Produs nou

Luxy Uriaș Dragon de Aur Piscinei Gonflabile animal plimbare-pe de Înot lounge Jucărie Pentru Adulți și Copii

999 Produse

69.79lei

Adauga la lista de dorinte

Luxy Uriaș Dragon de Aur Piscinei Gonflabile animal plimbare-pe de Înot lounge Jucărie Pentru Adulți și Copii

Gigantul Dimensiune: 270cm Face o splash în această vară, atunci când a lovit apa cu acest Dragon de Aur piscinei.Odată umflat Dragon dumneavoastră va sta la aproape 270cm în timp ce cu două plasat convenabil mânere pe gâtul său de a oferi un loc stabil care să mă țin.

Spectacol Produs în Utilizare

1.Gonflabil Uriaș De Aur Dragon Pool Float 2.Dimensiuni mari:270cm aprox când umflate, de tone de distractie 3.Material: Soft PVC Eco-friendly Material 4.Distreaza-te în apă cu acest fabulos gigant golden dragon ride-on cu built-in mânere Mare pentru a juca cu sau pur și simplu lenevind în piscină, piscină decor și petreceri la piscină Mare pentru plaja sau piscina 5.Ușor pentru a umfla si dezumfla.Portabil și Ușor. 6.Mare pentru a sărbători vacanța de vară/petrecere la piscină/plajă în aer liber cu prietenii și familia.Esențial în aer liber cu apă accesorii, păstra copiii distrați-vă pentru ore și adulții se vor distra cu ochii!

Produs Avertismente Si Conditii

AVERTISMENT: Aceasta nu este un dispozitiv de salvare a vietii.Doar pentru a fi utilizate în apa în care copilul este în profunzime și sub supravegherea unui adult.Nu lăsați copilul nesupravegheat în timp ce dispozitivul este în uz.

Umflarea instrucțiuni

• Umfla produsul la o temperatură minimă de +15°C. • Dacă produsul este adus ambalate la un mediu mai rece, lăsați-l să se încălzească timp de cel puțin 8 ore. • Umfla produs la o distanță de siguranță față de margini ascuțite și obiecte. • Nu se umfle produsului.Produsul trebuie să fie ușor încrețită de-a lungul perimetrului. • Se deschide robinetul pentru a elibera unele de aer dacă temperatura ambientală crește.

De depozitare, de întreținere, de reparații

• După utilizare, se spală produsul cu apă curată, uscată, se dezumflă și ori produs. • Apă călduță conțin detergent pot fi, de asemenea, utilizat pentru curățare. • Cerneală, culori de anilină și de contact pe termen lung cu cauciuc provoca pete permanente. • Pentru a repara înțepături (în afara zona sudată) utilizați un adeziv pentru PVC plastifiat.

Atenție:

A:vă Rugăm să permiteți 1-3 cm de eroare din cauza manuală de măsurare (1 inch = 2,54 cm); B:Culorile produselor pot fi ușor diferite de realitatea din cauza diferitelor monitor de calculator și lumină.C:Scurgerea problema, din cauza caracteristica specială de Produse din PVC, scurgerea nu poate fi evitat.Debitul de scurgere se măsoară prin fabrică este de 1% la 5% pe baza a 10 de mii de bucăți.1%-5% scurgerilor de produs ar putea fi atribuite la cineva.Vom accepta restituirea sau ne retrimite mărfuri la costul de transport maritim.Vă rugăm să fie remarcat cu acest lucru înainte de plasarea comenzii.Dacă aveți orice probleme sau nu este mulțumit cu elemente primiți, vă rugăm să contactați-ne liber.Apreciez sprijină și înțelegere!

  • Ocazie: de paște
  • model: Desene animate de animale
  • Material: Plastic
  • Numărul De Model: Sclipici Ponei piscinei

Etichete: luxi luna, dragon chinezesc lego, jucării de piscină se arunca cu capul, un cal balansoar, artar japonez, jucării de piscină jocuri, breloc ruj, ușor aer lounge, elena gonflabila dragon, gonflabila dragon.

Scrie o recenzie

Luxy Uriaș Dragon de Aur Piscinei Gonflabile animal plimbare-pe de Înot lounge Jucărie Pentru Adulți și Copii

Luxy Uriaș Dragon de Aur Piscinei Gonflabile animal plimbare-pe de Înot lounge Jucărie Pentru Adulți și Copii

Scrie o recenzie

Produse similare