Produs nou

Biciclete electrice Jumătate Încheietura mâinii Clapetei Mâner LED Indicator de Blocare/Cheie Bat Jumătate poftă de mâncare Clapetei Electrice Componente de Biciclete

999 Produse

42.33lei

-32%

62.27lei

Adauga la lista de dorinte

LED Display-Cheie Biciclete Electrice, Scutere Jumătate Încheietura mâinii Clapetei Mâner Bat Pentru Accesorii în aer liber

Descriere:

Datele digitale de afișare, nu comune semnal analogic de afișare, care poate exacte judecător restul nivelul bateriei și restul distanță poate indica vehicul de eroare în funcție de tensiune.Acest clapetei de accelerație indică nivelul bateriei de date digitale de afișare, puteți judeca restul nivelul bateriei în funcție de tensiunea bateriei, puteți verifica, de asemenea, starea bateriei după ce ați încărcat complet.Este un universal de accelerație pentru biciclete electrice, scutere , tricicluri, și alte vehicule electrice.

Caracteristici:

1. Tensiune Universal, potrivit pentru 12-84V biciclete electrice sau scutere, poate identifica automat de tensiune, în timp util indice. (12V, 24V, 36V, 48V, 60V, 72V vehiculele electrice pot fi utilizate direct, o parte din 84V vehiculele electrice pot fi de asemenea utilizate.)

2. Prin rotirea în timp real de tensiune de valoare poate determina cu exactitate cantitatea de suma rămasă de energie electrică.

3. Pentru a evita călătoresc pe drumul fără energie electrică și judecată corectă

de litiu este deteriorat.

4. Prin rotirea în timp real de tensiune de valoare poate determina cu exactitate judeca calitatea de litiu.

5. Automată pentru identificarea vehiculelor electrice' tensiune sub 100V, universal folosit și afișare în timp real.

6. Universal clapetei de accelerație pentru biciclete electrice, scutere , tricicluri, și alte vehicule electrice.

Caietul de sarcini:

Material: ABS + PVC

Culoare: Negru

Greutate pachet: aprox. 320g

Tip: Jumătate poftă de mâncare de date digitale cu blocare a clapetei de accelerație

Lungime cablu: aprox. 2m / 78.7"

Instalați-Gaura Diametru: aprox. 2.3 cm / 0.9"

Tensiune de lucru: Clapetei DC1-4.2 V, indicator pentru nivelul bateriei, 12-84v automat identitify

Conpatible Cu: Potrivit pentru 12V-99V Biciclete Electrice

Montarea: se Potrivesc 22,2 mm diametru mâner

Cinci Fire de Conexiune: Galben este pentru putere pozitivă Albastru este pentru controler de putere pozitivă sau comutator electric, sau cheie de blocare Trei clapetei fire: Roșu pentru a clapetei de accelerație pozitivă de + 5v Verde este pentru poftă de mâncare acceleratie cablu de semnal Negru este pentru a clapetei de accelerație negativă

Pachetul Inclus:

2 x Ghidon (1 buc mâner dreapta, 1 buc stânga mâner)

2 x Chei

Notă:

1. Digitale de achiziție a datelor și de afișare este mult mai exacte și în timp util, puteți verifica restul nivelul bateriei, fie bateria este rupt bateria de calitate și este ușor de instalat.

2. Atunci când instalarea de non-profesioniști, vă rugăm să acorde o atenție la linia de comanda, nu poate fi conectat la linia greșit, în caz contrar este foarte ușor de a provoca arderea Holzer și tub cu LED-uri.

3. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

4. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să într-un fel prevala.

Bunul simț pentru tensiunea bateriei

Acumulator diferite materiale, noi/vechi, starea bateriei, și diferite operator de date face tensiunea bateriei reflectă în mod diferit.Vă rugăm să verificați tensiunea bateriei de date în conformitate cu bateria.

Tensiunea maximă indică o încărcare completă.Joasă tensiune indică faptul că bateria este epuizată.

12V ebike tensiune 12V, min tensiune de 9V

24V ebike tensiune 29V, min tensiune 21V

36V ebike tensiune 42V, min tensiune 29V

48V ebike de tensiune 54V, min tensiune 39V

60V ebike tensiune 72V, min tensiune 49V

72V ebike tensiune 84V, min tensiune 70V

Metoda de instalare:

Cu masina comutator cu cheie, cu fir galben conectat la baterie +, albastru linie de control cheie masina trece firul de +.

Masina comutator cu cheie nu pot fi folosite direct ca comutatorul principal de alimentare.În caz contrar se va arde cablajul!Amintiți-vă!Comutatorul cu cheie este de a porni și opri alimentarea cu energie a vehiculului prin controlul intern comutator electronic circuit de comandă.

  • Nume De Brand: DOACT
  • Montarea: Se potrivesc 22,2 mm diametru mâner
  • Origine: NC(de Origine)
  • Instalați Diametru Gaura: aprox. 2.3 cm / 0.9
  • culoare: negru
  • Material: ABS + PVC
  • Greutate Pachet: approx. 320g
  • Lungimea Firului: aprox. 2m / 78.7
  • Tip: Jumătate de date digitale cu blocare a clapetei de accelerație
  • Conpatible Cu: Potrivit pentru 12V-99V Biciclete Electrice

Etichete: cheie lanț multi, poftă de mâncare de accelerație mânere ebike, biciclete piese mari, instrument cu mai multe chei, cleste, mâner mânere de biciclete, biciclete de buzunar, multitul, lăcătuș instrument, bicicleta electr.

Scrie o recenzie

Biciclete electrice Jumătate Încheietura mâinii Clapetei Mâner LED Indicator de Blocare/Cheie Bat Jumătate poftă de mâncare Clapetei Electrice Componente de Biciclete

Biciclete electrice Jumătate Încheietura mâinii Clapetei Mâner LED Indicator de Blocare/Cheie Bat Jumătate poftă de mâncare Clapetei Electrice Componente de Biciclete

Scrie o recenzie

Produse similare