Produs nou

1 BUC Malarie Antigen P. f/P. v de Testare Rapidă Casetă Boala Depistarea Malariei Test

999 Produse

38.90lei

-34%

59.83lei

Adauga la lista de dorinte

[UTILIZAREA PRECONIZATĂ]

Malaria Antigen P. f/P. v Test Rapid Caseta este un flux lateral cromatografice imunoenzimatic pentru detectarea simultană și diferențierea de Plasmodium falciparum (P. f) antigen și P. vivax, P. ovale,sau P. malariae (P. v) antigen în Sângele integral uman.Acesta oferă un ajutor în diagnosticul de infectie cu Malarie.

[REZUMAT]

Malaria este cauzata de un protozoar care invadează eritrocitele umane.Malaria este una dintre cele mai raspandite boli.Potrivit OMS, la nivel mondial, prevalența bolii este estimată a fi de 300-500 milioane de cazuri și peste 1 milion de decese în fiecare an.Cele mai multe dintre aceste victime sunt sugari și copii mici.Peste jumătate din populația lumii locuiește în zonele afectate zone.Malaria Antigen P. f/P. v Test Rapid Cassettle detecta antigenele de Malarie infecție în Sânge integral uman.Este o metodă neinvazivă și nu utilizează izotopi radioactivi.Testul este ușor de a efectua și nu necesită echipamente specializate.Interpretarea vizuală oferă o imagine exactă rezultat calitativ.Este un instrument util pe site-ul de ajutor în diagnosticul de Malarie infecție.

[SPECIMEN]

●Testul poate fi folosit pentru a testa Sângele integral uman. ●Colecta mostre de sange (care conțin EDTA, citrat sau heparină) prin vena puncție în urma procedurilor de laborator standard. ●Magazin de exemplare la 2-8 ° c (36-46℉) dacă nu a fost testat imediat.Magazin specimenele de la 2-8 ° c până la 7 zile.Exemplarele trebuie să fie congelate la -20℃ (-4 ° c) pentru depozitare mai mult timp. ●Evita mai multe cicluri de inghet-dezghet.Înainte de testare.aduce congelate exemplarele la temperatura camerei încet și se amestecă ușor.

[PROCEDURA DE TESTARE]

Permite dispozitivul de testare și probe pentru a se realiza o echilibrare a temperaturii (15-30℃ sau 59-86 ° c) înainte de testare. 1. Scoateți caseta de testare, la pungi sigilate. 2. Țineți pipeta vertical și transfer 1 full drop (aprox. 10 µl) de specimen de "S" - păi de caseta de testare, se adaugă 3 picături de Probă tampon la "s" și după specimenul este adăugat, și apoi începe calendarul. 3. Așteptați pentru linii colorate să apară.Să interpreteze rezultatele testelor în 15 minute.Nu citesc rezultatele după 20 de minute.

Note:

Aplică o cantitate suficientă de specimen este esențială pentru un test valabil rezultatul.Dacă migrația (a umectare a membranei)e nol observate în fereastra de testare, după un minut, se adaugă o picătură de soluție tampon cu modelul de bine.

[INTERPRETAREA REZULTATELOR]

Pozitiv: linia de Control și cel puțin o linie de test apar pe membrana.Aspectul P. f linie de test indică P. f pozitiv.Aspectul P. v linie de test indică P. v pozitiv.Și dacă amândoi P. v. și P. f linie apar, se indică faptul că prezența ambelor P. f și P. v pozitiv.Negativ: O linie de culoare apare în regiunea de control (C).Nu apare o linie în regiunea de test (T).Acest rezultat negativ indică absența P. f antigen și P. v antigen.Invalid: linia de Control nu apare.Insuficientă specimen de volum sau incorecte tehnicile procedurale sunt cele mai probabile motive pentru a controla linia de eșec.Revizuirea procedurii și repetați testul cu un nou test cassette.Dacă problema persistă, se întrerupe utilizarea kit de testare imediat și contactați distribuitorul local.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Element: De Igienă Feminină
  • Nume De Brand: KEYGEN BIOTECH
  • Cantitatea: 1 buc

Etichete: igg test, test rapid, tub de testare antic, test rapid, test de sange, cer albastru test de sarcina, saliva antigen test, tratament candida, costum de catwoman, test de spermă.

Scrie o recenzie

1 BUC Malarie Antigen P. f/P. v de Testare Rapidă Casetă Boala Depistarea Malariei Test

1 BUC Malarie Antigen P. f/P. v de Testare Rapidă Casetă Boala Depistarea Malariei Test

Scrie o recenzie

Produse similare