Produs nou

PJLSW 60W Temperatură Reglabilă Încălzire Rapidă Electrice de Lipit Set de Sudare Lipire Stația de Căldură Creion Instrumentul de Reparare

999 Produse

12.39lei

-39%

20.65lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici:

1.Se încălzește Rapid: Utilizarea de înaltă calitate, de încălzire din ceramică, se încălzească rapid (2 minute).Temperatura reglabila cu termostat gama 200~450 grade Celsius (392~842 Fahrenheit).

2.Ușor de Utilizat: Nu este nevoie de statie de lipit, doar plug and play.Mâner moale conceput ca maxim confortabil poate reduce alunecarea. 6pcs sfaturi interschimbabile de larg dalta pentru super-bine pentru o varietate de proiecte diferite.

3.Usor de Depozitare: Instrument transporta caz este destul de convenabil pentru a stoca instrumente mici și ușor de transportat.Elementul este mare pentru reparații electrice, DIY acasă și lemne de proiecție.

4.De economisire a energiei și Eco-friendly: Utilizarea cea mai recentă tehnologie de economisire a energiei, ultra-înaltă eficiență energetică radio.La consumul efectiv de putere de 60W fier de lipit este de aproximativ 16W, mai mult de economisire a energiei și de protecție a mediului.

Caietul de sarcini:

Material: Aliaj

Putere: 15~60W

Tensiune de lucru: 220V/110V

Reglabil Temp.Gama: 200~450 Grade Celsius (392~842 Fahrenheit)

Ciocan de lipit Dimensiune: 2.4*19cm(D*H)

Lungime Cablu de alimentare:1,4 m

Greutate netă: 100g

Plug Tip: NE/EUPlug

Cum să lipire:

1. Curățați piesele să fie uniți.

2. Curat lipit și "tin" toate fețele de sfat cu un strat de lipire.

3. Căldură părți, nu de lipire, s-a alaturat.

4. Aplica flux-core de lipire pentru a încălzit părți, nu vârful de lipit, și se încălzește până când aliajul de lipit se topește și curge liber.

Atenție:

1. În timpul utilizării, acesta poate fi plasat pe suport de fier sau păstrați-l plat pe suprafața de lucru (în scopul de a face piese metalice de fier de lipit are o bună ventilare și disipare a căldurii efect).Vă rugăm să nu stea lipit de sfaturi și locul vârfurile în jos, atunci când de încălzire, în caz contrar, există riscul de ardere fier dizolvat mâner de plastic.

2.Vă rugăm să nu reglați fier de lipit la temperatura de 450 de grade Celsius pentru o lungă perioadă de timp, peste temperatura excesiv va accelera oxidarea fierului, atunci acesta va fi dificil de a fi lipit

3. Vă rugăm să folosiți un burete pentru a șterge curat, după utilizarea, și re-tin pentru a se asigura că poate fi ușor de conserve de pe vârful de lipit

4. Când ciocanul de lipit nu este folosit temporar, ciocan de lipit de temperatură ar trebui să fie ajustate la 200 de grade Celsius, dacă nu sunteți folosind ciocan de lipit pentru mult timp, sursa de alimentare ar trebui să fie oprit.

Pachet:

1*LSW-901 fier de Lipit

【Incalzi Rapid】 Folosind de înaltă calitate de încălzire din ceramică, se încălzească rapid (2 minute).Temperatura reglabila cu termostat gama 200~450 grade Celsius (392~842 Fahrenheit).

Sistemul de încălzire de bază poate fi înlocuit, și avem o rezervă de încălzire de bază pentru tine, astfel încât vă puteți salva de la necaz suplimentar de cumpărare și să se concentreze pe munca ta.

【Ușor să Utilizați】 Nu este nevoie de statie de lipit, doar plug and play.Mâner moale conceput ca maxim confortabil poate reduce alunecarea. 6pcs sfaturi interschimbabile de larg dalta pentru super-bine pentru o varietate de proiecte diferite.

【O varietate de prize】 Avem o varietate de național prize pentru tine de a alege, cum ar fi SUA și europa prize de curent, pentru a satisface nevoile dumneavoastra . 【De economisire a energiei și Eco-friendly】 temperatura de lipire poate fi ajustat în mod liber la 200 de~450 °C pentru a satisface nevoile de diferite scenarii de utilizare, folosind cea mai recentă tehnologie de economisire a energiei, energie super-eficiente, mai ecologice.

[Înaltă calitate set accesorii] Auxiliar de sudare accesorii sunt produse de înaltă calitate, avantajele de slabă calitate produse unice sunt evidente, și calitatea muncii tale este escortat.

  • Sudare lipire fier: Pompa De Dezlipit
  • Faza: Monofazate de energie electrică
  • Curent Electric: AC
  • căldură creion: Ciocan De Lipit
  • stația de rework: Ciocan de lipit accesorii
  • Material: Plastic Și Metal
  • Temperatura De Ieșire: 200~450°C
  • Nivelul De Protecție: 1
  • Mini se ocupe de: ÎNCĂLZIRE RAPIDĂ
  • Plug Type: UE/SUA
  • Temperatura De Stabilitate: ±5℃
  • Temperatura Reglabila: Instrumentul De Reparare
  • Putere De Ieșire: 15-60 W
  • Unitatea formular: electro-termice
  • Intrare Voltagle: 220V/110V
  • Numărul De Model: LSW-901
  • Dimensiuni: 229MM
  • Nume De Brand: PJLSW

Etichete: fix fierbinte, ferăstrău mini, 15mm placa, snap din plastic bandă, placa de bază tilta, aer cald statie, Stație De Lipire, 200w lipire, coadă de rândunică placa, inteligent de lipit ciocan de lipit.

Scrie o recenzie

PJLSW 60W Temperatură Reglabilă Încălzire Rapidă Electrice de Lipit Set de Sudare Lipire Stația de Căldură Creion Instrumentul de Reparare

PJLSW 60W Temperatură Reglabilă Încălzire Rapidă Electrice de Lipit Set de Sudare Lipire Stația de Căldură Creion Instrumentul de Reparare

Scrie o recenzie

Produse similare