Produs nou

136PCS Broderie Fir Ac Set Curcubeu de Culoare Broderie Linie de Cusut Instrument DIY Ac Și Ață Set

999 Produse

79.53lei

-11%

89.36lei

Adauga la lista de dorinte

Informații Despre Produs:

1、utilizarea Largă gamă: kit de Cusut pentru cele mai bune consumabile de cusut - acest kit de cusut contine o mare varietate de cele mai importante și cele mai bune de cusut concepte de calitate (instrumente de cusut) cu un compact și organizat caz, veți găsi tot ce ai nevoie echipat cu dvs. de lucru de cusut, este ideal pentru repararea rapidă și reparații de lacrimi sau alte lucrări de reparații și situații de urgență.

2、Lista: 100 culoare linie +1 broderie albastru stilou (cap detașabil 3 modele) +1 linie +1 sticla de ac broderie (9) +1 foarfeca + 10 lichidare bord +1 din piele de conducător +1 Degetar + 2 ace + plumb 4 + o secantă + broderie autocolante 3

3、Ușor de utilizat: scris De cap este netedă și fără cusur, firul este compact și ușor pentru a strânge, de înaltă calitate, mucegai-deschiderea produsului finit este perfect conectat cu perna, manopera de calitate, și filetare dispozitiv trece cu ușurință prin orificiu.

4、economie de Spațiu: Bine organizat și toate accesorii de cusut într-un caz compact, acest kit de cusut nu ia o mulțime de spațiu în bagajele dumneavoastră.

5、cadoul Perfect: Ea este un cadou valoros, un 136-bucată set de premium pungi, cusut, absolut uimitor cadouri pentru prieteni, rude, nici de sex limita.Dacă da ca un cadou pentru ei, cu siguranta va vor place, vă mulțumesc pentru darul tău.

Descriere:

Este broderie ac de cusut kit set, inclusiv 136 piese de important needling instrumente., cu utilizarea pe scară largă gama, ușor de utilizat, cu economie de spațiu.

Informații:

Nume produs: rusă ștanțare broderie broderie kit de cusut de culoare Curcubeu firul de brodat cusut broderie instrument DIY ștanțare set

Greutatea netă: aproximativ 400 de grame/set OPP sac, de ambalare de culoare așa cum se arată mai jos (harta fizică oh)

Dimensiune ambalare: despre 20*18*6.5 CM/7.87*7.09*2.56 ÎN

Ambalare: transparent ambalaj OPP

Lista: 136 seturi,

Inclusiv:

100*culoare linie

1*broderie albastru stilou (cap detașabil 3 modele)

1*linia de demontare

1*sticlă de broderie ac (9 Buc)

1*foarfece

10*lichidare de bord

1*bandă de măsurare

1*degetar

2*ace placa

4*duce

1*secantă

3*broderie autocolante

Dacă aveți orice nemulțumire sau o îndoială despre produsele noastre, vă rugăm să ne contactați prin cumpărător imediat mesajul.Noi vă va oferi o soluție satisfăcătoare în termen de 24 de ore!

Imagini De Produs:

Plata: 1.Funkit.ro acceptă Visa,Boleto,MasterCard,Maestro Card de Debit,Western Union,Webmoney,QIWI și Transferul prin bănci. 2.Dacă aveți în continuare întrebări cu privire la plata, nu ezitați să ne contactați.Transport maritim: 1.Vom trimite articole în termen de 2-3 zile după ce sistemul confirmă cumpărători de plată. 2. Toate articolele vor fi expediate în timp util după verificarea plății.Elemente va ajunge la 10-25 de zile.Ora de sosire depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 25 de zile lucrătoare. 3. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 4.Produsele sunt expediate prin Funkit.ro Standard de Transport maritim , Funkit.ro Premium de Transport, ePacket,ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 15 la 35 de bussiness zile.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori,aceasta poate dura până la 60 de zile lucrătoare. 5. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 6.Dacă doriți să obțineți elementul mai repede,vă rugăm să ne contactați pentru a plăti costurile suplimentare de transport, va putem oferi următoarele mai repede și mai ieftin de transport moduri:UPS,DHL,Fedex,TNT,EMS.Prin aceste modalități, puteți obține elementul în termen de aproximativ 5-7 zile lucrătoare.Feedback: 1.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. 2.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

  • Technics: Mercerizat
  • Greutate (g/bila): ---
  • Setați Tipul: Da
  • Picătură de transport maritim: Suport
  • Numărul De Model: EG03142
  • Caracteristică 3: diy curcubeu de culoare broderie scule de filetat
  • Material: Poliester / Bumbac
  • Număr De Fire: ---
  • Caracteristică 2: firul de brodat
  • Utilizarea: Broderie
  • Caracteristică 1: linhas para bordar
  • model: Vopsit
  • Fire Tip: --
  • Caracteristică: Eco-Friendly

Etichete: fir dmc, broderie de fir, ata alba, cardigan croșetat, fir de mătase, jade sârmă, broderie fire de lână, embroideri fir, ata dmc, wap cardi b.

Scrie o recenzie

136PCS Broderie Fir Ac Set Curcubeu de Culoare Broderie Linie de Cusut Instrument DIY Ac Și Ață Set

136PCS Broderie Fir Ac Set Curcubeu de Culoare Broderie Linie de Cusut Instrument DIY Ac Și Ață Set

Scrie o recenzie

Produse similare