Produs nou

VariCore 36V 12Ah 18650 litiu acumulator de mare putere motocicleta electrica auto bicicleta Scuter cu BMS + 2A încărcător

999 Produse

294.83lei

-49%

578.10lei

Adauga la lista de dorinte

Transport lista: 1, 36 V 12A 18650 baterii 1 buc 2, 36 V 2A Încărcător de Baterie 3, transport gratuit [Parametrii de Produse tip Baterie: 18650 Single tensiune: 3.7 V tensiune Nominală: 36 V tensiune de Intrare: 42 V tensiune de Ieșire: 36-42 V După combinate capacitate: 12000 mAh (12Ah) Baterie dimensiuni: 185 * 80 * 70 mm (dimensiune standard) ambalaj Exterior: albastru PVC de Interior, cu circuit de protecție: supraincarcare, suprasarcina, supra-curent, scurt circuit de protecție!Pentru alte necesități, puteți contacta proprietarul, Multumesc pentru clienții noi și vechi. [] Cerințe pentru încărcarea bateriei: vă rog, în magazin să cumpere un alt incarcator! 1: necesitatea specială de litiu, încărcător; D. C; 2: tensiune de Încărcare: 42V 3: curent de încărcare: ≤5A [] de descărcare a Bateriei cerințe: 1: 18 linii de ieșire, lungime 200 mm, roșu și negru fiecare 2: Introduceți linia de ieșire care duce la 2.1 mm lungime 200 mm 3: de Descărcare de gestiune curent nominal: ≤10A 4: Maximă instantanee de curent: 40A 5: Maximă de Operare Curent: 13A Duce Lungime: aproximativ 10 cm în formă de T știfturi și conectori femeie DC5.5 * 2.1

De întreținere a bateriilor cu litiu și avertismente

1. Nu este nevoie pentru a garanta că energia electrică este produsă de fiecare dată și apoi încărcat;

2. o perioadă de timp (recomandat pentru doua luni) pentru a face un circuit de protecție pentru a controla adânc de încărcare, furnizate sub baterie pentru a schimba statisticile, dar acest lucru nu crește capacitatea reală a bateriei.

3. pentru o lungă perioadă de timp, fără o baterie, ar trebui să fie plasat într-un loc răcoros pentru a slăbi sale interne pasive de reacție.

4. Protecția circuitului se poate controla, de asemenea, auto-descărcare de gestiune a bateriei; pentru o lungă perioadă de timp, fără o baterie, o anumită cantitate de energie stocată în acumulatorul trebuie să fie încărcat pentru a preveni excesul de descărcare de auto-descărcare de gestiune la degradarea excesivă a de descărcare de gestiune.

5. Nu dezasamblați modificarea, nu de coliziune de greutate / de compresie.

6. Interzice utilizarea de mai multă apă în locuri umede.

7. Interzice utilizarea în zone cu temperaturi ridicate.

Cunoștințe de utilizare în siguranță a bateriilor cu litiu

Înainte de a ne pune o baterie cu litiu ca o sursă de energie, sunt multe lucruri care merită înțelegerea noastră.Nu este nimic mai important decât siguranța, indiferent de ce fel de baterie trebuie să le privim cu atenție, pentru că atunci când sunt plin de energie, atunci când complet încărcată.

Litiu are cea mai mare densitate de energie, dar ele au, de asemenea, multe caracteristici unice care trebuie să facem mai mult pentru anumite considerente de securitate înainte de a începe să exploreze alte aspecte de litiu în scopul de a înțelege aceste probleme de securitate sunt foarte importante.

În general, dacă încărcătorul pentru baterii cu litiu, care este o parte dintr-o baterie de litiu (se referă la o mare parte de o baterie cu litiu cu mai multe single mică de litiu componente), este calculat corect, puteți adapta o baterie litiu-ion (li-ion) și polimerizarea a fost o baterie de litiu (Li - Poly) pentru încărcare.Amintiți-vă, nu vin la litiu, încărcător pentru a încărca reîncărcabilă nichel-cadmiu (Ni-Cd) și hidrură de nichel-metal (Ni-mh)!Acesta este un lucru foarte periculos!Baterie reîncărcabilă litiu baterii utilizarea de litiu este o parte dintre cele mai periculoase, atunci când o cerere pentru o baterie Litiu Reîncărcabilă atenție extremă la caz, corect tensiunea de încărcare este foarte important!Dacă încărcătorul este utilizat în mod necorespunzător, baterie cu litiu de reîncărcare și de explozie poate duce!

Aici sunt unele linii directoare pentru baterie de litiu de încărcare și utilizare:

1, folosind un dovedit litiu, încărcător de baterie poate fi folosit în condiții de siguranță.

2. Asigurați-vă că setați parametrii de tensiune corect sau numărul de litiu, încărcător de baterie de unități este mai mare, dacă nu știi cum să instalați, vă rugăm să cumpere unul, că știi cum să instalați o baterie de litiu, încărcător, sau nu utilizați o baterie cu litiu pentru a evita explozia în timp ce de încărcare.

3, litiu, atunci când încărcarea cineva trebuie să fie prezent, nu în prezența de litiu, atunci când nimeni nu se încarcă, imediat ce acesta a fost motivul pentru care casa cu masina pentru a arde, Și nu uita.

4, în timp ce de încărcare, vă rugăm să pregătească o platformă adecvată la loc încărcătorul și litiu, pentru a se asigura că, atunci când un accident nu provoca o explozie sau un prejudiciu grav și pericol de incendiu.Pentru a economisi spațiu, pentru a preveni incendiile.

5. Nu se percepe pentru excesul de curent baterie de capacitate, în caz contrar o explozie și un incendiu poate să apară.

6. Dacă fenomenul de expansiune apare atunci când încărcarea litiu atunci când este în călduri, nu-l rupe.De sare de litiu baterie de apa, după răcire, cu atenție coaja de pe piele și apoi bateria înapoi la saramură înainte de a putea în condiții de siguranță întrebare în litiu gunoi.

  • Dimensiune: 185*78*70mm
  • Tensiune: 36V
  • Cerere: ebike
  • Greutate: 2kg
  • Numărul De Model: 36-12A
  • Nume De Brand: VariCore
  • Tip: Li-ion
  • Capacitate Nominală: 12000mAh

Etichete: ninebot e22e baterie, 36 v acumulator, acumulator 36v 12ah 5a, bms 36v 5s, varicore de încărcare, baterie mn, Baterie 18650 recharg, komda bicicleta baterie, 36v baterry pack, baterie m365 pro.

Scrie o recenzie

VariCore 36V 12Ah 18650 litiu acumulator de mare putere motocicleta electrica auto bicicleta Scuter cu BMS + 2A încărcător

VariCore 36V 12Ah 18650 litiu acumulator de mare putere motocicleta electrica auto bicicleta Scuter cu BMS + 2A încărcător

Scrie o recenzie

Produse similare