Produs nou

Robinet baie Rece la Cald Mixer Robinet cu Țevi Ceramice Supapa de Bază Bazinul Robinet Robinet Cadă Punte Montat Cada Chiuveta Robinet de Apă

999 Produse

118.18lei

-36%

184.66lei

Adauga la lista de dorinte

Pachetul Inclus:

1 x robinet

2 x manere

3 x conductele de apă

Caracteristici:

Finisaj excelent:Acest robinet aduce un rafinat aspect contemporan pentru orice baie, ceramice termina cu rezistenta la coroziune puternică susținere farmecele sale durează de ani de zile.

Durabilitate sporită: Robinet cu corp construit din alama masiva, cu control de înaltă calitate înalt decât standardul industriei.

Flexibil Mâner: levier Dublu mânere de lungă durată ușor de control de temperatura apei și de volum.Drip-free alamă, cartuș disc sistem testat pentru a fi scurgă liber după 500000 de cicluri.

Liniile de alimentare & de Scurgere Incluse: Tot ce ai nevoie este împreună într-o singură cutie, inclusiv un coordonator de metal scurgere de asamblare,linii de alimentare și valoarea.

Ușor de Instalare:Proiectat pentru a se potrivi 3-gaură, 8 inch pe scară largă de configurații.

Caietul de sarcini:

Tip:Bazinul Robinete

Supapa De Bază Material:Ceramica

Tip De Instalare:Punte Montat

Stil:Dual Titularul Trei găuri

Stil:Contemporan

Apa Calda Si Rece:Da

Numărul de handle-urile:Mâner Dublu

Tip:Placa Ceramica De Spool

Numărul de Model:YSSJT-001

Greutate Per Ambalaj: 700g

Culoare: alb, negru

Rece Si Apa Fierbinte:Da

Dimensiuni: Ca în imaginea de mai jos

Notă:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2.Datorită manuală de măsurare și diferite metode de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere.Multumesc!!!

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

  • Tip: Bazinul Robinete
  • Numărul de Mânere: Mâner Dublu
  • Tip De Instalare: Punte Montat
  • Certificare: NICI unul
  • Origine: NC(de Origine)
  • Stil: Dual Titularul Trei găuri
  • Apa Calda Si Rece: Da
  • Supapa De Material De Bază: Ceramica

Etichete: antic robinet de bucatarie, oala scaun, bazinul robinet, robinet, robinet de bucatarie, robinet buton, baie robinet, robinet chiuveta, verde de apă de la robinet, mare bazin robinete.

Scrie o recenzie

Robinet baie Rece la Cald Mixer Robinet cu Țevi Ceramice Supapa de Bază Bazinul Robinet Robinet Cadă Punte Montat Cada Chiuveta Robinet de Apă

Robinet baie Rece la Cald Mixer Robinet cu Țevi Ceramice Supapa de Bază Bazinul Robinet Robinet Cadă Punte Montat Cada Chiuveta Robinet de Apă

Scrie o recenzie

Produse similare