Produs nou

Calitatea apei de Clorură de Kit de Testare a PH-ului de Testare Kit de Accesorii Pentru produse Alimentare Și Băuturi de Acvacultură de Monitorizare a Mediului

999 Produse

54.30lei

Adauga la lista de dorinte

Clorură De Kit De Testare

1. Caietul de sarcini

Nume: Clorură De Kit De Testare

Model: LH2015

Tip: cantitativ

Reacție de culoare: niciunul-galben-portocaliu

Interval de masurare: 20-400mg/L

Ambalare: 50tests/cutie

Domenii de aplicare: acest produs poate fi utilizat în analiza de chloridion în apă potabilă, apă de suprafață, apă subterană și apă de irigații.

Perioada de valabilitate: cel putin 1 an

2. Caracteristică

Rapid și ușor

De operare în conformitate cu instrucțiunile, utilizatorii pot finaliza clorură de testare independent, fără pregătire de specialitate.Cinci minute este suficient pentru a finaliza analiza unui eșantion de apă.

Corecte si adevarate

Această metodă este egal cu acid azotic metoda de titrare (GB5750-85).Principiul este de titrare de clor cu azotat de argint utilizând cromatul de potasiu ca indicator.

Cantitative de ambalare

Kit-ul poate fi folosit pentru 50 de teste.Este mic, ușor și ușor de transportat.

3. Operațiunea

1. Utilizarea transferpettor măsură 10mL lichidul de încercare la Erlenmeyerflask.

2. Adauga un pachet de reactiv eu, sway vasului, iar lichidul devine galben

3. Adaugă reactiv II de 3drops/s în timp ce balansul vasului pana la rândul său, de culoare portocaliu, record volumul V.

4. Concentrația= V*20(mg/L).

Note:

1) se Spală paharul Erlenmeyer cu apă deionizată.

2) Aruncați prima picătură de reactiv pentru a asigura acuratețea.

3) Evitați să depășească titrare punct .

4. Fondul de dezvoltare

Surse de clorură de

Clorura este un fel de frecvente anioni anorganici existente în apă și apă uzată.Aproape toate naturale apa conține ioni de clorură, conținutul său variază foarte mult.Conținutul de ioni de clor în mod normal, la niveluri scăzute în râuri, lacuri și mlaștini; dar în apă de mare, sare lacuri și unele apelor subterane, cu conținut de până la nivelul de zeci de grame pe litru.Clorură joacă un foarte important rol fiziologic și are importante utilizări industriale în activitățile vieții umane.Acesta conține o cantitate considerabilă de ioni de clor în canalizare și apele uzate industriale.

Semnificația clorură de test

Ionii de clorură apar în toate apele naturale.Concentrația lor depinde de condițiile geologice și de situația locală.În apele uzate și poluate râuri de clorură de concentrare poate ajunge la valori ridicate.În combinație cu Sodiu, Clorură de forme de NaCl sau sare de masă.În cazul în care conținutul de ioni de clorură ajunge la 250 mg/L în apa de băut, și corespunzător cationul de sodiu, acesta va fi simțit sărat; niveluri mai ridicate de clor în apă va deteriora țevi de metal și clădiri și împiedică creșterea plantelor.

  • Categorii: kit de testare a calității apei
  • Nr.de Teste: 50PCS/Cutie
  • Numărul De Model: LH2015
  • Interval De Măsurare: 20-400mg/L
  • Cu Iluminare Din Spate Sau Nu: No
  • Utilizare: Hârtie De Instrument De Testare
  • Tip Display: Digital
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Termen De Valabilitate: 2 Ani

Etichete: lulu, ph benzi, hârtie de turnesol, glucoza benzi de testare, Test, reactiv chimic, tetraborat de sodiu, keton benzi, keton, keto test.

Scrie o recenzie

Calitatea apei de Clorură de Kit de Testare a PH-ului de Testare Kit de Accesorii Pentru produse Alimentare Și Băuturi de Acvacultură de Monitorizare a Mediului

Calitatea apei de Clorură de Kit de Testare a PH-ului de Testare Kit de Accesorii Pentru produse Alimentare Și Băuturi de Acvacultură de Monitorizare a Mediului

Scrie o recenzie

Produse similare