Produs nou

Control de la distanță cu Barca Reflectoarelor Camion Masina Marine de la Distanță Far 12V 100W Bec

999 Produse

322.09lei

-39%

536.81lei

Adauga la lista de dorinte

Aplicație:

Romote control searchlight pot efectua omnibearing, multi-unghi și cu rază lungă de iluminat sarcina, este un puternic ophthalmacrosis pentru operațiunile de apă de iaht, paza de coastă, poliția de coastă, ambarcațiuni de pescuit, etc.

Descriere:

Stilul clasic de control de la distanță searchlight face iahturi elegante.Acesta se aplică pentru lider mondial în tehnologia de iluminare cu xenon, și razele de lumină este aproape de culoarea de lumina soarelui alb.Acest tip de lumină albă poate extinde pe scară largă de opinii, în condiții de noapte, și confirmă în mod clar starea de apă pentru a asigurați-vă de conducere în condiții de siguranță în condiții de noapte.Acesta furnizează cel mai bun efect de iluminat și de la distanță.Comutatorul se aplică pentru high-tech sensibil la atingere design și se simte destul de bine.Carcasa foloseste dur thermoplasticity organism și au un mare antioxidativity și rezistență la impact.De asemenea, poate lucra în astfel de furtună mediu ostil.De înaltă calitate și de înaltă standard fabricate cerința de a le face durabile, sigure și fiabile.

Iluminat De Luminanță

100W bec, Flux Luminos 2500LM, Temperatura de Culoare 3200K.Iluminare sale abordează la culoare tempreture de ferfect lumina soarelui la amiază, și are mai mult de 1500 de ore de viață.Ea are, de asemenea, o vedere largă, care aduce o unprecesented confort.

Distanță de iluminat:

Această lumină are o mai mare gamă de iluminat, o distanță mai departe și o mai mare luminozitate.Are cel mai confortabil efect de iluminare.

Iluminat unghi:

Se poate roti prin control de la distanță, ca pe propriul dvs. cerință, și are protecție a motorului cu anti-over control de la distanță, poate la stânga și la dreapta rotire la 360 de grade, și în sus și în jos roti peste 72 de grade.

Instalare:

Sale de bază fixate direct pe iaht convenabil și bine.

Conexiune:

După instalare, linia roșie se conectează la polaritatea pozitivă, și negru linie se conectează la polaritate negativă.

Control de la distanță instrucțiuni:

Deschide butonul de comandă la distanță, începe constantă de iluminat de iradiere.Apoi, aveți posibilitatea să apăsați sus/jos/stânga/dreapta pentru a ajusta direcția de iradiere lumina.Atunci când atingeți butonul de OFF, control de la distanță s-a oprit.

Note:

a) Pentru control de la distanță de la proiectoare este DC12V alimentare DC, deci bateria cu alte tensiuni sau alte AC power suply nu poate fi folosit.

b).În scopul de a evita consumul de energie electrică, comutatorul trebuie să se stingă într-o zi.

Etichete: barca din pvc, caiac scaun, barca bara, troliu troliu 12v, masina pentru autocolant, titan lanterna, barca acoperi, barca suportul pentru pahare din oțel inoxidabil, bimini barca de sus, bărci cu vele accesorii bloc.

Scrie o recenzie

Control de la distanță cu Barca Reflectoarelor Camion Masina Marine de la Distanță Far 12V 100W Bec

Control de la distanță cu Barca Reflectoarelor Camion Masina Marine de la Distanță Far 12V 100W Bec

Scrie o recenzie

Produse similare