Produs nou

Noopsyche K7 PRO II 95W de la Distanță Programabil cu LED Iluminat Acvariu Marin Coral Lumina

999 Produse

127.60lei

-7%

137.22lei

Adauga la lista de dorinte

Nume produs:

Noopsyche K7 PRO II 95W de la Distanță Programabil cu LED Iluminat Acvariu Marin Coral Lumina SPS LPS Răsărit și Apus de soare Recif de Lumina

Descriere produs:

Acesta este un recif-capabil tehnologia de iluminat cu LED capabile de a furniza sănătos coral de creștere pentru toate corali din lumină scăzută exemplare pentru cele mai exigente SPS soiuri.

Fixare în sine măsuri de 185mm x 120mm x 37mm (aprox 7.3" x 4.7" x 1.46")

Fiecare accesoriu este de 95 de Wați; recomandat acoperire pentru acvariu este de 24" x 24" (deci un 4' acvariu ar folosi două corpuri)

Un singur controller poate fi folosit pentru a controla până la 16 corpuri.

Iluminatul este unul dintre cel mai important rol în păstrarea sănătoasă rezervor de recif.O lumină trebuie să aibă 3 factori majori ( Spectru/Intensitatea/Fiabilitate), în scopul de a promova cresterea coralilor bună și culoare.

La k7 Pro2 are ceea ce este nevoie pentru a face recif prospera cu o mare creștere și culoare, dacă sunteți păstrarea doar softies sau cerând lumină înmuiere SPS corali.Indiferent de ceea ce coral habitat aveți K7 va aprinde.

Un elegant sistem de lumina pentru acvariu marin.

Putere: 95w

Dimensiune: 185*120*37mm

Led-uri

6x Osram Cool White

6x Osram Blue

6x Osram Albastru Regal

2x Semi CONDUS 410nm

2x Semi CONDUS 420nm

2x Osram Roșu

2x Osram Verde

Fascicul de unghiul de 90 de grade

Aria de acoperire 450*450*450mm

Folosind K7 e control de la distanță, suntem capabili de a apela în aceeași lungime de undă și spectrul dorim.Operatorul este capabil să se ocupe de până la 16 lumini în același timp, fără abandon.

Nu e doar colecționar care îi place controlul, coral ferme pot utiliza acest lucru în avantajul lor atunci când au de a face cu cuve mari au nevoie de mai multe lumini.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Fixure: Clip-on

Etichete: jebao sine, maxspect skimmer, groot decor acvariu, decor pentru acvariu, acvariu cu led-uri, acvariu nicrew, sobo accesorii acvariu, le lumina, casca yamaha, fringe lampa.

Scrie o recenzie

Noopsyche K7 PRO II 95W de la Distanță Programabil cu LED Iluminat Acvariu Marin Coral Lumina

Noopsyche K7 PRO II 95W de la Distanță Programabil cu LED Iluminat Acvariu Marin Coral Lumina

Scrie o recenzie

Produse similare