7.87*3.74 inch

Lista De Ambalare:

1*Picior Cald

Note:

Utilizare:

1. Partea de jos a cald este ușor să alunece.Atunci când mersul pe jos în casă, trebuie să-ți expui picioarele la deschiderea înainte de al utiliza.

2. Vă rugăm să nu utilizați acest picior cald, atunci când femeile gravide merge în sus și în jos pe scări sau de a muta în jurul valorii de cu bunuri.

3. Dacă există anomalii, cum ar fi daune, mâncărime, erupții cutanate sau în timpul utilizării, vă rugăm să nu mai utilizați-l.

4. Pentru că de cele mai calde caracteristicile materialului, frecare, etc., se va pune parul sau stick la alte haine.

5. Vă rugăm să nu forțat scoate puful de pe suprafața de cald.

6. Vă rugăm să nu utilizați lângă foc și temperaturi ridicate, și nu au nevoie să se usuce.

7. Vă rugăm să păstrați la îndemâna copiilor.

  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: pătură moale hoodie, halat de baie pătură, harry potter quilt pătură, oodie supradimensionate hanorac pătură avocado, reggee patura cu gluga, barbati hanorace vike, personalizate pătură cu mâneci lungi, hoodie cald anime, Harajuku tricou, Pat Pătură.

Scrie o recenzie

Pătură cu Mâneci Femeile Supradimensionate Hanorac Fleece Cald Hanorace Jachete TV Gigant Pătură Femei Hoody Halat Casaco Feminino

Pătură cu Mâneci Femeile Supradimensionate Hanorac Fleece Cald Hanorace Jachete TV Gigant Pătură Femei Hoody Halat Casaco Feminino

Scrie o recenzie

Produse similare