Produs nou

Pentru Comutator PS4/PC-ul/Switch/Lite Bluetooth Wireless Adaptor USB de Tip C Dongle-ul APTX/LL/SBC Suport Audio Latență Scăzută Transmițător Nou

999 Produse

21.27lei

-45%

38.69lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere:

Acest produs este un ultra-subțire Bluetooth audio 5.0 transmițător.Acesta este utilizat în comutator/întrerupător Lite/PS4/calculator pentru a oferi utilizatorilor cu înaltă fidelitate audio wireless.

1. Suport reconectare automată funcție.

2. Plug and play, nici un driver necesare.

3. Audio mod de cod este în mod clar afișată de către indicatorul luminos.

4. Compatibil cu Bluetooth 5.0, 4.0, 3.0, 2.1 căști.

5.Bluetooth distanta de transmisie (fără obstacole): 8-10 metri

6. Suport două HIFI wireless căști audio.

7. Dual butoane pot fi folosite pentru a asocia două căști rapid și ușor.

8. Ultra-subțire și un aspect rafinat, cu protecție de bază.Ușor pentru a stoca, transporta și de a folosi.

9. Bluetooth 5.0 și CSR8670 soluții.Suport atpX / aptX LL / SBC / A2DP / MV / HSP.

10. Nici o baterie.Alimentat direct de la comutator/întrerupător lite/PS4/calculator, consum foarte redus de energie.

11. Bucurați-vă de joc buna cod și digital audio HIFI susținută de Qualcomm aptX low latency.

12. Compatibil cu consola: Comutator/Întrerupător Lite/PS4/PC (atunci când sunt utilizate pe PS4/PC-ul, acesta trebuie să fie echipat cu un universal serial bus de tip feminin adaptor de port).

Caietul de sarcini:

Conexiune Bluetooth instrucțiuni:

1. Conectați setul cu cască Bluetooth: introduce de TIP C de sex masculin de transmițător Bluetooth în interfață de TIP C de la COMUTATORUL de gazdă, și cinci luminile clipesc rapid timp de 2 secunde, iar apoi LED-uri albe lumini de pe ambele maluri ale transmițător Bluetooth flash încet.După operarea setul cu cască Bluetooth pentru a lucra în modul de asociere, apăsați și țineți apăsat P1 butonul timp de 2 secunde.Primul LED alb de lumină modificări la intermitent lent la rapid intermitent, ceea ce înseamnă că transmițător Bluetooth intră în modul de asociere.După asocierea este de succes, Bluetooth transmițător este alb lumina LED este întotdeauna pe.În acest moment, sunetul COMUTATOR gazdă va fi emis de la setul cu cască Bluetooth, indicând faptul că conexiune wireless Bluetooth este de succes.În acest moment, produsul recunoaște automat formatul de dispozitivul Bluetooth și modul corespunzător este aprins.

2. Conectați cel de-al doilea set cu cască Bluetooth.După prima conectare este de succes, apăsați și țineți apăsat butonul P2 pe transmițător Bluetooth pentru 2 secunde.Cel de-al doilea LED alb de lumină modificări la intermitent lent la rapid intermitent, indicând faptul că Bluetooth transmițător intră în modul de asociere.După asocierea este de succes, alte LED-uri albe de transmițător Bluetooth este întotdeauna pe.În acest moment, sunetul COMUTATOR gazdă va fi emis de la setul cu cască Bluetooth, indicând faptul că conexiune wireless Bluetooth este de succes.În acest moment, sunetul de la COMUTATORUL de gazdă vor fi emise de cele două seturi de căști Bluetooth, indicând faptul că cea de-a doua conexiune wireless Bluetooth este de succes.În acest moment, produsul recunoaște automat formatul celui de-al doilea dispozitiv Bluetooth, și modul corespunzător este aprins (a se vedea lumina de afișare tabelul de mai sus pentru a afișa starea).

Notă: primul dispozitiv Bluetooth va fi temporar deconectat atunci când cel de-al doilea Bluetooth este conectat.După cel de-al doilea Bluetooth conexiunea este de succes, se va reconecta automat cu succes.

3. Apăsați lung P1 butonul timp de 8 secunde pentru a șterge dispozitivul de memorie (5 Led-uri flash de 4-5 ori, în același timp, atunci când compensare asocierea), atunci când compensarea este de succes.Acest produs acceptă revenire automată funcție de conectare.

Pachetul Inclus:

Gazdă *1

3.5 mm microfon*1

Adaptor USB*1

  • Compatibil Marca/Model: Nintendo
  • Nume De Brand: Liplasting
  • Numărul De Model: Pentru PS4/PC-ul/Switch/Lite APTX
  • Nintendo Model: NINTENDO A COMUTA
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: piese nintendo switch hdmi, joc și fum ps4, pielea comutator, nitendo comutator, android dezvolta, rcm jig nintendo comutator, titan limba, bucurie con nintendo comutator, NINTENDO A COMUTA, rcm.

Scrie o recenzie

Pentru Comutator PS4/PC-ul/Switch/Lite Bluetooth Wireless Adaptor USB de Tip C Dongle-ul APTX/LL/SBC Suport Audio Latență Scăzută Transmițător Nou

Pentru Comutator PS4/PC-ul/Switch/Lite Bluetooth Wireless Adaptor USB de Tip C Dongle-ul APTX/LL/SBC Suport Audio Latență Scăzută Transmițător Nou

Scrie o recenzie

Produse similare