Produs nou

2020 iarna noi gros cuplu cizme de zapada plus catifea caldă cu fermoar lateral în aer liber de agrement cizme scurte rece bărbați și femei pantofi de bumbac

999 Produse

91.51lei

Adauga la lista de dorinte

Cum de a alege dimensiunea corectă :

Primul stand pe picioarele ferm pe podea pentru a măsura mai mare parte, apoi folosiți ca lungime picior de date pentru a afla corespunzătoare dimensiunea de pantofi pe sub masă dimensiune. 1. Lungime picior în mărime de masă înseamnă folosind această lungime picior pentru a alege corespunzător de dimensiunea corectă, care va fi potrivit.Lungime picior NU branț lungime talpa lungime. 2. Vă rugăm să alegeți în funcție de lungimea piciorului, (nu alege dimensiunea în funcție de dimensiunea de pantofi !!!) 3.Datorită diferite de afișare și unghiul de fotografiere, acesta poate fi un pic de culoare diferență de cel real.

Sugerez

Deoarece interiorul este scurt de pluș, este recomandat pentru a trage 1~2 metri mai mare

CALD SI RESPIRABIL

Moale arbore complet învelit-o pe cea mica vițel, oferind un confortabil se potrivesc protejând în același timp tandru degetele de la picioare mici de neprietenos atac de aer rece.Densitate mare de pluș garnitură de imbratisari puțin degetele de la picioare ușor și natural fitil departe de umiditate pentru un cald și uscat de interior, permițându-le să se bucure de orice aventurile de iarnă la conținut inimile lor.

Rezistent la apa

Rezistent La Apa Textile Si Sintetice Superioare Pentru A Menține Picioarele Uscate.Acest cizme de Zapada este perfect pentru aer liber.

Închidere

Buna Fermoar.Durabil, nu vor fi afectate de trasul..partea buna fermoar design este ușor de pus și decolare, care este foarte potrivit pentru călătorie de zi cu zi.

Non-Alunecare & De Cauciuc Unic

Talpa este special conceput cu non-alunecare de cavități, care îmbunătățește frecare, toate directionale prindere, și întărește tracțiune de la picioare.Purtarea acestor pantofi, puteți face cu ușurință cu ploaie și zăpadă vreme.Ușor căptușit unic, să Sprijine toate-zi de mers pe jos.

Design unic și Toate se potrivesc

Acest cizme de zapada are un clasic și un design simplu.Este potrivit pentru potrivire cu toate tipurile de haine, cum ar fi paltoane, jachete, pantaloni, fuste, etc.Indiferent de ce stil de haine care iti plac, nu va merge prost.Design ușor, potrivit pentru călătorie de zi cu zi, plimbări, câine de mers pe jos, de călătorie, de muncă, școală, etc. Este un bun cadou pentru familia și prietenii.

Super cald bărbați cizme

2020 Iarna Noi Gros Cuplu Cizme De Zapada Plus Catifea Caldă Cu Fermoar Lateral Exterior Casual Cizme Scurte Rezistență La Frig Barbati Pantofi De Bumbac

  • Origine: NC(de Origine)
  • Toc De Tip: Creșterea Înălțime
  • Material De Sus: Nici Unul Nu-Țesute
  • Material De Talpa: Cauciuc
  • Materiale De Captuseala: de pluș
  • Cu Platforme: Da
  • Înălțime Toc: Med (3-5cm)
  • Cizme Tip: Cizme De Zapada
  • Forma De Deget: Rotund Toe
  • Boot Înălțime: GLEZNA
  • Tip De Element: Cizme
  • Nume De Brand: wsryxxsc
  • Numele Departamentului: Adult

Etichete: arc glezna cizme pentru femei, barbati pantofi de iarna, moda pantofi barbati cu fermoar, albă ca zăpada pantofi bărbați, zăpada rularea pantofi barbati, oameni de zapada pantofi de brand, tricotate mens pantofi de cald, cizme barbati iarna, mens pantofi clasici cu fermoar, luminoase glezna cizme pentru femei.

Scrie o recenzie

2020 iarna noi gros cuplu cizme de zapada plus catifea caldă cu fermoar lateral în aer liber de agrement cizme scurte rece bărbați și femei pantofi de bumbac

2020 iarna noi gros cuplu cizme de zapada plus catifea caldă cu fermoar lateral în aer liber de agrement cizme scurte rece bărbați și femei pantofi de bumbac

Scrie o recenzie

Produse similare