Produs nou

JANPET în aer liber Câine Controller Ultrasonic Dog Repeller rezistent la apa Anti-Coaja de Oprire Dispozitiv Lătrat de Câine de Control Pet Sistem de Formare

999 Produse

84.44lei

-29%

120.62lei

Adauga la lista de dorinte

JANPET în aer liber Câine Controller Ultrasonic Dog Repeller rezistent la apa Anti-Coaja de Oprire Dispozitiv Lătrat de Câine de Control Pet Sistem de Formare

Discription:

Când Ultrasunete Scoarța este în raza de un câine care latră.Sensibile componente – Microfon va ridica de sunet, unitatea este activat automat.Coaja guler cu ultrasunete emite un sunet .Cu ultrasunete de sunet poate fi auzit de câini, dar este silențios pentru oameni.Surprins de sunet ascuțit, care este sigur si eficient, cainele se va opri latratul, ca-l va asocia coaja cu acest zgomot neplăcut .Când câinele se oprește din lătrat de ultrasunete, de asemenea, se oprește.Ultrasonic Bark Guler vă oferă un mod eficient și uman instrument pentru a instrui animalele de companie pentru a opri latratul mai repede și mai bine.

Caracteristici Principale:

1. Folosește ultrasunete pentru a descuraja nedorite latra

2. Detectează sunetul de lătrat până la 15 metri

3. 4 nivele de funcționare, inclusiv modul de testare, gama 3 nivele, comutator pornit/Oprit

4. Durabil și rezistent la intemperii pentru utilizarea în aer liber.

5. LED indicator putere

Două LED-uri de culoare : Arată bine sau de baterie descărcată .Bun bateriei : Led-ul Verde va clipi de 1 dată pe 5 secunde; baterie descarcata : Led-flash de 1 dată la fiecare 1 secundă .Atunci când emit ultrasunete sunet , Led-ul Roșu este solid .

Microfon : Utilizat pentru a detecta latra

Sunet Activat Difuzor : Produce ultrasunete

Comutator cu 4 Nivele de Funcționare :

Off – Folosit pentru scoarța power off

T-Folosit pentru a verifica microfon si difuzor functional

1 = Gama Low – Până la 5 metri

2 = Raza Medie – Până la 10 de metri

3 = Gamă Mare – de Până la 15 metri

Cum să-l folosească:

1. Instalare și Configurare

Ultrasonic Bark Guler ar trebui să fie plasat cu care se confruntă câinele și în raza de câine .

Acesta ar trebui să fie poziționate la o înălțime de nu mai mult de 1,5 metri.Acesta poate fi loc într-un copac, agățat de un stâlp, pe un post de gard, etc.Pentru cele mai bune rezultate, zona dintre Ultrasonic Bark Guler și câinele trebuie să fie libere de orice obstacole mari.

2.Schimba bateria

Ultrasonic Bark Guler utilizeaza un înlocuibil baterie de 9 volti.Bateria este goodThe verde LED flash de 1 dată la fiecare 5 secunde .Daca bateria este descarcata, LED-ul flash frecvent.Dacă nu există nici o lumină LED este timpul pentru a schimba bateria .Deschideți capacul bateriei pentru a înlocui bateria.

3.Moduri de Funcționare a Începe utilizarea de Ultrasunete Bark Guler cu Low Range ("1") modul, în cazul în care câinele nu răspunde, crește la Intervalul Mediu (2") .În CAZUL în care câinele nu răspunde la Intervalul Mediu ("2"), crește la High Range ("3") se va Întoarce la modul de Testare pentru a verifica cu Ultrasunete Scoarța de lucru în mod corespunzător . 4.Testul cu Ultrasunete Scoarța Rotiți selectorul de Mod la "T" Ții unitate cu Indicatorul de Lumină spre tine .Unitatea ar trebui să fie o lungime de braț distanță de gură, În scopul de a activat unitatea, spune "Ham", cu voce tare, spre Microfon.Lumina LED-ul va clipi roșu și nu va fi un sunet sonor pentru a indica faptul că acesta funcționează corespunzător.Reveni Modul de Comutare de la Low Range "1", înainte de a începe utilizarea cu ultrasunete bark guler

Lista de ambalare:

1*Ultrasunete coaja de casa (fara baterie)

1*Manual de utilizare

Notă: această listă nu inclusiv acumulatorul în interior.

Transport

1.Transport gratuit pentru cele mai multe țări.

2.Am expediat prin China Post de Aer în cazul în care pachetul nu mai mult de 2 kg.

3. Dacă achiziționați mai mult de 2kg, vom auto alege livrare expres (DHL / FEDEX / UPS / EMS / linie Specială) Sau bunurile sunt împărțite în mai multe pachete pentru a trimite pentru tine.

4.Dacă nu puteți primi produsul în 6 săptămâni, vă rugăm să ne acum, vom verifica-l pentru tine

Feedback-ul

1. Odată ce ați primit produsul, vă rugăm să luați un moment pentru a ne lăsați un feedback pozitiv.

2.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi Feedback Neutru sau Negativ, Vom încerca noastre cele mai bune să rezolve problema pentru tine

3. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați.Noi vă va oferi o soluție satisfăcătoare.Vă rugăm să nu deschideți disputa la va.Vă mulțumesc!

Politica de returnare

1. Vom verifica fiecare element înainte de expediere, pentru a evita revine pentru defecte sau incorecte.Deci, după primirea de bunuri, vă rugăm să verificați-l față în față.

2. Dacă există gene, vă rugăm să pretindă despăgubiri de la firma de curierat imediat (Vom asista la cerere).

3. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., puteți face schimb de element.Cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de trafic.

4. Vă rugăm să rețineți: Noi nu acoperă toate elementele pentru daune după utilizare sau ca urmare a daunelor de apă.

Ar trebui să se întoarce fi necesare:

Contactati-ne prin Alibaba.com modelului centrul de mesaje

Ia cât mai multe detalii despre problema pe care o aveți

  • Rezistent la apa: Da
  • Cerere: Câine De Formare Dispozitiv
  • Numărul De Model: UL10
  • Tip: Câini
  • Tip De Element: Coaja De Descurajare
  • Principala caracteristică: ultrasunete
  • Nume De Brand: JANPET
  • Detector de distanta: 15Meters
  • Material: Plastic

Etichete: câinele respinge, planta latra, super ultrasonic dog chaser, anti latrat dispozitiv oudoor, legăturile animale de companie, anti coaja, anti coaja de câine, antrenor, pisica spray repeller, solar animal repeller munca.

Scrie o recenzie

JANPET în aer liber Câine Controller Ultrasonic Dog Repeller rezistent la apa Anti-Coaja de Oprire Dispozitiv Lătrat de Câine de Control Pet Sistem de Formare

JANPET în aer liber Câine Controller Ultrasonic Dog Repeller rezistent la apa Anti-Coaja de Oprire Dispozitiv Lătrat de Câine de Control Pet Sistem de Formare

Scrie o recenzie

Produse similare