Produs nou

SUNNECKO 8" Cuțit Bucătar-șef Damasc Japoneză VG10 Ciocan de Oțel Lama Cutite de Bucatarie cu pietre de Jad se Ocupe de Ascuțit Carne, Fructe, Instrumente de Tăiere

999 Produse

289.01lei

-50%

578.02lei

Adauga la lista de dorinte

Bine ati venit la "Sunnecko" Profesionist ustensile de Bucătărie Store!Ca o consecință Directă Fabrică pentru Producția, Putem Furniza cele mai Bune Produse și cele mai Bune Servicii pentru tine, vă doresc un Minunat Experiență de Cumpărături Aici!

SUNNECKO 8" cuțit Bucătar-șef Damasc Japoneză VG10 Ciocan de Oțel Lama Cutite de Bucatarie cu pietre de Jad se Ocupe de Ascuțit Carne, Fructe, Instrumente de Tăiere

Atenție: 1. Vă rugăm să păstrați-l departe de copii. 2. Te rog, nu-marginea și punctul de cuțit scopul pentru oameni. 3. Te rog, nu prinde cuțitul de mână atunci când cuțit vertical. 4. Vă rugăm să curățați și uscați cuțit după utilizarea, și puneți-l la loc uscat. 5. Lama este foarte ascutita, vă rugăm să nu utilizați degetul pentru a testa cuțit claritate. 6. Vă rugăm să nu folosiți cuțitul pentru tăiat oase, carne congelată și alte lucruri grele. 7. Vă rugăm să nu pune cuțitul în diswasher.

Pachetul Include: 1 x 8 inch Cuțit Bucătar-șef 1 x Cutie Cadou ( Aleatoare )

Caietul de sarcini: Material Lamă: Oțel Damasc Mâner Material: de Înaltă Calitate, Piatra de Jad Mâner Puternic Duritate: 60±1HRC Claritate: Nivelul de Forța de Tăiere cu 6.0-8.0 N Standardul Internațional de Artizanat: Ammer Stria Forjate de Prelucrare Parametrii de Produse: Cutit Greutate-251g, Lungimea Lamei-8"/ 203mm, Cuțit Lungime-13"/ 330 mm, Grosimea Lamei-2.3 mm

Caracteristici: Moale Greutate, Ascuțite și Durabil, Super-Anti-rugina, Piatra de Jad Mâner cu design ergonomic și Clasic nit, arata bine, mâner moale și confortabil de manipulare Ușor de tăiat carne, fructe, legume, ect.Rafinat, Moda, design High-end, nu numai frumusetea ei caută, de asemenea, oferă eleganță și de înaltă performanță.Ambalate cu cutie de cadou, care va fi cel mai frumos cadou perfect pentru sarbatori, nunti, petreceri de familie sau prieteni!

Din cauza manual măsurat , mărimea și greutatea produsului pot avea o ușoară eroare, vă rugăm să ia de obiect real ca standard.

Pozele noastre sunt reale de fotografiere, datorită tehnice, efecte vizuale, luminozitate, și afișează diferite motive, poate avea mici abateri.Vă rugăm să prevaleze în natură.

Vă rog să lase un mesaj înainte de a da feedback-ul rău, dacă produsele au unele probleme.

PRELUCRARE:

Vom procesa comenzi în aceeași zi, plata este primită, și nu vom accepta mai multe tipuri de plată, cum ar fi Alipay, Visa, Mastercard, Western Union, etc.

TRANSPORT:

1. Comenzile se vor livra a doua zi după ce plata a fost achitat, iar transportul poate fi gata de Olanda Post, Singapore Post, EMS sau DHL.

2. Dar diferite de metoda de transport maritim va fi diferit de costul de transport maritim, unele pot fi gratuit, iar unele au nevoie de o altă conducere, astfel express EMS sau DHL.

3. Bunurile vor fi livrate la expeditor primul și va dura aproximativ 2 până la 3 zile pentru a actualiza shipping news.

4. Vă rugăm să asigurați-vă că vă dă-ne numele complet dacă țara dumneavoastră este pentru Rusia, și vă rugăm să scrie corect adresa pentru expediere, aceasta va ajuta pentru a trece coletul cu succes.

URMĂRIRE:

Toate parcelele trimite de la magazinul nostru va fi plin de urmărire informații, puteți cumpăra elementele de pe magazinul nostru fără nici o griji.

FEEDBACK-ul:

1. Corect și cinstit revizuire este ceea ce ne așteaptă cu nerăbdare să, se va ține de noi progrese!

2. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv (cum ar fi 5 stele).

3. Dacă se plâng pe bunurile pe care l-ați primit, vă rugăm să ne anunțați și vă vom oferi cele mai bune soluții.

  • Cuțit Lungime: 13"/ 330 mm
  • Grosimea Lamei: 2.2 mm
  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Numele produsului: 8" Cuțit Bucătar-Șef
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Cutite
  • Certificare: CIQ
  • Material: Oțel Damasc
  • Nume De Brand: Sunnecko
  • Materialul Lama: Oțel Damasc
  • Lungimea Lamei: 8"/ 203mm
  • Cutit Tip: Cuțite De Bucătar
  • Duritate Puternic: 60±1HRC
  • Material Mâner: Piatra De Jad Se Ocupe De
  • Lățimea Lamei: 50mm
  • Numărul De Model: 00201851103
  • Greutate: 251g

Etichete: cuțit, nakiri cuțite, cuțit bucătar-șef, cuțit de bucătărie, JAPONIA, pandantiv din jad, 7cr17 cuțit din oțel, ori de cuțit, instrument de bucatarie, escurreplatos cocina.

Scrie o recenzie

SUNNECKO 8

SUNNECKO 8" Cuțit Bucătar-șef Damasc Japoneză VG10 Ciocan de Oțel Lama Cutite de Bucatarie cu pietre de Jad se Ocupe de Ascuțit Carne, Fructe, Instrumente de Tăiere

Scrie o recenzie

Produse similare