Produs nou

LED Proiector 10W 20W 30W 50W 100W 150W în aer liber de Iluminat de Inundații SMD2853 Lampa IP65 rezistent la apa Noaptea 1100/220V Lumini de Noapte

999 Produse

37.33lei

-42%

64.38lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere:

1. [Ușor aspectul] centrul atenției este foarte subțire și simplu.Acesta poate fi perfect combinat în diferite locuri.Cum ar fi în grădină și garaj.Sursa de lumină pot fi ajustate flexibil de la 0 la 180°.Este, de asemenea, foarte usor de asamblat. 2. [Economisire a energiei și de protecție a mediului] Înlocuiți becul cu halogen cu LED-uri pentru a obține același iluminat.A salva 80% din facturile de energie electrică.Sursa de lumină de performanță este stabilă din cauza inteligent de control al circuitului.Spoturi au nici un fel de radiații, plumb, mercur și alte impurități. 3. [Special] de Bună calitate lămpi sunt realizate din aluminiu de înaltă calitate procesul de forjare și carcasa radiatorului este profesionist anodizat, lustruit și sablat, astfel încât acesta este de înaltă presiune, corosiv și rugina dovada. 4. [Eficiente de răcire structura și rezistent la apa IP65] convecție Aer și multi-chip de răcire cu dunga concept.Acest lucru înseamnă că lampa are o viață mai lungă.Rezistent la apa IP65 înseamnă că nu sunt îngrijorat de apa sau ploaie.nota!Poate acest proiector nu fie înmuiate în apă. 5. [Doi ani de garanție] durata medie de viață a Led-urilor depășește 30.000 de ore.Produsele noastre au trecut CE, FCC si ROHS certificare pentru a asigura siguranța.

Caracteristici:

Putere : 10W/ 20W/ 30W/ 50W/ 100W/ 150W Pentru a Alege; Tip LED: SMD 2835; Dimensiune (mm): Ca spectacol cinematografic; Tensiune de alimentare: AC 220V-240V; Material :aluminiu+PC; Gradul de protecție rezistent la apa :IP65; Culoare alb rece (6000-6500K)/ Alb Cald (2800-3000K); Estompat :Nu; Temperatura de lucru: -20 ° C la + 50 ° C; Fascicul de unghiul :120 °; Durata de viata> 30.000 ore.

10W Dimensiune

20W Dimensiune

30W Dimensiune

50W Dimensiune

100W Dimensiuni

150W Dimensiuni

Lista De Ambalare:

LED Proiector x 1.

Alb Rece

Alb Cald

Despre Feedback-Ul

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să f să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Noi vă va oferi un feedback pozitiv după ce a primit plata.Dacă sunteți nemulțumit cu elementele dvs., vă rugăm să contactați Serviciul nostru pentru Clienți.Feedback-ul este foarte important pentru NOI, Așa că vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ.Este imposibil să o rezolve, dacă nu știm despre ele!

Plata

Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Era Cam De Transport Maritim

TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.Dacă nu ați primit coletul tău în perioada?vă rugăm să ne contactați.Vom urmări cu compania de transport maritim, cât mai curând posibil și de a răspunde.Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.Am vânzător nu sunt responsabil de taxe de import, cumpărătorul este responsabil pentru asta.Orice litigiu cauzat de acesta este nerezonabil.BR cumpărător, vă rugăm să furnizați CPF sau CNPJ, va fi mai bine pentru tine pentru a obține cât mai curând posibil.multumesc

Returnare și Rambursare

Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni după ce-a primit.În cazul în care deține pe ea mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele accesorii incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Funkit.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

  • Nume De Brand: GERUITE
  • Numărul De Model: Inundații LED Llight
  • Sursa De Lumina: Becuri cu LED-uri
  • Corpul Material: Aluminiu
  • Sursa De Alimentare: AC
  • Este De Becuri Incluse: Da
  • Finisaj: Lustruit
  • Tipul De Bază: NICI unul
  • Ocazie: Perete În Aer Liber
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Element: Lumini De Inundații
  • Tensiune: 220V
  • Certificare: ROHS
  • Stil: Modern
  • Nivelul De Protecție: IP65

Etichete: pliere lumina de lucru lanternă reîncărcabilă lampă, led lumina de lucru reîncărcabilă lampă în aer liber de inundații, led-uri în aer liber, fari led 230v, IP65, 250w lampă de căldură, led 10w 220v exterior, 200w cu led-uri în aer liber, led-uri de inundații, 4500k bec.

Scrie o recenzie

LED Proiector 10W 20W 30W 50W 100W 150W în aer liber de Iluminat de Inundații SMD2853 Lampa IP65 rezistent la apa Noaptea 1100/220V Lumini de Noapte

LED Proiector 10W 20W 30W 50W 100W 150W în aer liber de Iluminat de Inundații SMD2853 Lampa IP65 rezistent la apa Noaptea 1100/220V Lumini de Noapte

Scrie o recenzie

Produse similare