Produs nou

Autentic Original conector spațiere 30PIN 0.5 MM model: LVD-A30SFYG-TP+ DIY

999 Produse

26.01lei

-26%

35.18lei

Adauga la lista de dorinte

Achiziționarea atenție: 1, Acest magazin doar pentru angajament real 2, componentele electronice de produse profesionale, tehnologie conținut este mare, pentru că în sine ar putea exista într-o varietate de brand, după încetarea și ambalajele pot duce la diferențe în parametrii de performanță și, neglijent sunt poate duce la componenta de achiziție erori (astfel de erori, non problemele de calitate pot fi returnate pentru! ), dacă nu știi caietul de sarcini, vă rugăm să consultați. 3, fotografie de produs, ca imagine a imaginii, în natură prevalează, în funcție de cantitatea de cumpărare de diferite vor avea diferite fluctuațiile de preț, în timp real, prețul de vânzare este corectă, vă rugăm să consultați 4, din cauza la magazin pentru magazin de vânzări, instabilitatea plutitoare stoc, vă rugăm să nevoie de numărul aproape de inventar pro primul contact pentru a trage, pentru ca in afara de tranzacții bursiere, tranzacția, vom face cu tine cât mai curând posibil a se întoarce. 5, Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de evaluare, amam destulă răbdare pentru dvs. de servicii.Compania este un magazin fizic de vânzări, en-gros, în Principal angajate în diferite tipuri de importat conectori / conector, spiritul de calitate în primul rând, client în primul rând principiul de bună-credință pentru dvs. de servicii.Bine ati venit la QQ ( 1181553888 Sau vrei sfaturi)

Tel: 18913550146

Ne pasă de fiecare evaluare, sper să pot fi atent.Multumesc

6, dacă vă cumpărați câte numărul, cât de multe soiuri; 1 kg în greutate (EMS 500 de grame) în bunuri doar o taxa de transport maritim, mai mult de 1 kg de bunuri este supusă suplimentare de transport de marfă.Nostru default EMS express mail, dacă există o nevoie specială, trimite vântul express (plus taxa de transport). 7, magazinul poate oferi un fix factura (valoarea nominală de 50 de yuani, 10 de yuani, 100 de yuani) Dacă aveți nevoie de o mașină pentru a face factură, vă rugăm să lăsați un mesaj.

Nevoie de factură, vă rugăm să asigurați-vă că lăsați un mesaj, notă, pentru că volumul de muncă al navei, uniforme și în conformitate cu descrierea de livrare de pe factura, factura dar nu există nici o notă de inevitabilele omisiuni, vă rugăm să înțelegeți

  • Nume De Brand: MXRSDF
  • Compatibil Marca/Model: NICI unul

Etichete: dvi hdmi splitter, 36pin ffc, joypad nintend, 30pin adaptor, faianta, tentația uniformă, unghii de transfer, pc wireless xbox, 30pin conector, conector ffc.

Scrie o recenzie

Autentic Original conector spațiere 30PIN 0.5 MM model: LVD-A30SFYG-TP+ DIY

Autentic Original conector spațiere 30PIN 0.5 MM model: LVD-A30SFYG-TP+ DIY

Scrie o recenzie

Produse similare