Produs nou

Ammoon POCKAMP Chitara Amplificator Built-in Multi-efecte 80 Ritmuri de Tobe Suport Tuner Funcția Tap Tempo cu Adaptor de Alimentare

999 Produse

210.55lei

-37%

339.59lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici:

Extrem de portabile și ușor de chitara amplificator special conceput pentru jucătorii chitara.Cu acesta, puteți juca chitara oriunde și partaja muzică minunată cu alții în mod liber.Și clip curea de metal pe partea din spate chiar vă permite să redați muzica ta în mișcare.

Echipat cu dual 3" boxe interior, care oferă adevărat de apel și un sunet puternic.Perfect pentru a practica chitara, street performance, karaoke cu prietenii, trupa de performanță, în aer liber, joc, etc.

Dispune de 80 de ritmuri de tobe de-a lungul cu tap tempo; 4 modele de UNITATE( Clean/Overdrive/Distortion/Metal) oferă o gamă câștig pentru fiecare stil muzical; 3 efecte DSP (Chorus/Tremolo/Reverb) pentru tine de a crea propriile tonuri de chitara; Built-in tuner pentru a vă asigura că instrumentul este mereu în ton.

împreună cu melodiile preferate prin simpla conectare MP3 player în 1/8" AUX de intrare și instantaneu a devenit parte din trupa; și puteți practica, de asemenea, în particular și în tăcere cu 1/8" ieșire pentru căști jack.

Alimentare dubla opțiuni: DC 9V adaptor(inclus) sau 6 * baterii AA(nu sunt incluse), potrivit pentru interior și exterior utilizare, super convenabil și flexibil.

Caietul de sarcini:

Brand: ammoon

Model: POCKAMP

Tipuri De Efecte: Clean, Overdrive, Distors, Metal, Chorus, Tremolo, Reverb

Ritmuri de tobe: 80 de tipuri

Gama Tempo: 60-270 BPM

Difuzoare: 2 * 3" boxe, 5 Watt

Chitara Intrare: 1/4" jack mono

Telefoane: 1/8" stereo jack

Aux In: 1/8" stereo jack

Putere de Alimentare: DC 9V adaptor(inclus)sau 6 * baterii AA(nu sunt incluse)

Adaptor de alimentare: 100-240V SUA/ UE/ marea BRITANIE prize (opțional)

Element Dimensiune: 16.5 * 6.7 * 12.6 cm / 6.5 * 2.6 * 5in

Element Greutate: 675g / 1.5 kg

Pachetul Dimensiune: 21 * 20 * 11cm / 8.3 * 7.9 * 4.3 în

Pachetul Greutate: 920g / 2kg

Notă:

Bateriile nu sunt incluse.

Lista De Pachete:

1 * Amplificator

1 * Adaptor De Alimentare

1 * Manualul Utilizatorului(Engleză Și Franceză Și Germană Și Italiană Și Spaniolă Și Japoneză)

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi .

3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

Garanție:

1.Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Amplificator
  • Numărul De Model: SUA/ UE/ MAREA BRITANIE
  • Plug Type: UE Plug

Etichete: butonul de chitara amplificator, upgrade tub amplificator, tuner, gtmedia, ammoon chitara, cilindru cu cheie, tambur piezo, mux chitara amplificator, HST, întârzietori.

Scrie o recenzie

Ammoon POCKAMP Chitara Amplificator Built-in Multi-efecte 80 Ritmuri de Tobe Suport Tuner Funcția Tap Tempo cu Adaptor de Alimentare

Ammoon POCKAMP Chitara Amplificator Built-in Multi-efecte 80 Ritmuri de Tobe Suport Tuner Funcția Tap Tempo cu Adaptor de Alimentare

Scrie o recenzie

Produse similare