Produs nou

Noi PortaPack H2 Și HackRF O + 0.5 ppm TXCO SDR-Software defined Radio 1MHz-6GHz Asamblate cu Antene

999 Produse

796.75lei

-14%

937.35lei

Adauga la lista de dorinte

PortaPack H2 + HackRF Una + 5 Antene + Cablu de Date SDR-Software defined Radio 1MHz-6GHz Asamblate

Configurația Hardware:

-3.2 inch TFT 240 * 320 ecran -Navigare comutator -Ieșire Audio -Intrare pentru microfon -DC 2.1 interfață -4-strat de placa de aur -ROSH proces (exportate în Europa și America) Adauga un PortaPack la software defined radio HackRF, și lăsați laptop-ul în urmă!La PortaPack se conectează la HackRF și adaugă un LCD touchscreen, controale de navigare, jack pentru căști, de ceas de timp real, slot pentru card micro SD.Trebuie doar să adăugați un USB baterie, și sunteți gata de a explora spectrului de frecvențe radio oriunde te afli.La PortaPack firmware-ul funcționează cu procesoare ARM în HackRF.Nu este nevoie de calculator (cu excepția firmware reprogramare).

Funcții:

-3.2 inci, 240 x 320 RGB LCD cu panou tactil rezistiv. -Patru săgeți butoane, prin rotație a roții și selectați butonul. -Moneda baterie pentru a păstra setările și data / ora. -Slot pentru card Micro SD de date și de stocare cod -SSB, AM, de bandă îngustă FM, de bandă largă audio FM recepție, cu cascade de spectru. -De bandă largă (18MHz) spectrul de frecvențe și cascade de analiză. -Monitorizarea barca (AIS), automobile (TPMS), E de utilitate contra transponder (ITRON ERT). -HackRF modul ruleaza HackRF firmware pentru utilizarea cu DST gazdă software-ul de calculator. -Calibrare PPM pentru o reglare mai precisă. -Modul Sleep economisește energie prin oprirea afișajului numai.

Caracteristici:

-HackRF va continua să lucreze cu calculatorul DST bazate pe software-ul atunci când ai pus PortaPack în "HackRF mode". -PortaPack este compatibil doar cu HackRF Uno.Nu este compatibil cu primul HackRF Jawbreaker design.Dacă aveți un RF scut instalat pe HackRF, la PortaPack ar trebui să fie bine.Compatibilitate cu HackRF Blu este experimental.O proprietate Blu raportat rezultate bune cu mai puține interferențe între condensatori audio PortaPack și mecanice header band.Dacă Albastru HackRF nu are un antet trupa instalat, ar trebui să aveți nici o probleme mecanice. -PortaPack necesită o baterie externă.Orice dispozitiv de stocare USB conectat bateria ar trebui să funcționeze, deși acestea variază în funcție de calitate și prost concepute bateriile pot injecta zgomot regulator de tensiune în radio. -PortaPack și HackRF al Onu nu va înlocui dispozitivul handheld ham radio receptor.Sensibilitatea recepției variază de la trupa la trupa, dar nu va efectua la fel de bine ca un adevărat ham radio primi

Lista De Pachete:

-1 x DST Radio (PortaPack H2+HackRF Unul) -1 x Cablu de Date -5 x Antene

  • Material: Plastic
  • Tip: Alte
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numele: PortaPack h2 și HackRF Unul
  • Baterie: 2100mah
  • Ecran: .2 inch TFT 240 * 320 ecran
  • Numărul De Model: PortaPack H2 Și HackRF

Etichete: dst, rtl dst, HackRF Unul, HACKRF UNUL DST, softwar, vector robot rusă, dab tv, noelec, difuzor portapack h2, rsp1.

Scrie o recenzie

Noi PortaPack H2 Și HackRF O + 0.5 ppm TXCO SDR-Software defined Radio 1MHz-6GHz Asamblate cu Antene

Noi PortaPack H2 Și HackRF O + 0.5 ppm TXCO SDR-Software defined Radio 1MHz-6GHz Asamblate cu Antene

Scrie o recenzie

Produse similare