Produs nou

100ml Masina Agent de Acoperire Zero Reparații Nano Spray Auto Interior Restaurator Masina Repararea Vopsea de unghii Strat de Reparații Auto Agent

999 Produse

24.03lei

-28%

33.41lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere:

1. Utilizate pe scară largă: de Lucru pentru întreprinderile mici și zgârieturi ușoare ca mânerele portierelor' zgârieturi de unghii,nisip zgârieturi,zgârieturi ușoare,ușoare Lac rănit , vopsea vârtej după lustruire.etc .de asemenea, puteți curăța Asfalt,Insecte cadavru pata,încăpățânat atașamente .etc .acesta este un mod eficient zgârieturi ușoare de demontare cu un preț accesibil .

2. Prietenos cu vopsea auto: scratch removal cream nu reacționează chimic cu vopsea auto.Pur fizice slefuire după activarea masina e vopsea de suprafață.deci se poate repara zgârieturi, fără a afecta originalul vopsea auto, și nu conține nici un agent de vopsire complet .niciodată nu va lăsa orice alta culoare pe masina ta e vopsea originală, ceea ce înseamnă zero diferență de culoare.

3. Potrivit pentru masini de orice culoare: Aceasta masina zero kit de reparare nu alege culori.Se poate lucra pe orice culoare de masina,dar vă rugăm să asigurați-vă că nu există nici o placare de cristal sau paint protection film .ea nu funcționează pentru adâncime și zgârieturi mari ca Expune grund, negru plastic, zonă mare de grund sau Evident cratere în timp ce mâna atinge .

4. Ușor și rapid de reparații: clar Doar zgarieturile de suprafata , elimina murdaria, ceara ,fier de rugina.Stoarce destul de crema de burete.Folosiți buretele freca la zero până la zgârieturi sunt dispărut.apoi ștergeți crema de ceară.Această tehnologie vă va salva o mulțime de timp și bani și de a menține vehiculul dumneavoastră strălucitor și curat.

5. Profesionale eliminarea zero: Auto zero reparații corp compus conceput pentru a restabili original luciu și culoare.Activitatea de descompunere grind de nisip, umplutura ingrediente pot umple rapid după descompunere și reparații zgârieturi vopsea.

Caracteristici:

1. Folosit pentru a repara zgarieturile din vopsea auto și poate aprinde instantaneu.

2. Practice și ușor de utilizat.

3. 100% de brand nou și de înaltă calitate.

4. Aplicații: masina de vopsea, sticlă, lumini auto, jante, benzi de cauciuc, grile, etc.

Cum să utilizați:

În primul rând curata vopseaua de suprafata, a folosi un prosop sau un burete pentru a aplica o cantitate mică de agent de reparații, și apoi ștergeți ușor de pe zgârieturi până la zgârieturi dispărea, în cele din urmă se clătește cu apă.

Lista De Ambalare:

1*Vopsea Auto Zero Agent De Reparații Autorizat

Notă:

Culoarea reală a elementului pot diferi de imaginile prezentate pe site-ul din cauza mai multor factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: 9h masina sticlă lichidă, petrecerea de ziua poster, agent, 9h masina poloneză, masina zero reparații nano spray sizuki, masina zero reparații nano, masina zero reparații nano spray 500ml, masina zero reparații nano lichid spray, drăguț poster, 9h lichid de sticlă nano ceramic de acoperire auto.

Scrie o recenzie

100ml Masina Agent de Acoperire Zero Reparații Nano Spray Auto Interior Restaurator Masina Repararea Vopsea de unghii Strat de Reparații Auto Agent

100ml Masina Agent de Acoperire Zero Reparații Nano Spray Auto Interior Restaurator Masina Repararea Vopsea de unghii Strat de Reparații Auto Agent

Scrie o recenzie

Produse similare