Produs nou

Joyo R-16 Vocal, Chitara Pedala de Reverb Efect de Ieșire pentru Căști de Putere ÎN 48V 9 LABORATOR Phantom Acustice Reverberator Sprijină

999 Produse

687.94lei

Adauga la lista de dorinte

Element Descriere:

vocal laborator vocal acustice și reverberator sprijină condensator microfon Chitara / acompaniament de eliminare.

Caracteristici Produs: Oferte fabuloase armonie efecte: 9-poziția vocal harmony 2 armonii la maxim ;împreună cu 3 poziții user-friendly vocal reverb. 12 Taste (24 majore sau minore diatonic scale)sunt disponibile, cu Maj/Min comutator, până la 2 piese de armonie pot fi adăugate simultan.Cu 48V phantom power, suporta mai multe tipuri de mic.Independent reglabil vocal efect reverb, independent comutatoare de picior pentru armonie și efecte reverb respectiv.Căști jack,cu AUX IN simplu DEZACTIVA funcția de facilitare practică.True bypass minimizează ton pierdere.Lista De Ton: Tonul Inspirat de 1.Unison:Reglați Intrare de MICROFON Vocal de teren, și ARMONIA EFECTE fost amânată pentru un pic, obținerea Unison efect de mulți oameni. 2.Low:4 de mai jos 3.Mare:3 de mai sus 4.Mic si Mare:3 de mai sus, un perfect 4 de mai jos 5.Inferior:6 de mai jos 6.Mai mare:un perfect 5 de mai sus 7.Mai mic și mai Mare:6 de mai jos, perfect 5 de mai sus 8.Mici și mai mici: un perfect 4 de mai jos, și un al 6-lea de mai jos 9.Mare și mai Mare: 3 de mai sus, și o perfectă 5 Specificațiile de mai sus: Brand: JOYO Instrument Impedanta de Intrare: 1MΩ / 6.35 mm MICROFON Impedanta de Intrare: 2.49 KΩ / XLR Ieșire pentru căști cu Impedanță: 32Ω / 3,5 mm MICROFON Impedanta de Iesire: 600Ω / XLR AUX IN Impedanta: 10KΩ / 3,5 mm De lucru Curent: 500mA Tensiune de lucru:DC 9V(centrul minus)(nu sunt incluse) Dimensiune pachet: 15 * 12* 7cm / 5.9 * 4.7 * 2.8 în Pachetul greutate: 450g / 15.9 oz Notă: 1.Adaptor de alimentare nu este inclus. 2.Vă rugăm să folosiți 9V adaptor de alimentare ale căror polaritate este polul pozitiv afară și polul negativ în interior.În caz contrar, produsul poate să nu funcționeze corect. 3.Ca pedala este freequantly folosit pentru a fi degete în jos, în scopul de a evita misoperation, am conceput ca pe asta ai nevoie de a pune un pic mai mult presiunea de a activa pe comutator, acesta nu este un defect, dar trebuie să facem așa.Pachetul Include: 1 * Pedala Efect Chitara 1 * Manual De Utilizare(Engleza)

Elemente Poze:

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță. 2.Am expediat prin metoda de transport maritim în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi . 3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema. 4.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate vamale,taxe de Import,impozite sau alte customscharges. 5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Garanție:

1.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate . 2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată. 3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

En-Gros & Drop-Shipping:

Oferim en-Gros și Picătură de Transport maritim, dacă aveți orice cerințe , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați .Bucurați-vă de cumpărături !

  • Tip: Efecte
  • Plug Type: NICI unul
  • Numărul De Model: Joyo Vocale
  • Efect: vocal

Etichete: întârziere chitara pedala, mooer pedala, bass electr, pickguard strat, joyo, bord pedala, reverb, electro chitara, joyo pedala, pedala de reverb.

Scrie o recenzie

Joyo R-16 Vocal, Chitara Pedala de Reverb Efect de Ieșire pentru Căști de Putere ÎN 48V 9 LABORATOR Phantom Acustice Reverberator Sprijină

Joyo R-16 Vocal, Chitara Pedala de Reverb Efect de Ieșire pentru Căști de Putere ÎN 48V 9 LABORATOR Phantom Acustice Reverberator Sprijină

Scrie o recenzie

Produse similare