Produs nou

Filtre pentru aspirator mi Mijia 1C

999 Produse

53.14lei

Adauga la lista de dorinte

ÎN Robot aspirator Xiaomi Mi robot de vid-mop 1C 11-strat de filtrare sistem este utilizat, care contribuie la foarte eficient de filtrare a prafului.Eficiență de filtrare de cel puțin 99.2%.Acest filtru vă permite pentru a preveni în mod eficient praful, precum și aer curat la priza, care protejează împotriva poluare secundară.În afară de acest prim strat subțire de nailon filtru, care protejeaza filtrul de poluare și de a crește eficiența.

Este interzis să se spală filtrul cu apă.

Este recomandat pentru a schimba filtrul la fiecare 3-6 luni

Vine cu 2 filtre de aer

Având grijă de tine.

În robot-aspirator Xiaomi Mi robot de vid-mop 1C este implementat sistemul original, pentru verificarea repararea filtrului.Se folosește un magnetice senzor Hall, care, cu ajutorul unui semnal sonor, notifică utilizatorul cu privire la prezența/absența unui filtru sau colector de praf pentru a evita deteriorarea mecanismelor atunci când utilizați un aspirator fără ele.

Înlocuire ușoară.

Filtrul de design este o singură formă, care vă permite pentru a scoate/introduce filtrul cu un singur clic pentru convenabil de curățare a colectorului de praf.

Forța de fluxul de aer va rămâne neschimbată.

Utilizarea de etanșare de poliuretan in Filtru Xiaomi Mi robot de vid-mop 1C Și etilen-propil pe baza de cauciuc material în conductă permite excelente de etanșeitate și zero pierderile de debit de Aer.

  • Numărul De Model: STLW01ZHM
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: Mi
  • Tip: Aspirator Piese
  • Accesoriu Tip:
  • Material:
  • Vid Tip Piesă De: Filtre
  • Model Compatibil:

Etichete: oar stytj01zhm, 1c xiaomi, aspirator portabil xiaomi 1c, xiaomi mi robinet benzină curat 1c, mop xiaomi 1c, fc5830, xiami aspirator 1c, recambii xiaomi vid, mi robot de vid, irobot roomba vid robot de curățare.

Scrie o recenzie

Filtre pentru aspirator mi Mijia 1C

Filtre pentru aspirator mi Mijia 1C

Scrie o recenzie

Produse similare