Produs nou

NMSafety Rezistentă la tăiere Mănușă de Lucru Sticlă Predarea Măcelar Muncii Mănușă HPPE Anti Taie Siguranță Manusa

999 Produse

24.16lei

-14%

28.41lei

Adauga la lista de dorinte

s

1 .NMSafety Rezistentă la tăiere Mănușă de Lucru Sticlă Predarea Măcelar Muncii Mănușă HPPE Anti Taie Siguranță Mănușă. 2.2016 NOU STANDARD EN388 4543DX, ( ANSI Standard nivel A6 ). 3. Sticlă predarea,confectii Metalice,Tablă din oțel Fabricarea,Hardware instrument,Forțele de Securitate,etc. 4.Super moale și fexibil. 5. Texturate PU cauciuc oferă aceste mănuși aderență mai bună și de a se comporta. 6. Materiale : 13 Ecartament Nailon, HPPE,Glassfirbe, PU Scufundare de Palmier. 7.Super grip de acoperire pentru Utilizări Multiple, Inclusiv: Grădinărit, de uz Casnic, Auto și Mai mult! 8. Cantitate : 2 perechi/polybag Avantaj: 1. Certificare: CE date de test pentru EN388 4543DX de testare Internaționale agenția CTC certificare. 2. Avantaj de preț: One-stop fabrica de preț directă, fără intermediar diferență de preț și de proces, de bună calitate și preț scăzut. 3. Putere de producție: fabrica Noastra a trecut Sedex și BSCI de inspecție, procesul de producție este strict, iar calitatea este garantata.

Recomanda DY110DG-PU de mai jos:

Recomanda DY110-PU-HS de mai jos:

o).Suntem lucrează din greu și inteligent pentru a îndeplini cerințele dumneavoastră.Dar dacă aveți orice problemă atunci când primesc coletul, va rugam sa ne contactati prin mesaj sau Manager de Comerț.Ne va primi înapoi la tine în 24 de ore și de a lucra cu tine până când sunteți mulțumit.Vă rugăm să NU deschideți disputa înainte de a comunica cu noi.b).Când de livrare, vă rugăm să verifica coletul inainte de semnat.Dacă ați găsit coletul este unnormal, puteți refuza să semneze.o).Comenzile vor fi livrate in termen de prelucrarea zile după verificarea plății.Pentru a proteja atât cumpărătorii și vânzătorii, poate dura 24 de ore pentru Funkit.ro pentru a verifica plata.b).Am doar nava a confirmat pentru adresa.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare.c).Transport gratuit doar pentru China Post Aer Înregistrat Mail .Timpul de livrare pentru 30-60 de zile.Dacă vrei să folosești comerciale express, ne va ajuta să luați cel puțin 40% din transportul de marfă.o).Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în starea inițială.b).Cumpărătorul plătește taxele de returnare.c).Dacă revenirea este rezultatul nostru de eroare, va oferim poștale de rambursare, numai pe standard uri.Și aceasta trebuie să fie aprobată de către serviciul clienți înainte de a reveni. o).Când sunteți mulțumit cu achiziția dvs., am sincer sper că puteți să ne lăsați un FEEDBACK POZITIV.De asemenea, vom lăsa feedback-ul pozitiv pentru tine.b).Dacă, pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ.Ne va primi înapoi la tine în termen de 24 de ore, lucra cu tine până când sunteți mulțumit.Vă RUGĂM să NU ne lăsați 1, 2, 3 -star Detaliată Vânzător Rating, deoarece acestea sunt egale cu feedback-ul negativ.

  • En-gros sau cu Amănuntul: Da
  • Clasificarea: Mănuși De Lucru
  • Mănuși De Aplicare: Sticlă Predarea și rezistentă la tăiere Industrie
  • Mănuși Certificat: EN388 4543DX
  • Depozitare: Sigilat, Uscat, ferit de lumină
  • Mănuși De Tricotat: 13 Ecartament
  • Ambalare: 2 perechi/ polybag
  • Dimensiune: 7/S,8/M,9/L,10/XL,11/XXL
  • Nume De Brand: nmsafety
  • Mănuși De Material De Acoperire: Poliuretan
  • Material: Poliuretan
  • locul de origine: Jiangxi, China (Continentală)
  • Mănuși De Material De Căptușeală: Nylon negru și Hppe+Glassfirbe
  • Numărul De Model: DY110-PU-H

Etichete: copilul de muncă mănuși, cuțit de măcelar, mănușa de oțel, taie manusa, crampe, mănușă de lucru, măcelar, skinbor, face măcelari, ecranul se spală.

Scrie o recenzie

NMSafety Rezistentă la tăiere Mănușă de Lucru Sticlă Predarea Măcelar Muncii Mănușă HPPE Anti Taie Siguranță Manusa

NMSafety Rezistentă la tăiere Mănușă de Lucru Sticlă Predarea Măcelar Muncii Mănușă HPPE Anti Taie Siguranță Manusa

Scrie o recenzie

Produse similare