Produs nou

Animale de companie Hamace Suspendate Pat Cuib Dublu Strat de Panza Hamac Hamsteri Chinchilla Dihori Hamac MYDING

999 Produse

19.57lei

Adauga la lista de dorinte

corpul, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } i { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-greutate: 700; } Companie Hamace Suspendate Pat Cuib Dublu Strat de Panza Hamac Hamsteri Chinchilla Dihori Hamac MYDING Descriere: Caracteristici:

1. Clasic dublu-strat hamac permite animalele de companie pentru transfer în mod liber și de a crește animale de companie spațiu activitate.

2. Animalele de companie pot deplasa în sus și în jos la voi, ele pot fi plasate pe partea de sus strat, sau ele pot fi imbricate în partea de jos.Acesta oferă mai confortabil animale de companie mediu de viață.

3. Stratul superior este fabricat din panza rezistente la uzură și stratul de jos este facut din pluș moale, potrivit pentru toate anotimpurile.

Confortabil și răcoros hamac

4. Recomandat pentru animale de companie: hamsteri, arici, chinchilla, iepuri, olandeză porci, nevastuici, etc., potrivit pentru toate tipurile de alpinism animale de companie drăguț

Descriere :

1. Potrivit pentru toate tipurile de animale mici: confortabil rece hamace pentru chinchilla, dihori, iepuri, șoareci, cobai și alte animale de companie mici.

2. Asigurați animalele de companie confortabil: să utilizeze pe deplin de spațiu pentru a oferi un mediu sigur și confortabil pentru animalele de companie mici, lăsați animale de companie somn și de odihnă în cele patru anotimpuri.

3. Dublu-strat de companie mici hamac design: stratul Superior este fabricat din portabil panza si stratul inferior este realizat din catifea moale, disponibil in toate anotimpurile.

4. Cadoul Perfect: Acest animal de companie hamac va fi o alegere bună pentru animalele de companie și prieteni care au, de asemenea, animale de companie drăguț.

5. Cârlig : cârlig este flexibil și convenabil de a folosi, cu patru aliaj de zinc catarame, fixe și convenabil.

Notă:

1. Hand-made toleranță valoare este de 1-1.5 cm.Este recomandat să luați precauție.

2. Din cauza fotografiere și de afișare motive, culoarea este ușor diferită, sub rezerva lucru real.

Caietul de sarcini :

Greutate: (Aproximativ) S-48 grame, L-105 grame

Dimensiune:( Aproximativ)S-20 * 20cm / 7.87 * 7.87 în, L-34 * 34 / 13.78 * 13.78 în

Stil: Grizzly, piersică, pepene verde, leopard, lumea mare, pasăre

Aplicabile animale de companie: animale de companie Mici

Lista de ambalare:

1* hamac

Pachetul Include: 1 X Hamac

  • Numărul De Model: Cuști
  • Material: Bumbac

Etichete: pat dihor, diamant vopsea copac, porc de guineea hamac, cat tarta, jucarie dihor, pat hamster, hamac de companie, pat rat, dihor de casă, diamant dragoste copac.

Scrie o recenzie

Animale de companie Hamace Suspendate Pat Cuib Dublu Strat de Panza Hamac Hamsteri Chinchilla Dihori Hamac MYDING

Animale de companie Hamace Suspendate Pat Cuib Dublu Strat de Panza Hamac Hamsteri Chinchilla Dihori Hamac MYDING

Scrie o recenzie

Produse similare