Produs nou

Motocicleta Încălzire Mănuși Baterie Reîncărcabilă Electrice Incalzite Mână Mai Calde Termic Încălzit Mănuși De Echitatie Bicicleta

999 Produse

64.54lei

-37%

102.45lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristică: 1. Materiale de înaltă calitate: Folosim nou dezvoltat impermeabil electrice de încălzire, sârmă ca sârmă de încălzire, care este în condiții de siguranță, în condiții de siguranță și convenabil.Încălzit loc nu este ușor să se aplece și poate fi îndoit, astfel încât mănuși pot fi incalzite pentru spalare.

2. În condiții de siguranță și de încredere: USB alimentare 3.6-5V, sau self-made USB cutie de baterie.Șase baterii AA reincarcabile cu o tensiune de intrare de 3.6-5V.Mici, tensiunea de intrare este sigur pentru organismul uman, și, de asemenea, poate fi alimentat direct de mici dimensiuni de încărcare banca frecvent utilizate în piață.

3. De economisire a energiei: echipat cu high-calitate încălzirea materialelor, temperatura de încălzire poate ajunge la 42-50℃, iar corpul uman este confortabil.Puterea sa este mai mică decât 5W (200 de ore în medie, consumul de energie este de numai 1" C), dar de efect de izolare termică este foarte bună.

4. Ușor de utilizat: designul unic al bateriei este invizibil, ascuns în mănușă, convenabil pentru călătorie.

5. Timpul de încălzire este de mult timp, cea mai mare eficienta termica promovează circulația sângelui și previne artrita reumatoida.Produsul poate fi, de asemenea, luate direct de pe avion.

6. Potrivit pentru activități în aer liber pe vreme rece, cum ar fi schi, de conducere, cel puțin, de pescuit, de funcționare, etc., pentru a proteja mâinile de vânt rece sau degerături, și bucurați-vă de distracție de activități în aer liber în timpul iernii.

Caietul de sarcini:

Nume: Usb Încălzire Cald Mănuși

Material: poliester si nailon

Culoare: negru

Mărime: L mărime (după Cum se arată)

Tensiune: 3.6-5V

Putere: 4.5 W

Interfata: USB

Power bank baterie capacitate: 6000mAh (banca de putere de tip)

Timp de utilizare: temperatură ridicată de viteze: aproximativ 5h; mijloc de viteze: aproximativ 6.5 sec; viteză mică: aproximativ 10h

Lista de ambalare: (opțional)

Cutie de baterie modele:

1* Mănuși (1 pereche)

1* Cutie Baterie (1 pereche) (fără baterii)

Banca de putere:

1* Mănuși (1 pereche)

1* Putere Banca (1 pereche)

Notă:

Vă rugăm să scoateți bateria atunci când nu este utilizat pentru o lungă perioadă de timp, și magazin de mănuși într-un loc uscat.Nu denatura utilizare, pentru a evita inegale a căldurii și daune.

  • Tip De Element: mănuși
  • Origine: AE(de Origine)
  • Gen: Unisex
  • Caracteristică: Rezistent la apa
  • Material: Piele

Etichete: electric mână mai cald mănuși de căldură, reîncărcabilă încălzit manusa, încălzit mănuși baterie reîncărcabilă, manusa de mână mai calde, led mănuși reîncărcabilă, mănuși de cald, electric mănuși de cald, mănuși reîncărcabilă reglabil, electric mănuși de mână mai cald, manusa de căldură.

Scrie o recenzie

Motocicleta Încălzire Mănuși Baterie Reîncărcabilă Electrice Incalzite Mână Mai Calde Termic Încălzit Mănuși De Echitatie Bicicleta

Motocicleta Încălzire Mănuși Baterie Reîncărcabilă Electrice Incalzite Mână Mai Calde Termic Încălzit Mănuși De Echitatie Bicicleta

Scrie o recenzie

Produse similare