Produs nou

MOSISO Impermeabil Geanta de Laptop 13.3 14 15 15.6 17.3 Inch Notebook Bag Pentru Macbook Air Pro 13 15 Computerul Messenger Saci de Umăr

999 Produse

107.32lei

-26%

147.00lei

Adauga la lista de dorinte

MOSISO Impermeabil Geanta de Laptop 13.3 14 15 15.6 17.3 Inch Notebook Bag Pentru Macbook Air Pro 13 15 Computerul Messenger Saci de Umăr pentru Bărbați, Femei Acest MOSISO de protecție messenger laptop, geanta de umar este confectionata din premium ecologic, material poliester, care este foarte durabil, nu esaily rupt.Exclusiv design modern oferă, de asemenea, dispozitivul cel mai funcțional încă un aspect la modă, și vă permite de a transporta laptop-ul într-un unic stil elegant.Acesta poate fi folosit perfect pentru studiu, de afaceri, de agrement și de călătorie, elegant și decent în aparență, vei fi încântat cu geanta noastra.

Notă: vă Rugăm să ne contactați dacă nu știți cum să selectați dimensiunea sau culoarea.Vă mulțumesc!

Caracteristică : 1. Dispune de un poliester padding spuma strat de tesatura moale și căptușeală pentru cucui și absorbție de șoc.Material moale căptușeală oferă protecție împotriva accidentale zgârieturi. 2. Top-încărcare cu fermoar pe punga alunecă lin și permite accesul convenabil la computer laptop.Fermoar pocketment pereți oferi o protecție suplimentară pentru mouse-ul portabil, iPod, telefon mobil, pixuri și alte elemente esențiale, fără a face o bombat. 3. Extensibil capacitate mare, cu multi-buzunar.Compartiment principal pentru care deține laptop, notebook-uri, macBook, ultrabook, chromebook, carte, notepad.Frontal cu fermoar compartiment pentru stocare de telefon mobil, pixuri, portofel, card de credit, chei, etc. Două frontale cu fermoar, compartiment cu buzunare organizatorice pentru iPad, notebook-uri, pixuri, chei, telefon mobil, și alte elemente. 4. Rezistentă la apă, material poliester protejeaza laptop-ul de la apa, praf, murdărie și zgârieturi.De încărcare de Top cu fermoar pe maneca permite alunecare lină și acces convenabil la laptop. 5. Suplimentar cu fermoar în partea de jos geanta poate extinde adâncime de până la 2.76" atunci când ai nevoie.Curea de umar ajustabila cu sistem anti-alunecare pad umăr vă permite de a transporta laptop-ul în confort, mânere de top poate fi ascuns în buzunare atunci când nu este necesar. 6. Demontabil umplutură curea de umăr a variat de la 27 cm la maxim 48 de inch și două mânere solide pentru o lungă perioadă de timp confortabil transportă.Puteți modifica modul de a efectua în funcție de nevoile dumneavoastră.Vă permite să comutați între o geantă de mână și laptop sac de maneca.

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!!!!

Despre transport:

1.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare și informații de contact sunt clare și precise,altfel nu s-ar putea fi capabil de a livra mărfurile la timp.

2.În mod normal, va vom trimite prin Funkit.ro de Transport maritim Standard pentru cele mai multe țări,este în condiții de siguranță și de bună,puteți obține informații de la centrul de servicii online,care au mult mai multă protecție pentru tine.Dacă doriți pentru a trimite prin DHL,UPS, etc vă rugăm să ne contactați.

3.Toate pachetele noastre sunt înregistrate și pot fi urmărite on-line.Puteți urmări cele mai multe livrari la 17track.net/en/ sau puteți să consultați lor respective site-urile oficiale.

4.Clienții sunt obligați să lucreze cu autoritățile locale clienții dacă sunt obligate să prezinte informațiile/documentele de vămuire.Și clienții singuri sunt responsabili pentru orice taxe vamale și impozite care apar.

5. Cumpărătorul răspunsuri (în cazul în care) toate impozitului sau a TVA-ului în orice circumstanțe.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.

7.Nu se accepta nerezonabile livrare respingere atunci când nu există nici un produs de calitate.

Despre Feedback-ul și să se Întoarcă:

1.Ne incurajam clientii sa ne dea rating de 5 stele, dacă produsele și serviciile noastre vă satisface.Sprijin consecvent ne propulsează de-a face noastre cele mai bune pentru tine.

2.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele.

3,Dacă aveți un defect bunuri, pe care doriți pentru a reveni sau de reducere.Vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile de la primirea coletului.

4,Toate returna produsele trebuie să fie returnate cu ambalajul original și accesorii.

5,Clientul este responsabil pentru taxele de transport privind mărfurile returnate.

  • Pachet: Da
  • Stil: Casual,Fashion,Vintage,Retro,De Afaceri,Europea
  • Geanta de Laptop: geanta de laptop 13.3 /geanta laptop 15.6 /geanta de laptop 17.3
  • Funcția: Afaceri / Turism / În Aer Liber / Strada / Oras / Vacanta
  • geantă de mână: geanta de laptop pentru barbati/geanta de laptop pentru femei
  • Tip De Închidere: fermoar
  • Feature3: laptop sac messenger /laptop sac de mesager barbati
  • Facilitate4: barbati geanta de laptop servieta
  • Modele Aplicabile: macbook
  • Material: Poliester
  • Tip: Laptop Messenger
  • barbati geanta: laptop geanta de umar rezistent la apa
  • Gen: Unisex
  • Servieta Maneca Caz: geanta laptop 15.6 inch /geanta de laptop de 13 inch
  • Feature1: Mare Business Casual Laptop Geanta De Umar Travel Geantă De Mână Servieta
  • geantă de umăr: laptop geanta de umar femei /laptop geanta de umar barbati
  • Feature2: Laptop Geanta/Servieta Geanta / Poseta / Geanta De Umar / Sac Messenger
  • Numărul De Model: MOSISO Geanta de Laptop 17.3 15.6 15.4 13.3 12 11.6 inch
  • Numele: Geanta de Laptop Cazul 15.6 15.4 13.3 14.1 17.3 Saci de Messenger pentru MacBook
  • Feature5: Oamenii de afaceri Servieta Laptop Geanta Casual Geanta de Umar genti
  • Model Tip: Solid
  • Nume De Brand: MOSISO

Etichete: cocoon macbook air 13, laptop wallpaper, personalizate mac book pro 13 caz, 17.3 inch laptop maneca, bostanten geanta de laptop femeie, macbook air 13 maneca buzunar, geanta laptop 15 6 inch om, 1 aer, subțire caz macbook 13, am geanta notebook.

Scrie o recenzie

MOSISO Impermeabil Geanta de Laptop 13.3 14 15 15.6 17.3 Inch Notebook Bag Pentru Macbook Air Pro 13 15 Computerul Messenger Saci de Umăr

MOSISO Impermeabil Geanta de Laptop 13.3 14 15 15.6 17.3 Inch Notebook Bag Pentru Macbook Air Pro 13 15 Computerul Messenger Saci de Umăr

Scrie o recenzie

Produse similare