Produs nou

Borcan Capace Reutilizabile Etanșare etanșe Borcane de Conserve Capac cu Gaura de Paie

999 Produse

27.96lei

-27%

38.82lei

Adauga la lista de dorinte

Puncte:

1、Compatibil cu Mason Borcan de Conserve: Fiecare mason conserve borcan cu capac dimensiune este de aprox. 70 mm/ 2.7 cm în diametru.Potrivit pentru borcane în 60 mm diametru interior și 70 mm diametru exterior (sau 8 oz, 16 oz regulat gura mason borcan de conserve).

2、Premium Material: mobile inel de etanșare este realizat din alimente grad silicon, si este BPA-free, non-toxic si inodor, deci este sigur să utilizați.

3、Largă de Aplicare: Utilizați aceste inox capace pentru a stoca suc, ceai, cafea sau piureuri.Acoperite cu silicon, poate fi de asemenea folosit ca un depozit de acoperire.

4、Reutilizabile și Rugină-dovada: Aceste mason cutii sunt realizate din oțel inoxidabil, și acestea sunt reutilizabile și rust-proof, anti-scurgere, durabil, sigur de utilizat și mașină de spălat vase în condiții de siguranță.Poate asigura o suprafață netedă și textură bună .

5、Instrument Practic: nu Există un pai gaură în capac de oțel inoxidabil Mason argint borcan.Diametrul inelului de silicon este de 15mm, atât de paie mai puțin de 6 mm este potrivit pentru aceste capace.Acesta este un ideal și design util pentru a bea suc, ceai, cafea, gheață, Nisip, suc, etc., aducându-vă mai mult confort.Potrivit pentru copii și adulți.

Caietul de sarcini:

Culoare: argintiu, negru

Material: tablă + silicon

Dimensiuni(aproximativ): Standard model: 70mm/2.76 inch.

Lista De Ambalare:

Din Oțel Inoxidabil Mason Capac*10

  • Certificare: CE / UE
  • Numărul De Model: Alte
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: ecran ipad tab 3, mătase bandaj dantela, smartphone-ul oppo 6, auto fără fir catarg, realme 7 caz jdm, realme 7 cazul arta, ecran i35 tucson, smartphone nx541j, smartphone-ul se amestecă 2s.

Scrie o recenzie

Borcan Capace Reutilizabile Etanșare etanșe Borcane de Conserve Capac cu Gaura de Paie

Borcan Capace Reutilizabile Etanșare etanșe Borcane de Conserve Capac cu Gaura de Paie

Scrie o recenzie

Produse similare