Produs nou

LCD Verticale Alpinist pas cu pas Alpinism Echipament de Mașină de Echipamente de fitness Alpinist Înălțime Reglabilă Durabil din Oțel Neted

999 Produse

452.08lei

-7%

491.39lei

Adauga la lista de dorinte

LCD Verticale Alpinist pas cu pas Alpinism Echipament de Mașină de Echipamente de fitness

Introduciton

Introducerea De Produse

Vertical Alpinist simulează naturale alpinist mișcări pentru a arde calorii în timp ce intarirea si tonifierea muschilor.Acesta a fost proiectat pentru a fi mai fina, mai silențioase și mai durabil!Cea mai mare lucru despre acest lucru este că puteți beneficia de alpinism munți de siguranța propriei case. Urca pe pentru un impact redus, dar de mare intensitate antrenament cu fiecare sesiune.În cazul în care spațiul este la o primă, este ușor să se plieze alpinist și depozitați-l într-un colț până la următoarea sesiune de antrenament. Puteți obține un trai decent sudoare lucrat în mai puțin de zece minute pe verticală alpinist.Acesta este destinat pentru toate tipurile de corp cu înălțime reglabilă opțiuni, dar are o greutate maximă de rating de 440 de lire sterline (200 kg).

Alpinist obiective mușchii picioarelor, fese, brațe și mușchii de bază.Acest lucru va depinde în mare măsură de intensitatea antrenamentului.Dacă vă dau un 100% la sută intensitate și împinge-te la maxim te vei oferi un minunat antrenament complet organism.Dacă te duci într-un ritm lent poate obține doar beneficii din exercitarea în partea inferioară a corpului.Astfel încât să fie sigur de a împinge dincolo de zona ta de confort și să dea 100% pentru antrenament corp plin de beneficii.Acest exercițiu alpinist mașină să implice toate grupele musculare majore pentru a arde calorii și de a construi musculare.

Exercitarea alpinist mașină este un ușor de configurare mașină care oferă un antrenament totală a corpului, care poate ajuta să sculpteze slabă, picioare sexy, tonifiat abdomenul tare ca piatra și puternic și triceps biceps.By folosind greutatea propriului corp ca rezistenta, acesta oferă o mare cardio și puterea de formare, de antrenament, fără a pune stres pe partea inferioara a articulațiilor din corpul tau.Veți obține un antrenament complet organism atunci când se utilizează această exercita alpinist mașină care combină greutatea rezistență, tonifiere musculara, si exercitii aerobice într-un singur pas simplu, toate în confortul de acasă.Folosind alpinist masina timp de 1 oră va duce la o medie de 500 de calorii arse.

Caracteristici Durabile de construcții din oțel Reglabile pe inaltime Buna si liniste. Izometrice non-stick mânere de Înaltă intensitate antrenament complet corpul Compact design pliabil pentru depozitare ușoară impact Redus tonifiere musculara proiectat Ergonomic pentru toate tipurile de corp Excelent antrenament aerobic pentru a arde calorii si grasimi, Low-impact cuprinzătoare aerobe/anaerobe antrenament Digital calorii și de pas counte r pentru timpul de antrenament și tot progresul de fitness, pentru a vă motivați

Tehnice Tip: PB8008 Rezistenta :440Lbs/200kg dimensiuni de gabarit: 95*72*182 cm greutate Totală: 15 kg greutate Net: 14 kg Material: Otel,PP,PVC

Informații Pachet 1 X Alpinist De Sistem-1 X Manual De Utilizare 1 X Set De Instrumente

De ce ne alegeti pe noi?

1.Informații Despre Companie

Bine ai venit !

VEVOR inilor Echipamente Co., LTD.în principal angajate în afaceri transfrontaliere pentru 10 ani.În prezent,

compania opereaza mai mult de 10000 de tipuri de produse cu mai mult de 200 de angajați.Suntem dedicat pentru a oferi o gamă de neegalat de produse cu cel mai mic preț și cea mai bună calitate.

Mai important, avem mai mult de zece depozite din lume, care se află în 3 continente.Există depozite logistice în Los Angeles, Germania.

Fabrica noastra localizează în 215417,Taicang, Jiangsu, China.Și vânzările noastre filiala companiei localizează în Shanghai.Bine ati venit pentru a vizita compania noastră.

2.De Certificare A Calității

Toate produsele sunt treacă ISO9001. Și cele mai multe dintre produsele au certificare CE.

3.Transport

Majoritatea produselor noastre pot fi livrate în termen de 1 - 2 zile lucrătoare după plata.

Și-L va lua 7-23 zile lucrătoare de la mână.

Additonally, suntem echipa cu Fedex, DHL, DPD,UPS de colete internaționale pentru a oferi transport rapid și cel mai mic preț .

Pentru clientii din Federația rusă , Kîrgîzstan, Kazahstan,Tadjikistan,Uzbekistan,Ucraina zonă.Noi folosim Speciale ruse linia de tren, timpul de expediere ar fi de 30-35 de zile lucrătoare

Vă rugăm să ne informați dacă aveți nevoie de comune internaționale de curierat mod

4.Garanție

Direct de producător pe deplin garanție pentru 24 de luni.

5.Politica De Rambursare

Returnează acceptat dacă produsul nu corespunde descrierii, cumpărătorul plătește taxă de retur;

sau păstrați produsul si sunt de acord cu restituire vânzător.

6.Serviciul de Pre-vânzare și post-vânzare de Servicii de 10 ani de experiență de export și Echipa de vanzari profesionale.

Servicii on-line și suport tehnic în termen de 12 ore pe zi în timp de garanție.

Gratuit piese de schimb noi, în loc de piese rupte dacă primiți produsul în primul rând.

COMPANIA POZE

FABRICA DE IMAGINI:

  • Numărul De Model: P8008DSJ
  • Tip: Instrument De Mână Piese
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: ethernet mach3, alpinist verticală corzi, sală de fitness fulie roata, alpinist vertical sport, cnc cu plasma thc, alpinist verticală canada, mach 3 usb, sală de fitness stepper, alpinist echipamente de antrenament, alpiniști echipamente de fitness.

Scrie o recenzie

LCD Verticale Alpinist pas cu pas Alpinism Echipament de Mașină de Echipamente de fitness Alpinist Înălțime Reglabilă Durabil din Oțel Neted

LCD Verticale Alpinist pas cu pas Alpinism Echipament de Mașină de Echipamente de fitness Alpinist Înălțime Reglabilă Durabil din Oțel Neted

Scrie o recenzie

Produse similare