Produs nou

Ciclism ANT+ Wireless Bluetooth Viteză Senzor de Cadență Pentru Garmin Bryton GPS Biciclete Accesorii pentru Biciclete Senzorului de Viteză *10

999 Produse

27.87lei

-21%

35.31lei

Adauga la lista de dorinte

Ciclism ANT+ Wireless Bluetooth Viteză Senzor de Cadență Pentru Garmin Biciclete GPS Bryton

Descriere:

Formatori Compatibil - Captura de viteză și Cadență pe dumneavoastră preferat de ciclism de interior platforma, cum ar fi Zwift, Sufferfest, Antrenor Drum și dumneavoastră preferat de interior.De asemenea, funcționează cu gratuit Wahoo Fitness app, Strava, Plimbare Cu GPS, Map My Ride, Ciclu de metru, și mai mult!

Speed & Cadence 2-în-1 Senzor - Acest senzor poate fi folosit ca senzor de Viteză SAU un senzor de Cadență (Dacă doriți să urmăriți de Viteză și Cadență, în același timp, aveți nevoie pentru a cumpara 2 unități).Pur și simplu reporniți senzor (reintroduceți baterie CR2032), dacă

Usor de instalat, rezistent la Intemperii, Ușor, fără Fir și Fără Magnet - pur și Simplu atașați greutate 9g senzor și plimbare.Fără magneți sau alte părți expuse la linia de sus, acești senzori sunt ușor de a instala, întreține și pentru a muta între biciclete.IP54 rezistent la Apă & 400 de ore de funcționare face ca senzorul de mediu prietenos și hassle-free.

LED-ul este VERDE, ci pe modul de Viteză.Dacă LED-ul este ROSU, e pe Cadență modul.Simplu, eficient și convenabil.

Compatibil cu ambele ANT+ și Bluetooth Smart - senzorul este compatibil cu ambele utilizate pe scară largă ANT+ și Bluetooth dispozitive Inteligente!

Caracteristici:

De asemenea, compatibile cu ciclism de interior platforma, cum ar fi Zwift, Sufferfest, TrainerRoad și dumneavoastră preferat de interior.De asemenea, funcționează cu gratuit Wahoo Fitness app, Strava, RideWithGPS, MapMyRide, Cyclemeter, și mai mult!

Speed & Cadence 2 in 1 Senzor (Dacă este nevoie pista de Viteză și Cadență, în același timp, aveți nevoie pentru a cumpara 2 unități)

Dual de Transport și de Sistem (ANT+ / Bluetooth) Compatibil Cu Ambele Utilizate pe scară Largă ANT+ și Bluetooth Dispozitive Inteligente!

Usor de instalat, rezistent la Intemperii, Ușor, fără Fir și Fără Magnet

Compatibil Cu Garmin, GPS Bryton Calculatorul de Ciclism cu ANT+ Sistem

Ambalare Include:

2 x Senzor de Curele

2 x Pad

1 x Speed & Cadence Sensor

  • Caracteristici 4: Senzor
  • Cronometru și Accesorii: Senzor De Curele
  • Caracteristică 2: Bicicleta
  • Caracteristici 1: Ciclism
  • Articol: Bicicleta Speed & Cadence Sensor
  • Caracteristici 3: Viteza
  • Nume De Brand: ISHOWTIENDA
  • Numărul De Model: bicicleta

Etichete: bryton rider, bryton, bicicleta cadru curea, Garmin, senzor de monitorizare garmin, banderola de ritm cardiac, igpsport igs 620, cuib de furnici, bicicleta garmin, garmin ceas.

Scrie o recenzie

Ciclism ANT+ Wireless Bluetooth Viteză Senzor de Cadență Pentru Garmin Bryton GPS Biciclete Accesorii pentru Biciclete Senzorului de Viteză *10

Ciclism ANT+ Wireless Bluetooth Viteză Senzor de Cadență Pentru Garmin Bryton GPS Biciclete Accesorii pentru Biciclete Senzorului de Viteză *10

Scrie o recenzie

Produse similare