Produs nou

48V 12000W 28(HY4008)tranzistor Picior de Putere Pur Sinusoidală de Frecvență de Putere Invertor Circuitul Principal Bord

999 Produse

627.12lei

-8%

681.67lei

Adauga la lista de dorinte

Ambalare lista: placa de baza ×1 comutator ×1 de Potrivire de cabluri de la placa de baza ×5 Capacitate ×1

Caracteristicile de Putere de Frecvență Sinusoidală a Invertorului Invertor are un puternic curent de pornire capacitatea, suficientă putere de ieșire, puternic capacitatea de încărcare, fără interferențe, nu radiații electromagnetice în activitatea de invertoare, o bună stabilitate în activitatea de invertoare, nu ușor de a deteriora, și creșterea temperaturii scăzute în muncă.Acest tip de invertoare este ideala de alimentare pentru toate entuziaști.

Următoarele este funcție parametru setare din panou de unitate, după cum urmează:

Numărul de serie Jumper numele de Grad de Setare instrucțiuni 1 FRQSELO JP1 Când JP1 este scurtcircuitat, selectați 60Hz ieșire JP5 Când JP5 este scurtcircuitat, selectați 50Hz ieșire 2 SST JP2 Permite 3 secunde moale începe să funcționeze atunci când JP2 este scurtcircuitat JP6 opriți moale începe să funcționeze atunci când JP6 este scurtcircuitat 3 DT0 JP3

Când JP7 și JP8 sunt scurt-circuitat în același timp: timpul mort este 300ns

Când JP3 și JP8 sunt scurt-circuitat în același timp: timpul mort este 500ns

Când JP4 și JP7 sunt scurt-circuitat în același timp: timpul mort este 1.0 noi

Când JP3 și JP4 sunt scurt-circuitat în același timp: timpul mort este de 1,5-ne JP7 4 DT1 JP4 JP8

Setarea implicită din jumper bord este JP5 JP2 JP7 JP8 scurt-circuit.Funcția corespunzătoare este frecventa de iesire 50Hz 3 secunde soft start.Timpul mort este 300ns.Utilizatorii pot modifica setările în funcție de propriile cerințe.

Cumpărătorii trebuie să fie atenți.Funcția de selecție jumper pe acest driver bord nu trebuie să fie scurtcircuitat, în același timp, în aceeași funcție.Este ușor de a provoca bord mici daune.De exemplu, JP1 nu poate fi scurtcircuitat la JP5 în același timp.

LED-ul indicator alarmă pe unitatea de bord mici este după cum urmează:

Atunci când produsul este normal: lumina este mult

Produsul a detectat supracurent: lumina fulgeră de 2 ori, iar lumina a fost oprit timp de 2 secunde.

Produsul detectează supratensiune: lumina clipește de 3 ori, iar lumina este oprit timp de 2 secunde.

Produsul detectează subtensiune: lampa clipește de 4 ori și se stinge timp de 2 secunde.

Funcția de descriere a principalelor bord interfață de frecvență de putere invertoare sinusoidale:

1. Ventilator interfata: Această interfață este folosită pentru a ventilatorului de răcire.Atunci când temperatura în interiorul invertorului sau temperatura de invertor, placa de baza este prea mare, ventilatorul va porni automat pentru a disipa căldura.Atunci când temperatura în interiorul invertorului sau temperatura de invertor, placa de baza scade la normal temperatura, ventilatorul de răcire închide Automat.

2. Comutator de interfață: comutator de interfață este de două fire.Atunci când cele două fire sunt deconectate, invertorul este în starea de așteptare. (În acest moment, indicatorul luminos este roșu).Scurtcircuitarea a două fire de această interfață este invertorul de pornire.Statutul (indicatorul luminos este verde, la acest moment) invertorul are o normala 220V tensiune de ieșire.

3.220 V tensiune de feedback-ul de interfață: Cele două fire de această interfață trebuie să fie conectat la ieșire invertor 220V AC.Este convenabil pentru a stabiliza invertor de tensiune de ieșire.Dacă nu este conectat, nu există nici o tensiune regulament.Asigurați-vă că pentru a conecta acest cablu.

4. Două-indicator de culoare: atunci când este roșu, este în starea de așteptare indicator.Atunci când este verde, este indicarea stării.

Placa de circuit are următorii indicatori de performanță :

1. Șoferul consiliului de acest invertor are funcția de automat de stabilizare a tensiunii de ieșire. .Bateria de sub tensiune .Baterie de supratensiune .Scurt-Circuit de Protecție pentru Supraîncărcare și Suprasarcină de Sarcină .Avantaje ale produsului de protecție la supraîncălzire

2. Producția de undă este pur sinusoidal .Încărcate de putere picior .Instantanee capacitate de încărcare .Putere în sus .Creșterea Temperaturii scăzute în Muncă pe termen Lung .Nu interferențe cu aparatele electrice .Este preferat de bord principal de ideal invertor de alimentare pentru uz casnic si uz industrial și de fani.

3. De înaltă Eficiență de Conversie și de Stabilitatea Tensiunii de Ieșire

4. Low nu-curent de sarcină .Nu-curent de sarcină mai mică decât 200mA

5.220 V Auto-reglabil funcție de tensiunea de ieșire a invertoarelor

Placa de baza descrierea funcției de frecvență de putere invertoare sinusoidale:

1. Baterie de tensiune joasă tensiune de protecție:

Atunci când tensiunea bateriei este mai mică decât 10.5 V pe bloc, invertorul se va opri de ieșire a invertorului (nu există nici o AC tensiune de ieșire în acest moment) și invertorul este în modul de așteptare.

2. Tensiunea bateriei protectie la supratensiune:

Atunci când tensiunea bateriei este mai mare decât 16V pe bloc, invertorul va dezactiva, de asemenea, de ieșire a invertorului.Intra în modul de așteptare.

  • Putere De Ieșire: Alte
  • Tip: DC/AC Invertoare
  • Greutate: 2KG
  • Tip De Ieșire: Alte
  • Certificare: NICI unul
  • Numărul De Model: 48V
  • Dimensiune: 316mm 123mm 75mm
  • Frecvența De Ieșire: 50HZ/60HZ
  • Curent De Ieșire: 220V/110V
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: watt invertor 48v, invertor de putere alternativă, convertor de frecvență de comutare, hy4008w, convertizor de frecvență radio 220v, egs002 control, puterea brațului, hy4008, microtek inverter circuit, japna invertor solar.

Scrie o recenzie

48V 12000W 28(HY4008)tranzistor Picior de Putere Pur Sinusoidală de Frecvență de Putere Invertor Circuitul Principal Bord

48V 12000W 28(HY4008)tranzistor Picior de Putere Pur Sinusoidală de Frecvență de Putere Invertor Circuitul Principal Bord

Scrie o recenzie

Produse similare