Produs nou

26mm*07mm 2 led-uri SMD 5730 LED-uri modulul de lumină lampă cu LED-uri lumina din spate pentru mini semn și litere DC12V 2led IP65

999 Produse

367.51lei

Adauga la lista de dorinte

sursa de iluminat: SMD 5730 led cantitate led: 2 buc Consum de Energie: 0,4 W flux Luminos: 40lm tensiune de intrare: DC12V grad de protecție: IP65 rezistent la apa Certificare: CE & ROHS dimensiuni: 26mm(L) * 7mm(W) * 4mm(H) Emit Culoare: alb rece(7000K); alb cald(3200K); roșu; albastru; verde; galben (optional) garantie: 2 ani durata de viata: >50000 h fascicul de unghiul: 120 grade

1) Litere Volumetrice Iluminare De Fundal

2) Publicitate Semne Iluminare De Fundal

3) Publicitate, Casete Luminoase Iluminare De Fundal

Vă mulțumesc foarte mult pentru alegerea produselor noastre, suntem profesional de producător de iluminat LED, situat în GuZhen ZhongShan, GuangDong China, ne vom concentra pe producția de iluminat cu LED-uri pentru mai mulți ani și să păstreze o relație bună cu mulți transportatori de Marfă, în scopul de a oferi clientilor nostri cu cel mai bun preț și calitate și rapid de transport maritim de LED-uri corpuri de iluminat, viziunea noastră este de a crea o cuprinzătoare și one-stop de cumpărare de bază de înaltă calitate LED-uri corpuri de iluminat, doar pentru tine!

Toate produsele noastre sunt realizate din materiale de înaltă calitate și componente de înaltă calitate, asamblate de către lucrători bine instruiți și echipamente avansate, sub stricta de examinare înainte de a fi expediate, vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice probleme de calitate, toate produsele noastre de garanție pentru 1---3 ani(pentru detalii vă rugăm să consultați fiecare produs descrieri).Cumpara cu incredere!

După plata, ne va livra un produs cât mai curând posibil, vă va fi întotdeauna vă oferi de înaltă calitate și preț scăzut de produse, vă rugăm să păstrați modul de contact este liberă după livrare, vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve orice probleme pe care le îndeplinesc, și sperăm să vă bucurați-vă de cumpărături, și sper că produsele noastre pot aduce bucurie și de distracție.

feedback-ul dvs. pozitiv ne ajuta foarte mult, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, ne va face mai încrezători să muncească din greu, vom îmbunătăți în fiecare zi și produsele de actualizare în fiecare săptămână, noi rămânem pentru a vă oferi cele mai bune produse și confort.

Dacă nu sunteți satisfăcut sau au probleme cu elementele pe care le-a primit, vă rugăm să ne contactați imediat și descrie problemele pe care le îndeplinesc, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta, dacă este de datoria noastră și problemele sunt de nerezolvat, va vom oferi inlocuire sau banii inapoi.

Noi nu suntem responsabili pentru orice "probleme Vamale" sau "taxe la import" .dacă Vamale problema apare, vă rugăm să ne contactați în primul timp, vă vom ajuta să efectueze vămuirea, dar, de asemenea, avem nevoie de ajutorul tău și de coordonare.

vă rugăm să ne contactați dacă sunteți interesant în produsele noastre,Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde cât mai curând posibil.

Toate pozele noastre de pe magazin sunt originale împușcat.toate drepturile rezervate.

Vă mulțumesc pentru lectură!

  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: RJ
  • Lungime: 26mm
  • Nume De Brand: mingyan
  • Tensiune: 12V
  • Lățime: 7mm
  • Caracteristici: de economisire a energiei, de înaltă luminoase
  • Înălțime: 4mm
  • Tip De Element: Module cu LED-uri
  • Certificare: ce

Etichete: imprimanta ceara, 12 v module led, modul mini, 3v led-uri smd, module led, rezistent la apa, direct inject, modul led ip68, 4max pro, 3v led, Led smd 2835.

Scrie o recenzie

26mm*07mm 2 led-uri SMD 5730 LED-uri modulul de lumină lampă cu LED-uri lumina din spate pentru mini semn și litere DC12V 2led IP65

26mm*07mm 2 led-uri SMD 5730 LED-uri modulul de lumină lampă cu LED-uri lumina din spate pentru mini semn și litere DC12V 2led IP65

Scrie o recenzie

Produse similare