Produs nou

Profesional Ceara de Parafină Încălzire Oală Spa mai Cald Încălzire Îndepărtarea Părului Set baie de Parafină de Mână Piele de Îngrijire Unghii Echipamente 2018

999 Produse

39.64lei

-25%

52.86lei

Adauga la lista de dorinte

Profesional Ceara de Parafină Încălzire Oală Spa mai Cald Încălzire Îndepărtarea Părului Set baie de Parafină de Mână Piele de Îngrijire Unghii Echipamente 2018 Nou Pentru Adulti Caracteristici: de Înaltă calitate și 100% de Brand Nou Ușor de operat, conectați aparatul și porniți alimentarea dotate cu un capac care previne praf de la obtinerea în unitate Automată de încălzire, flexibil, ușor de transportat, utilizat pentru îndepărtarea părului.Ceara fierbinte este îndepărtarea fizică, cu avantajele de jeleu de ceară, să facă îndepărtarea părului cu porilor pielii este întins lână bursa încălzit complet ușor, mai bine, pic de durere.Având în vedere părul de la subsuoară, corpul parul din zona bikini îndepărtarea părului efectul este mai bun, potrivit pentru indivizi și familii.Funcționare: 1.Înainte de utilizare,asigurați-vă că pielea este absolut curat. 2.Introduce ceara in ceara de masina. 3.Dop de ceara mașină în mașină principal,conectați conectorul principal de alimentare și porniți alimentarea. 4.Se încălzește ceara pentru aproximativ 20-30 min.Apoi începe să utilizați. 5.Muta produsele de direcția în care crește părul, și să acopere zona de 15-18 centimetri pătrați.Asigurați-vă că potrivit temperaturii de tratament ceara.Dacă ceara este prea fierbinte, așteptați pentru un timp, apoi, pentru a începe operațiunea.Sau locul ceara pe par-îndepărtarea de hârtie pentru utilizare. 6.Utilizați bandă de hârtie pe zona de tratament.Folositi mana pentru a apăsați în jos parul creste. 7.Rupe părului-îndepărtarea de hârtie pentru a inversa direcția în care părului-îndepărtarea de curățat. 8.După îndepărtarea părului, folosiți demachiant pentru par-de ștergere pentru a curăța. 9.După curățare, folosiți umiditate fără parfum pentru a face masaj. Caietul de sarcini: Albastru Tensiune: 110 V-120 V/220 V-240 V, Putere: 40 W tip Plug: SUA,UE Plug Culoare: Albastru & alb Dimensiune: aprox. 7.5*5*20 cm Greutate: aproximativ 380 g Pachetul Include: 1 x Roz Epilatoare Încălzire 1 x Cablu de Încărcare 1 x Manual de Utilizare NOTĂ: se Taie de alimentare înainte de curățare.Nu utilizați în pielea sensibila sau piei care au alte probleme.A nu se expune la lumina soarelui și UV de 24 de ore după tratamentul cu ceară.Potrivit pentru 100 g ceara epilatoare

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.VĂ RUGĂM SĂ LĂSAȚI FEEDBACK-UL POZITIV ȘI 5 STELE, DACĂ SUNTEȚI MULȚUMIT CU PRODUSELE NOASTRE ȘI SERVICII.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Shippment: · putem livra în întreaga lume prin China Post/ePacket/DHL/EMS/UPS/FEDEX; · Pls asigurați-vă că pentru a aborda meciul adresa de livrare și a pus detaliat și corect adresa de livrare,othersize,coletul va fi returnat sau să fie trimis la o adresă greșită,și nu suntem responsabili pentru acest caz. (Pentru limba rusă Prieteni: vă Rugăm să completați în numele dumneavoastră complet, inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie atunci când se face plata, în caz contrar, pachetul ar fi, probabil, s-a întors!)

· Noi vă va oferi numărul de urmărire în timp util pentru tine,vă rugăm să observați China Post nu poate urmări pachetul de stare în timpul shippment.

Timp de livrare: depinde de adresa de livrare și metoda de transport alegi: China Post:(15 la 40 de zile, în mod normal,dar 40 la 60 de zile în caz special); .ePacket:(12 la 20 de zile); DHL/EMS/UPS/FEDEX:(5-10 zile); (am promisiunea de pachetul dvs. va ajunge mâinile în 60 de zile,dacă încă nu ați primit pachetul in termen de 60 de zile,plz contactati-ne direct pentru rambursare sau retrimite la o dată,și vă rugăm să nu prezinte litigiu care nu este de ajutor) Politica de Rambursare: Daca ai returnat produsul la noi, vă Rugăm să furnizați numărul de urmărire pentru noi.Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și în stare.Dacă ordinele nu au sosit la timp, vă rugăm să ne contactați, vom organiza o re-expedierea sau o rambursare pentru tine.Dacă doriți rambursare, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți și nu de a deschide un litigiu în mod direct.FeedBack: ·Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele și 5 stele de rating detaliată a comenzii.Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele, vă vom oferi DISCOUNT pentru urmatoarea comanda. ·Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne inainte de a pleca neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul.Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine. ·Vă rugăm să e-mail-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul.Comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problemele.

  • Prize De Tip: SUA/UE Prize
  • Dimensiune: 24*17.5*9cm
  • Numărul De Model: BQ-LLJ03
  • Putere: 40 w
  • Cantitatea: 1 buc Albastru Depilatoare Încălzire
  • Tip De Element: Machiaj Trusa De Scule
  • Nume De Brand: ANGNYA
  • Greutate: 380g
  • Tip: Incalzitor Parafina
  • Mărfuri De Certificare A Calității: 3C
  • Tensiune: 110V-240V
  • culoare: albastru
  • Material: Din Oțel inoxidabil+ABS
  • Utilizarea: Fata,Bikini,Sub Brat,Corpul

Etichete: incalzitor ceara, Dazz, spa profesionale, șarpe stud, machin ceara, baie borcan, ceara bikini, ghiveci pentru baie, gel cald, set stampila cu ceara.

Scrie o recenzie

Profesional Ceara de Parafină Încălzire Oală Spa mai Cald Încălzire Îndepărtarea Părului Set baie de Parafină de Mână Piele de Îngrijire Unghii Echipamente 2018

Profesional Ceara de Parafină Încălzire Oală Spa mai Cald Încălzire Îndepărtarea Părului Set baie de Parafină de Mână Piele de Îngrijire Unghii Echipamente 2018

Scrie o recenzie

Produse similare