Produs nou

25#, montat pe Perete, Perii de Curățare Silicon Retractabili Perie Wc Nu fundătură Perie de Curățare Set Baie Perie de Curățare

999 Produse

22.79lei

-54%

49.55lei

Adauga la lista de dorinte

Montat Pe Perete Cu Silicon Retractabili Perie Wc Nu Fundătură Perie De Curățare Set

Descriere produs:

La modă galvanizare și simplu de design face acest lucru montat pe perete cu silicon elastic perie de toaletă aspect mai delicat.Are un foarte puternic moale și rezistent la apa de păr, este inodor și prietenos pentru pereți.

Montat pe perete cu silicon elastic perie de toaleta este realizat dintr-un soft, hard-perie cu peri cap fabricat din materiale de înaltă calitate, care poate fi extins în mod flexibil în spații înguste din toalete și băi.

Caracteristici:

Eficient perie:

Proiectat ergonomic anti-alunecare mâner, senzație de mână confortabil.Capul periei este fabricat din moale, flexibil și puternic peri, care poate fi profund și ușor de periat pentru fiecare parte a cap de perie pentru curățare mai amănunțită.

Durabil perie:

Peria este rezistent la coroziune si durabil.Clasic montat pe perete cu silicon elastic perie de toaletă cu aspect simplu poate fi folosit în orice stil de baie.

Uscare rapida:

Montat pe perete cu silicon retractabili perie wc este rezistent la apa, care poate face sa se usuce mai repede pentru a preveni acumularea.Acesta poate fi ușor de curățat în orice moment să păstrați peria inodor.

economisiți spațiu:

Montat pe perete cu silicon retractabil toaletă Brus este echipat cu un robust și elegant, raft de depozitare.Ocupă un spațiu minim în baie și îl face să arate mai modern.

Fără perforare:

Montat pe perete cu silicon retractabili perie wc este ușor de instalat.După utilizare, adeziv rezistent la apa permite perie pentru a bloca în jos pentru a se scurge apa.Nu de foraj este necesar pentru a face un perete-produs prietenos.

Detalii Produs:

Material: Silicon + ABS

Tip: perie Agățat

Dimensiuni: 42cm X 11.5 cm x 9.5 cm/16,5×4.5×3.7 inch

Culoare: negru, gri

Pachetul include:

1 x perete silicon elastic perie wc

  • Numărul De Model: 1
  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Alte
  • Nume De Brand: ISHOWTIENDA
  • Material: Microfibra
  • Utilizare: toaleta
  • Stil: Caddy

Etichete: eco, aspirator de toaletă, siliciu baie perie de curățare, suport perie wc, echipa zissou, servetele curate baie, mâner lung plasă de burete perie de baie, perie wc, accesorii baie set, pensulă machiaj.

Scrie o recenzie

25#, montat pe Perete, Perii de Curățare Silicon Retractabili Perie Wc Nu fundătură Perie de Curățare Set Baie Perie de Curățare

25#, montat pe Perete, Perii de Curățare Silicon Retractabili Perie Wc Nu fundătură Perie de Curățare Set Baie Perie de Curățare

Scrie o recenzie

Produse similare