Produs nou

Schi de iarnă în aer liber USB Electrice Incalzite Mănuși de Mână mai Cald Cu 4000mAh Baterie Reîncărcabilă Ciclism Mănuși de Motociclete

999 Produse

127.35lei

-28%

176.90lei

Adauga la lista de dorinte

Puncte:

1、Materiale Premium: manusile sunt fabricate din import de înaltă eficiență compozit fibra de carbon sârmă de încălzire, care oferă de înaltă temperatura de încălzire, cu încălzire rapidă, durată lungă de viață, pliante rezistență, așa că mănușile sunt sigure și fiabile.

2、Touchscreen Mănuși: mănuși dotate cu touchscreen degetele, puteți utiliza telefoanele mobile și de a face apeluri în timp ce poartă mănuși.Și mănușile sunt user-friendly.Mănușile pot furniza căldură pentru degetele și partea din spate a mâinilor.Mansetele sunt tricotate strâns, ceea ce face mănuși de vânt și să păstreze cald.

3、3 Setări de Temperatură: Există 3 setări de temperatură reglabile, apăsați și mențineți apăsată tasta pentru 3 secunde pentru a porni sau opri.Lumina roșie de înaltă temperatură de 65 de grade Celsius, timpul de încălzire este de 2-3 ore.Lumina albă de mediu temperatură de 55 de grade Celsius, timpul de încălzire este de 3-4 ore.Lumina albastra pentru joasă temperatură de 45 de grade Celsius, timp de incalzire 5-6 ore.

4、Operație Simplă: mănuși nevoie de două 5V 4000mAh baterie reîncărcabilă litiu baterii.Puneți acumulatorul în buzunar cu fermoar pe partea din spate de mănuși, și de buzunar este conectat cu plug în buzunar, și apoi apăsați și țineți apăsat timp de 3 secunde pentru a porni pe smart switch pe spate de mănuși.

5、Largă de Aplicații: Potrivit pentru diverse sporturi în aer liber, precum drumeții, camping, pescuit, alergare de cai, echitatie, schi, alpinism, de conducere, etc.

Caietul de sarcini:

Nume: Electrice Incalzite Mănuși

Material: nylon + bumbac

Dimensiune: aproximativ plin lungime 35cm/13.78 în, latime 13cm/5.12, deget lungime 10.5 cm/4.13 în, (degetul mijlociu) manșetă latime 17cm/6.69 în

Greutate: aproximativ 410g

Tensiune de alimentare: 5V

Putere: 6.5 W

Litiu baterie: 4000mAh

Avantaj: rezistent la apa, cald, nealunecoase, touchscreen

Temperatura: 45-65 de grade Celsius

Timp de menținere: temperatură constantă de aproximativ 3-6 ore

Utilizare: potrivit pentru diverse sporturi în aer liber, precum drumeții, camping, pescuit, alergare de cai, echitatie, schi, alpinism, de conducere, etc.

Lista De Ambalare:

1 Pereche de Mănuși de Încălzire

1*Cablu USB de Încărcare

2*Baterie Cu Litiu

  • Avantaj: rezistent la apa, cald, nealunecoase, touchscreen
  • Temperatura: 45-65 de grade Celsius
  • Baterie Cu Litiu: 4000mAh
  • Dropshipping: Suport
  • Funcția: încălzire pentru a menține cald
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Nailon + bumbac
  • Cerere: De vânătoare, drumeții, alpinism, camping, schi, pescuit și iarna de sport în aer liber
  • Potrivit pentru: Motocicleta Electrocar Scuter Electric bicicleta ciclism
  • Ocazie: Cadouri De Anul Nou, Ziua De Nastere Cadouri De Craciun Cadouri De Vacanță, Cadou Amuzant
  • Numărul De Model: USB Încălzire Electrică Mănuși

Etichete: mănuși pentru femei, exo încălzit mănuși, usb mâinile calde, usb placă de încălzire, cross country ski pole, usb încălzit mănuși baterie, neoviva, motocicleta electrica cykl, termic încălzit mănuși, încălzit mănuși de baterii.

Scrie o recenzie

Schi de iarnă în aer liber USB Electrice Incalzite Mănuși de Mână mai Cald Cu 4000mAh Baterie Reîncărcabilă Ciclism Mănuși de Motociclete

Schi de iarnă în aer liber USB Electrice Incalzite Mănuși de Mână mai Cald Cu 4000mAh Baterie Reîncărcabilă Ciclism Mănuși de Motociclete

Scrie o recenzie

Produse similare