Produs nou

50PCS/Lot Pentru Kindle Foc HD 10 2017 Film de Sticlă 9H Sticlă Călită Ecran de Protecție Prin DHL Fedex

999 Produse

371.22lei

Adauga la lista de dorinte

HD Premium Temperat Pahar Ecran Protector Pentru Amazon Kindle Foc HD 10 2017

Caracteristici: Protejeaza ecranul de zgarieturi si praf proteja Tableta PC ecran LCD nu este zgâriat și curat.LCD protector ultra clear serie de soluții perfecte anti-uv/anti-murdărie / rezistent la apa Rezistent la zgarieturi Explozie-dovada Anti-Shatter Pentru Tablete cu Ecran Grosime:aproximativ 0.33 mm Margine:margine Dreaptă.

Note: Suport Se Amestecă Comanda!(va rog sa ma contactati,multumesc)

Incloding: 1x Temperat Pahar Ecran Protector 1 x Ecran Umed de Curățare Hârtie 1x Uscat de Curățare a Ecranului Hârtie 1x Praf absorbant

Transport

Cele mai multe dintre produsele comandate vor fi trimise în 24 de ore după ce plata este confirmat.Noi vă va informa dacă mai avem nevoie de timp să se pregătească.De obicei durează în jur de 5 până la 8 zile pentru a navei la țări de către EMS.Transport prin DHL, UPS, Fedex, TNT nevoie de mai puțin timp.Oferim, de asemenea, picătură de transport maritim de servicii.

Feedback-ul

Am aprecia dacă ați putea să ne dea feedback-ul pozitiv după ce tranzacția este finalizată.Acordăm clienților noștri feedback-ul pozitiv.

Client Service

Oferim 7/24 cu normă întreagă de servicii.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări cu privire la produsele noastre.Cererea dvs. va fi răspuns în 12 ore.

Reveni și Politica de rambursare

Vă rugăm să ne contactați înainte de a trimite produsul înapoi.Vă rugăm să vă asigurați elementul va fi returnat în stare bună, cu ambalajul original.Va vom trimite noi de înlocuire sau de restituire odată ce elementul este primit.

Contactati-Ne

Orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin mesaj intern.

  • Caracteristici: Dovada Zero
  • Material: Sticlă călită
  • Numărul De Model: Pentru Amazon Kindle HD 10 2017
  • Pachet: No
  • Utilizarea: PDA
  • Compatibil Marca: Alte
  • Nume De Brand: sherrytree
  • Cantitatea: 1 Pachet

Etichete: tobot aspirator, oglindă cu led-uri de lumină 20x, macrame geanta hippie, femeile anti alergii, hârtie de tăiere, rezervorul de rășină honda hrc, surpriza cutii regina, set de tren de jucărie mai mare, foaie spumă eva 50x50.

Scrie o recenzie

50PCS/Lot Pentru Kindle Foc HD 10 2017 Film de Sticlă 9H Sticlă Călită Ecran de Protecție Prin DHL Fedex

50PCS/Lot Pentru Kindle Foc HD 10 2017 Film de Sticlă 9H Sticlă Călită Ecran de Protecție Prin DHL Fedex

Scrie o recenzie

Produse similare