Produs nou

Cartea Fals Decor Uri Moderne De Simulare Simplă Carte De Decor Studiu Bibliotecă Cafe Creative Elemente De Recuzită, Decor Model

999 Produse

34.85lei

-35%

53.64lei

Adauga la lista de dorinte

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI URMĂTOARELE PENTRU A OBȚINE MAI MULTE INFORMAȚII.

NOTĂ SPECIALĂ:

1> vă Rugăm să ne contactați pentru pachetul de probleme în primul rând în loc de a deschide dispute sau feedback-ul rău!!! 2> Dacă doriți să vedeți imagini, vă rugăm să ne contactați!!!

1.Dimensiuni:

26.7x17.5x4.2cm(10.51"x6.89"x1.65")

2.Descriere produs:

1>Stil: Decorative, cărți sunt împărțite în unopenable stil, stil de pliere și stil deschis.Din cauza cumpărător și cererea de pe piață, deschis versiune este o versiune imbunatatita a nedeschise versiune. 2.>Tehnologie: decorative carte este procesată într-un model cu piele tare de hârtie și lipite cu lipici sau bandă dublu adezivă.Cartea deschisă a unui magnet banda din mijloc pentru deschiderea facilă și de a folosi.

3.Utilizare:

Decorative cărți sunt decoratiuni acasă, și ele pot fi folosite ca acoperiri de elemente de recuzită pentru familie camere de zi, cafenele, baruri și restaurante.

4.Model:

Modelul de carte este în prezent împărțit în BH serie, seria LH și WM serie de pe piata. 1>BH serie sunt împărțite în deschise și non-modele deschise.BH nu se deschide prea multe modele pentru a afișa unul câte unul.BH modele deschise includ BH238, BH239, BH240, BH241, BH242, BH243, BH250, BH251, BH252, BH253. 2>LH-a deschis doar de modele, care sunt împărțite în 8 modele: LH0357, LH0358, LH0359, LH0360, LH0361, LH0362, LH0363, LH0364. 3>WM serie, de asemenea, doar modele deschise, care sunt împărțite în WM02, WM04, WM07, WM08, WM09, WM10, WM11, WM12(XK06).

5.Livrare:

1>vă Rugăm să fiți siguri de a comanda, va vom livra în scopul de a comanda cumpărătorului.În general, pachetul va fi livrat pentru tine în momentul în termen de trei zile. 2>Potrivit logistica situația, în general, ne vom livra bunuri pentru tine în funcție de logistica canalul pe care o alegeți.Atunci când este necesar, vom alege, de asemenea, de înaltă calitate și logistică rapid metode de a livra bunuri pentru tine.

6.Ambalaj:

1>vă Rugăm să comandați modelul dvs., iar noi va vom livra produsele exact în funcție de modelul comandat. 2>Pentru pliere decorative, carti, vom folosi ambalaje din carton (contactati-ne pentru ambalare imagine).Pentru cărți care nu pot fi deschise și cărți care pot fi deschise, vom folosi spuma cutii pentru ambalaj (contactati-ne pentru ambalare imagine).

7.Sugestii:

Vom alege produse ai comandat-o cu atenție pentru a evita deteriorarea.Dar avem, de asemenea speranța că puteți achiziționa multipli de 4, la momentul achiziției, astfel încât să nu deteriora bunurile, și multipli de 4 ambalare perfectă.

8.Notă:

1>Din prelucrarea mecanică și prelucrarea manuală a decorative cărți va provoca uzura suprafeței de probleme, dacă vă deranjează, vă rugăm să plasați comanda cu atenție. 2>Dacă există un model greșit sau ambalaje deteriorate, vă rugăm să nu lăsați un comentariu negativ la prima dată, și să ne contactați în timp.Vom retrimite daune pentru tine și chiar de restituire.

Vă mulțumesc foarte mult pentru dvs. de lectură și de cooperare.Să aveți o zi bună.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Tema: Peisaj
  • Stil: Modern
  • Material: Hârtie
  • Este Dispozitiv Inteligent: No

Etichete: modernă limba engleză simulare carte, cărți elemente de recuzită de epocă, studiu foto, studiu de standuri, bibliotecă, cartea fals pentru decor, rezervați chanel, rezervați prop, carte pentru adulți, rezervați fals.

Scrie o recenzie

Cartea Fals Decor Uri Moderne De Simulare Simplă Carte De Decor Studiu Bibliotecă Cafe Creative Elemente De Recuzită, Decor Model

Cartea Fals Decor Uri Moderne De Simulare Simplă Carte De Decor Studiu Bibliotecă Cafe Creative Elemente De Recuzită, Decor Model

Scrie o recenzie

Produse similare