Produs nou

4 inch Sculptură în Lemn Disc Taiat Lanț 22 Dinte Polizor Disc Bine Drujba Set cu Lanțuri pentru 100/115 Polizor unghiular Wooking Instrumente

999 Produse

14.29lei

-37%

23.04lei

Adauga la lista de dorinte

Întrebări și răspunsuri:

Intrebare: Pot folosi acest disc pentru a se pisa un ciot de copac?

Răspuns: Probabil.Ar putea dura un timp, o s-o bază 4 "drujba.L-am folosit pentru a sculpta adâncituri într-o secțiune de portbagaj pentru un plantator.Acest lucru reduce cel mai bine pe margine, ca o drujba - există și alte putere sculptură roți, care se taie pe suprafața roții care ar putea lucra mai bine pentru tine.

(2) Întrebare: Nu lant roata libera, sau este blocat de 2 discuri?

Răspuns: Odată ce discuri sunt strânse în jos, lanțul obiceiul de a aluneca în jurul valorii de, se fixează foarte bine.

(3) Întrebare: care este diferența între 14 și 22 de dinti discuri - ce locuri de muncă au nevoie de 14 dinți și care 22?

Raspuns: am găsit 22 dinte disc funcționează mai bine pe soft pădure și 14 dinte disc funcționează mai bine pe lemn de esenta tare.Ambele părăsească lemn sentiment de aproximativ aceeași.Punctele cheie sunt menținerea lor ascuțite.

Puncte De Vânzare:

1. Polizor unghiular cu disc drujba ia musculare munca de tăiere, sculptură, eliminarea și sculptura din lemn, materiale plastice, gheață și greu de cauciuc cu viteza si manevrabilitate.

2. Lanțul de ferăstrău este loc în loc între două plăci de oțel, care oferă o prindere sigură pentru sculptură.Indiferent de cereale sau noduri lama taie materialul cu ușurință pentru utilizator.

3. Cei 22 de dinte de design oferă o suprafață netedă "terminat" de suprafață, care este mare pentru minim șlefuire după aceea.

4. Mare pentru curbe de muncă, ca în farfurii, pentru rapid de îndepărtare a deșeurilor.De asemenea, de nepretuit pentru constructori, instalatori si electricieni pentru tăiere podea/perete deschideri, remodelare, crestare și canelare.

5. Lanțurile pot fi fie ascuțit, folosind un ferăstrău cu lanț fișierului sau înlocuit după cum este necesar.

Descriere:

Descriere

Caracteristici:

1. Mare pentru curbe de muncă, ca în farfurii, discuri de tăiere, rășină de metal de tăiere roți pentru placaj, pal melaminat, lemn, piatră, metal, plastic tăiere și rapid de îndepărtare a deșeurilor.

2.4 Inch polizor cu disc și lanțul de 22 de dinți de tăiere de precizie a lanțului de set pentru 100/115 polizor unghiular.

3. Realizate din carbură dure, rezistente la uzură și durabil.Lanțul de disc lama este fixată bine pentru utilizarea în condiții de siguranță.

Caietul de sarcini:

Material: aliaj

Lanț grosime: 0,5 cm/0.2"

Instrument de titularul dimensiune: 16mm/0.63"

Diametru: 102mm/4.02"

Viteză maximă (RPM): 13000

Pachetul include:

1 * Ferăstraie cu Lanț Disc sau 1 * separate în lanț (în Funcție de alegerea ta)

Notă :

Vă rugăm să permiteți-1-2mm erorilor datorate manuală de măsurare.

Datorită diferenței dintre monitoare diferite, există diferențe de culoare, vă rugăm să luați produsul real ca standard.

  • Lama Tip: Trupa A Văzut Lame
  • Numărul De Model: GJ02592
  • Tip: polizor disc
  • Caracteristică: Sculptură În Lemn De Disc
  • Finisare: CrN
  • caracteristică : Abraziv Fin Tăiat Lanțul
  • Origine: NC(de Origine)
  • Utilizare: DIY acasă
  • Diametru: 102mm/4.02"
  • Roata Grosime: 0,5 CM
  • Numărul de Pc-uri: 1 buc
  • Suport instrument dimensiune: 16mm/0.63"
  • Dimensiune: 102mm
  • Lanț grosime: 0,5 cm/0.2"
  • Material: ALIAJ
  • Materialul Lama: HSS

Etichete: polizor unghiular dewalt, baterie drujba, trek bicicleta mtb, dado blade set, disc lemn, lamă rindea, runda a ascuți piatra, disc polizor din lemn, drujba gasolin, sculptură în lemn cutii.

Scrie o recenzie

4 inch Sculptură în Lemn Disc Taiat Lanț 22 Dinte Polizor Disc Bine Drujba Set cu Lanțuri pentru 100/115 Polizor unghiular Wooking Instrumente

4 inch Sculptură în Lemn Disc Taiat Lanț 22 Dinte Polizor Disc Bine Drujba Set cu Lanțuri pentru 100/115 Polizor unghiular Wooking Instrumente

Scrie o recenzie

Produse similare